Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wenceslaus
    Velká písmena = silnější argument? Ne, pokud toho můžeš dosáhnout i běžně, pak to pro mě není P2W.
  • wenceslaus
    Prémiová letadla nejsou lepší. Rychlejší expení nepokládám za p2w. Nedosáhneš tím ničeho, co bys nemohl bez placení. Navíc naexpená posádka ti zdaleka nezaručí vítězství.
    Hraju s běžným účtem, nic nekupuju (krom jednoho prémiového Typhoona, který rozhodně není nejlepším letadlem svojí třídy) a necítím se jakkoliv znevýhodněný.
  • wenceslaus
    Teď už stačí pack za 20, ale nevím, jestli se to ještě vyplatí.
  • a zkoušel jsi někdy vyexpit naplno posádku na letadle bez "accelerated training" za goldy? já mám nahráno nějakých 250 hodin, ale k full posádce bych se bez goldů ani z dálky nepřiblížil, takže ano, jde to i bez toho, když budeš expit 1000 hodin na jednom letadle, nebo si to můžeš za 20 dolarů koupit rovnou, a to, drahý chlapče, je přesně princip pay to win.

Pochop, že KAŽDÁ hra kde za reálné peníze můžeš získat JAKOUKOLIV výhodu proti neplatícím hráčům je pay to win, může to být udělané decentně, může to být hrůza která zkazí celou hru ale P2W to je, protože PLATÍŠ abys získal VÝHODU, v tomto připadě lepší posádky a rychlejší přístup k lepším letadlům
  • ty si prece muzes tu posadku taky vyexpit a to zadarmo ne? Ze si nekdo zaplati rychlejsi expeni neni prece pay to win.
    Vyrobci nejsou zadna charita, z neceho musi zit. System je nastaven tak, aby zapaleni hraci, kteri u toho stravi desitky a stovky hodin byli motivovani necim prispet. Ze ty jsi ten model nepochopil a chtel bys mit zadarmo vsechno je tvuj problem. Kazdopadne tohle neni pay to win. Nemuzes si do letadla za penize koupit lepsi kanon motor apod., ktery si ostatni nemuzou dovolit. Jenom ti to trva rychleji. A je na kazdem, jakou cestu zvoli.
  • ti už tam samozřejmě dávno jsou
  • vše co jsem napsal.. například to že si zaplatíš tréning posádky za peníze, takže tvůj pilot neumírá po první ráně, větší dohled, střelci na věžích střílí mnohem přesnějí a víc vydrží, když se potkají dva hráčí, jeden bude mít úplně nevyexpenou posádku a druhý na max, tak ten druhý bude mít znatelnou výhodu díky tomu že si to zaplatil, ergo pay to win

a ano, že některá prémiová letadla jsou skutečně "trochu lepší" víme všichni

co se týká rychlejšího expení, díky současnému systému MM se zkrátka vyplatí rychle odemknout ta správná letadla, protože pak máš velkou šanci že s nimi budeš sestřelovat dvojplošníky o dva tiery níž
  • To je zase diskuze, jak do WT přejdou všichni z WoTka... Není to jedno ? Osobně budu radši když se to obejde bez nervních pubert'áků, d*mentních rusáků a spamujících poláků. Radši at' je to v tancích 2., ale s lepší komunitou.
  • Kozy
    Teď jedině tak, že si koupíš tank asi za 50 éček.
  • Gaijin WT po slibném startu zabil. S každým updatem je to horší a horší. Přidávají nová letadla, přitom 90 % těch stávajících má nehotový nebo rozbitý flight model. Naprosto chybí kokpity bombardérů. Není tam vidět žádný posun. Hra, která je v open betě, dostala update naposled snad před 4 měsíci (v1.37). To je v současné době, kdy early access a open beta hry updatují vývojáři pravidelně každý týden, na prd. 1.39 zkusím, ale nedělám si iluze. Snad aspoň ty tanky budou za něco stát...
  • Kozy
    Co z toho je pay2win?
  • prémiová letadla? rychlejší expení? tréning posádky za prachy?
  • děláš si srandu z toho že něčemu nerozmíš? *4*
  • Očividně se ti u toho uškvařil mozek.
  • Ty si tak děsně arogantní člověk až je to nechutný. Co ty víš o tom jak dlouho o té hře vím? To že to hraju rok a půl neznamená, že stejně tak dlouho o ní vím. a navíc já o koze ty o voze. Neřeším hru jako takovou ale WG a odchod hráčů kvůli WT. To je prostě jen zbožný přání nasranejch hráčů.
  • 2John: Ty asi trpis nejakou zasadni chorobou ovlivnujici mozek, ze? Tedy pokud vubec nejakej mas ... kdo tady kde vyrvava ze je ta hra nejlepsi? Nemluve o tom, ze wot je taky stale beta. Verze 1.0 nikdy nevysla.
  • .... nebudou banovat hrace za nazory/repoty chyb/... ) tak proste vetsina hracu od WG utece....
    A to je přesně to co se nestane. Už jenom proto že WT bude pro trochu jiný hráče než pro hráče WOT. Tak nechápu proč furt omíláš že většina hráčů uteče. Trochu mi to připomíná podobnou situaci s WOW. To se tenkrát taky napovídalo že ta a ta hra bude WOW killer. A dodneška se tak nestalo. Jako já chápu že tě ta hra nejspíš asi pěkně naštvala, ale to co píšeš o odchodu většiny hráčů je prostě blbost. Jinak já osobně se na WT taky těším a určitě ho minimálně vyzkouším. Ale určitě tu nebudu zatím vyřvávat jak je to lepší hra, když ještě ani nevyšla. A podle bety to rozhodně soudit nebudu.
  • wenceslaus
    P2W? Jak prosím tě?
  • Názor znázorňující tvou Ynteligenci ...
  • Pilgrim66
    U mne ta motivace dopadla tak, ze jsem ji od toho patche prestal hrat (a to nijak na truc, proste me prestalo bavit koukat se na ten nepohybujici se ukazatel expu) a zlatak jsem nedal ani jeden (a to mam nekolik prem letadel). Tak nevim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit