Přejít na výpis diskuzí
War Thunder představuje update 1.39 se spoustou novinek
15.4.2014 | Aleš Smutný
105 příspěvků
-
Neboj, já jsem kliďas :-) Jen mě vůbec nenapadlo, že to sčítáš.
-
LoLuj si kolik chceš a hlavně klídek. :)
-
Aha ok v tom případě ok. :)
-
To těžko. Při nejhorším se mýlím, ale určitě nelžu :-) Tak dokazuj...
-
teď lžeš wenceslave, a není těžké to dokázat
-
Hraju ji každej den. Nestává se mi to skoro vúbec. O dva ranky nikdy.
-
ty jsi tu hru asi dlouho nehrál viď? od 1.37 je zcela běžné, že potkáváš hráče o rank nebo dva výš než jsi ty sám, poslední patch na tom vůbec nic nezměnil
-
ty soubory se ale prepisuji ted jsem se dival a slozka ma 8.17gb
-
Aha... takže ty patříš k těm "expertům" co prostě "vědí". Tak si to užij.
-
LoL. Takže ten patch je tak nepřekonatelný problém?
-
Tak předně bude mít každej jinej rating, takže by se neměli v bitvě vůbec potkat. Franta si munici může časem taky koupit stejně jako si bude moci vylepšit vitalitu.
Jen nebude mít premiového Spitfira, ale to ho nemrzí, protože bude létat v Air/Kingcobře.
Takže Richie se akorád dostane do bitev se zkušenějšími hráči co maj taky Spitfire i munici. -
tvl 5gb patch a přidali jen pár letadel jednu mapu a nějaké drobnosti, proboha vždyť celý původní WT mel 8gb. Tak to asi půjde pryč no :( a přitom to bylo docela fajn a odreagování sem tam jednu dvě bitvy po práci :(
-
Sranda je že na foru bylo odhlasováno 95% procenty komunity že předchozí systém tierů byl srozumitelnější a lepší.
-
Co mne nejvíce štve je právě ona nevyváženost, jedním z ukazatelů je už zase a opět ten nepoměr v letadlech, ten kdo do toho cpe peníze má éra která zkosí cokoliv, takže, letím si to v letadle ze 41/42 a proti mne letadla klidně až z 44/45, to je maras.
-
dobře, tak ještě jednou, zkusíme to na příkladu, máš dvá hráče, ten první, říkejme mu třeba Socka Franta, si nahraje novou hru War Thunder, ale rozhodne se že do ní nebude dávat žádné peníze, sedne do svého rezervního Peashooteru a vrhne se do první hry vstříc nepřiteli...
mezitím druhý hráč, říkejme mu třeba Richie Rich, také nahraje War Thunder, ale protože na to má, koupí si hned goldy, za ně si odemkne pŕemiový Spitfire, nakoupí expy pro posádku, premko, a také se vrhne do bitvy...
o 3 minuty později, Franta v Peashooteru a Richie ve spitu letí proti sobě, řekněme že Franta má super kliku a trefí Richieho pilota, tomu se ale nic nestane, protože si za goldy vylepšil vitalitu, Richie se jen zasměje, udělá se spitem obrat a jednou ranou zabije pilota Frantovi, nebo mu třeba zapálí letadlo, protože od začátku používá dražší munici kterou si může dovolit
a teď ta důležitá otázka, vážně si myslíš, že ten hráč co do toho narval prachy nebyl ve výhodě? -
Fakt jo ? Ty vado... Až na to že jsem 1.39 už hrál ty bambulo. Ty věříš všemu co kdo napíše ?
-
Opravdu? Ani bych neřekl.
http://warthunder.com/en/game/changelog -
Patch 1.35 byl poslední dobrej update, pak šel WT do kopru. Co je na hře nejvíc na p*ču je match maker, mám například všechny letadla 1 tier, v tabulce mi to píše 1 tier bitva a hodí mě to proti letadlům z 3 tieru kde má většina letadel 37mm kannon nebo 4x20mm. Když si vezmu 3 rezervní letadla - dvojplošníky, tak mě to hodí proti 2 tieru - Spitfierům, Yakům 7 apod. Dřív jsem hrál o víkendu třeba celý den, dnes dám tak bitvu nebo dvě a vypínám...
-
Tanky probíhají tak, že se bojuje v nerealisticky vypadajících kamenolomech, kde na sebe všichni střílí skz stromy a keře (jdou totiž vidět ukazatele, kde je nepřítel a co má za vercajk). Je to hratelné spíš až v módu simulace, kde je ale otravný pohled z věže (nemám nic proti absenci 3rd person pohledu, ale prostě ten pohled z věže potřebuje pořádně vyladit). Tanky prostě nebudou žádný zázrak, možná to je lepší než WoT, ale pořád jsou tam obrovské rezervy. Zatím u mě pořád na plné čáře vítězí tankové souboje ve hře Red Orchestra
-
Pšššt, tohle tu nesmíš říkat, nebo tě umínuskujou :DDDDDDD
PS : Sorry ale 1.39 nevylepšila nic víc než cenu výzkumu jinak je to furt 1.37, jo a přidali pár dalších letadel a možnost si vyrábět vlastní maskování - to je fakt důležitý tvl....