Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mam odehrano 600hodin a neco o ty hre vim takze si minuska muzete nalepit treba na p*del yolos *3*
  • Dneska si vtipnej haha
  • C86twe341 - hlíva ústřičná 35vsd34TGD = VSR21gSF WIEW3R21LSF 7111 844 124864 7711
  • Kein
    Vašku prosím tě...neztrapňuj se...
  • P2W + mig15 nobrain no skill > ALL G_G
  • Dildo_Vagins
    Jediný co změnili je cena výzkumu letadel, jinak to furt stojí za starou vyježděnou p*ču.
  • Be be be bebe be be be. *12*
  • toužíš hrát proti gamepadu? *1* *1* *1*
  • jak se dostanu do bety ?
  • Ovlivni to v tom, ze pokud ta hra bude aspon stejna co do kvalit ... a pristup vyvojaru bude lepsi (budou resit bugy, budu plnit sliby .... nebudou banovat hrace za nazory/repoty chyb/... ) tak proste vetsina hracu od WG utece. A pokud budes argumentovat tankama v garazi ... mam jich pres 100. S hranim sem seknul zhruba v okamziku, kdy presunuli IS-4 do T10. Z myho nej tanku tim udelali nepouzitelnou plecku s vratama misto celniho pancire.

Navic si uvedom, ze krom ciste tankovych bitek ti WT nabidne neco, co wot nikdy - kombinovany boj na zemi a ve vzduchu. Nemluve o eventech ... single/coop ... a mozna hromady obsahu od hracu samotnych. Pokud to nepodelaj, tan wargaming nema sanci to ustat.

Samo ze jim hraci zustanou ...otazka je ... kolik z nich bude ochotno platit, protoze to jsou prevazne ochotni prave HC hraci, kteri ve vetsine utecou (nebo uz utekli).
  • Pokud je mi znamo, tak nikdy nerekli kdy to bude - tedy krom propagace loni na podzim, ktera zcela zjevne smerovala k tomu, ze od "uvedeni ps4" budou moct hrat "vsichni".
  • Veskoslav
    WoT jsem hrál v době, kdy ty jsi ani nevěděl, že nějaká taková hra existuje. Mám odehrané cca 5000 bitev, což je "slabé", ale o utvoření obrázku o hře mi to bohatě stačilo. Jediný důvod, proč jsem ještě hrál cca rok zpátky bylo to, že to hráli kamarádi. Ale pokud se nám každý druhá hra lagovala, příspěvky nám na WG fórech mazali a to včetně důkazů (videa+screny), tak jsem se na to vysral. A z 15 lidí, co jsme to hráli, to už nehraje nikdo. Tři hrají uzavřenou betu tanků, dva přešli na Hawken, zbytek se "odplazil" na letadla do WT.
  • Jo ve spoustě věcí s tebou souhlasím. Ale to nemění nic na faktu že WT nějak zasadně ovlivní úspěch WG. A to je to o čem se tu bavím. Né o tom jestli je WOT dobrá nebo špatná hra.
  • Veskoslav
    Jak můžou slibovat skoro dva roky, když hra samotná je dva roky. O tancích se začalo mluvit téměř rok po uvedení hry, navíc je uzavřená beta tanků, která postupně přejde na otevřenou. A narozdíl od WoT, které je stále v betě aspoň WT vyšlo.
  • wenceslaus
    Dneska se asi nevyjadřuju moc dobře :-) První odstavec byl o tancích ve WT (uzavřená beta). Jinak souhlasím, proto jsem přestal WoT hrát.
  • WOT hraju cirka rok a půl, a že by mě tam úmyslně někdo zabil se mi za tu dobu stalo dvakrát. V porovnání s ostatníma hrama je to ještě zlatý. Jinak tohle tvoje svědectví z druhý ruky si nech. Až s tím budeš mít vlastní zkušenosti tak piš.
  • Kupodivu ve wt si muzes vybrat, ze budes hrat hb nebo sim ... a tam tech tardu je naprosty minimum, protoze to neumej hrat.
  • Ale nemel nesmysle ... ... na takovy malinovce uplne vpohode nevidis tank stojici uprostred pole ... a to presto, ze z nejakyho duvodu vidis baraky za nim ... chmm ... posadka asi trpi tankosleposti. I absolutnimu blbovi dojde, ze pokud chci omezovat dohled, tak ho musim omezit se vsim vsudy. Tudiz pokud neuvidim ten barak, tak mi jaksi asi dojde, ze nemuzu videt ani tank co stoji pred nim ... ale naopak ... lol.

Mimochodem, jdi se podivat jakej mas dohled ve wt ... i kdyz se ti v arkade trebas jeste nezobrazuje ikona ... tak uz vidis tecku => vis ze tam ten stroj je. Samo pokud neleti v nejaky oblacnosti. Jednoduse mas tam dohled na samy hranici technickych moznosti a presne takto to ma vypadat. A ne ze se neco kde nic tu nic teleportuje pred tebe, coz je u wargamingu standard.

Nemluve o dalsich vecech ... wg tvrdi, ze vetsina map je +- 1x1km (a vetsi slibujou uz 5 let). Tudiz jen prejet tu mapu by ti s prumernym strojem melo trvat aspon 2 minuty. Stopni si to ...je to vyrazne min(a nemluvim o expresech ktery tu mapu doslova preletej). nebo takovy uzasny zazitky ... ze stojis v kraci ve kterym by se neschoval ani zajic ... strilis na enemaka kterej stoji (igame mirka) 30m daleko ... a on te nevidi. Jop, takhle to v realu urcite vypada ... tankovej vystrel z 30m je neviditelnej ... https://www.youtube.com/watch?v=L0KDnIsZe5Q ...tohle vubec nebude videt na kilometry ...

Ve finale, podivej se na ten magauspetch jejich letadel ;D ... takama proste nasli diru na trhu, ale dlouhodobe na ne serou, a jen mrvej to malo co funguje. UI v garazi prekopavali uz nekolikrat, a je to spis cim dal horsi (a nenazranejsi). Zato ingame ... je jedinou zmenou od bety hromada scifitanku navrch, totalni zmrveni balancu a eliminace jakyholi zajimavych vlsatnosti nekterych vozidel. Vsechno jedno ... uni krabice s jinym modelem.
  • A opět a co jako? Jeden odejde další dva přijdou. A WG to může bejt u zádele. A ano dementů je tam hafo, ale v který onlinovce ne. By mě zajímalo kde je psáno že ve WT to bude jiný. Ta hra ještě ani nevyšla. Asi máte věšteckou kouli nebo co.
  • Ty tanky slibují snad už dva roky *1* nechci jak vědět jak dlouho budem čekat na lodě. Očividně já WT už nehraji... komunita a hra se dost změnily už to není ono.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit