Přejít na výpis diskuzí
War Thunder představuje update 1.39 se spoustou novinek
15.4.2014 | Aleš Smutný
105 příspěvků
-
A co jako? Hrajou a jsou spokojení. Takže je to ve finále pro ně dobrá hra.
-
Ale nebudou ... casual hraci velmi dobre vnimaji neustale dokola slibovane to ci ono ... a kde nic tu nic. Casual hraci anvic velmi daji na vzhled ... a tam se muze jit wg zcela zahrabat.
-
Ty mas ovsem leda howno, zato kazdej kdo vi si muze sosnout klido stats prvnich par tisicovek top hracu ... a zjisti, ze 90% z nich uz vic nez rok nehraje defakto vubec. Kdo by totiz hral hru, kde vysledek zalezi vyhradne na tom, jak se zrovna ve wargamingu nekdo vyspal ...
A presne podle toho ta hra vypada ... jeden velkej retarplay. -
Ale jdi ty brepto. Dobrá půlka uživatelů WoT jsou casual hráči, kteří vůbec nějaké nekalé praktiky wargamingu nevnímají a pořád to budou hrát dál i kdyby vyšly tři další lepší hry. Tak to prostě je - někteří lidi jsou prostě s WoT spokojeni, přestože je to blbá hra a nemají důvod ji měnit za něco, co neumí.
-
Tak to mám štěstí... já mám průměrnou rychlost kolem 1.5 MB/s
-
A WG fan dorazil *1* To bude p*del. *8*
-
Ty máš po ruce náký statistiky kolik skončilo za poslední dobu hráčů s WOT? Nebo to zase bereš podle těch pár hráčů(vůči celkovýmu počtu hrajících) co neustále řvou na netu jak je WOT špatný a že s ním končí? Pokud nemáš tak radši mlč.
-
Pokud ti ve výhledu nestojí žádná překážka, tak nepřítele vidíš... žádné neviditelné tanky tu nejsou. Grafika je sice vedlejší, ale úžasná :-)
Mimochodem si myslím, že WoT je pro trochu jinou sortu lidí, takže nevím, jak moc si vlastně budou konkurovat. -
Ano proto každý druhý neruský hráč končí nebo skončil s WT za poslední rok, co hrál, že? Pro wg je rozhodující trh Rusko a postsovětské republiky. Na Evropu nehorázně sere. Od údržby až po naprosto nesplněné letité sliby. A kdo nadále podporuje WG finančně je s prominutím hlupák. A to nemluvím o Polské komunitě kriplů, co evidentně strašně rádi ničí nepřítele. Kamarád dělal vesele statistiku (sám má ve WoT odehraných cca 12 000 bitev) a za poslední dva měsíce v každé druhé hře zničí spoluhráči minimálně jeden nebo dva tanky. Jenom tak. O vytlačování a jiných srandách ani nemá cenu mluvit. WoT má v současnosti snad ještě horší komunitu než LoL.
P.S: WT není přímá konkurence pro WoT. Podle dojmů z bety to totiž nejsou sranda arkáda tanky;) Takže jo, defacto máš pravdu, kdo hraje WoT, těžko bude přecházet na WT. -
70% hráčů? A nato si přišel kde? Nechci se zastávat WG, ale tohle sou strašný kecy.To co píšeš je nemysl co se nikdy nestane. Jistě někteří hráči přejdou na WT, ale WG to rozhodně zas tak trápit nebude. Neskutečný co tu furt pár jedinců blije za nesmysli.
-
Tos mel kliku, sem na 20kB ... hlasa mi to 2 dny ... lol ... tohle nekdo nezvlad.
-
3.6 Mbit/s stahuji právě teď.
EDIT: Počáteční nadšení se zastavilo na 2 kbit/s a 98 dnech do stažení:-D -
Ja sem nejvic zvedav, jak moc ty gf pohnojej. Uvidime ... pokud to nepodelaj, tak maj dobrou sanci prebrat takovejch 70+% hracu wotka, neb ti jsou uz poradne nasrani na celej wargaming. Podstatny je, jak dobre se budou ty tanky chovat, grafika je vedlejsi. Hlavne aby eliminovali ruzny haluze typu vystrel z 30m nezasahne cil ... pripadne tank na holym poli neni videt ...
Co me stve na letadlech je predevsim to, ze z nejakyho duvodu nevyuzivaj to co engine umi - destrukci budov. Cekal bych, ze na letisti je treba znicit vez, hangary, ... ze treba lv bombardery maj nicit proste nejaky mesto ... a ne jazet pumy na nejakou neznicitelnou ikonu ... blah. -
Ani se nedivim, predim si s kazdym "levelem" vyexpil celou radu stroju, ted musis kazdej expit zvlast. Evidentne bylo ucelem to co nejvic prodlouzit, abys byl motivovan prihodit nejaky zlatky ...
-
V uzavřený betě jo. Mimochodem, hrál jsem a musim říct že je to paráda. Netroufám si říct že je to jasnej WoT killer ale rozhodně to jsem se u toho bavil víc.
Sakra, proč se mi nezobrazí avatar? -
tanky se hrat taky nedaj
-
Stalo se to jenom mě? Nebo se nějak pozměnila optimalizace? Mám zhruba -10fps
-
Nevite jak to je/bude/neni s crossplatform hranim?
-
A treba poznamenať že patch sťahuje 50kb/s *16*
-
Tak to ti stačí málo. Bylo to sice o trochu dražší, ale žádná tragédie...