Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi jsem jedinej, ale strašně bych ve WT ocenil letadla z 50. let 20. století. F - 8 Crusader, F - 4 Phantom, F - 106 Delta Dart, F - 105 Thunderchief, F - 102 Delta Dagger, bombardery od Convairu, A-4 Skyraider atd. To samé u rusů. Pořád to jsou letadla, která absolvovali první lety nejpozději do roku 1955 - spíše dřív ( některé jmenované prodělali zkušební lety už během korejské války 51-53 )
    WT hraju 2 roky, jen a pouze RAF, jiný národy mi smrděj, tanky mi smrděj taky......ale ty jety rannejch 50. let bych žral
  • Musis mu strielat do vrchnej casi trupu tam ma len 30mm ak sa nauhluje do starny tak cca 60mm.Do veze je zbitocne strielat tam ma okolo 177mm.Ak nemas tank urovne BR 6.7 alebo priebojnu municiu tak to neprestrelis.
  • Pokud Ti to vadí, tak na tom nějak zapracuji :*
  • Souhlas s těma co nadávají na přidávání nesmyslů jako je Maus. Letadel je tam taky spousta co tam nemá co hledat. Některé byly jen na papíru a neletěly, některé vzlétly a spadly. To je prostě tupost tam něco takové dávat. Cucat si vlastnosti z prstu je směšné. Poslední update sice upravil něco, ale taky rozhodil, jako vždy, spoustu funkčního. A systém boosteru? Tak to hodnotím jako vrchol tvůrčí horečky a postavený proti většině hráčů. Chovají se ke hračům hodně otřesně. Ale souhlas. Je to zadarmo, buďme zticha a rádi :) i když jsem do toho nasypal sám nějakou tisícovku :)
  • *1* *1* *1* *1* *1* vtipalku *7*

"testuji teprve tyden" *1* jde to videt, nehral jsi to ve stejny dobe, tak prosim laskave nic nekomentuj. A zbav se toho trapneho psani velkeho T u slov Ty, Ti. Celkem to vyzdvihuje jak moc obri troll-reakce to je.
  • Meles kravoviny, ve spintires, kdyz je nekde louze, tak je tam louze, kdyz je tam vyjeta kolej, tak je tam vyjeta kolej a presne v ty zapadnes. Ve WT tak maximalne "ti to jede pomalejs" protoze ses zrovna "v bazine". Presne stejne to ma i wot. Nepotrebuejs videt zadny vyjety koleje, protoze tam zadny nejsou. Uplne stejne si lidi specielne v tankovejch bitkach povypinaj maximum vseho co se da, protoze to, ze stojej v krovi vubec neznamena, ze je enemak nevidi. Zato oni kvuli tomu krovi nevidej jeho.
  • Od 1.49 majú pridať prvé a postupne pridávať...
  • drasta
    A napsat ze neni Pay2Win snad muzes jenom jestli mas rad opravdu brutalni grind protoze predmety a vsechny upgrady jsou drahy jako prase.

Jinak je to zatim ukazkove nedodelany takze tech 8/10 je dost predcasnejch. Za me se jedna zatim o opravdu prumernou zalezitost. Dal bych mas 4-5/10.
  • Trololololo. Že ?? Sice Heroes a Generals testuji teprve týden, ale zatím to nevypadá zdaleka tak zle, jako naznačuješ Ty. Ohledně toho bodového systému vůbec nechápu, co jsi chtěl říct. A k čemu Ti byl all chat ? Aby sis mohl psát milostný dopisy s nepřítelem ? Je to sice free2play ale ne pay2win. Fyzika je dobrá, grafika ujde. Naopak velmi příjemně mě překvapila hratelnost, není to sice 10/10 hra, ale s klidným svědomím bych jí dal 8/10.
  • Rusky 37mm AA me znicilo v Tigru 2 nekolikrat ale v poslednich verzich se to uz nastesti tolik nestava.
  • wenceslaus
    Jak zničit Maus? Potřebujete Sovětský tank, alespoň tier I... hmm, možná bude stačit i rezervní :-)

http://www.youtube.com/watch?v=UY2FR8YFYpY&t=2m30s

BTV Je to z dev serveru, ale podobný věci se stávaj (viděl jsem takhle zničit Tiger II Ruským 37mm AA)
  • wenceslaus
    Což je samozřejmně špatně. Neexistující tanky jsou tam už taky.

Co to má za smysl, dělat klon WoT? Když dělají realistický tanky a pak k nim dodaj stroje u kterých si polovinu čísel musejí vymyslet.

To ať tam rovnou daj AT-AT a na nějakou 2.sv válku se prostě vykašlou
  • wenceslaus
    VR: Teď nevím, jestli to myslíš sarkasticky. Chyb je tam pořád dost, ale postupně se to lepší. Počítání zásahů se snad taky zlepší a nebude se stávat že lehký předválečný Ruský BT7 zastřelí jednou penetrací Maus.
    Poškození je taky hodně upravené a k vyřazení tanku nedochází zdaleka tak rychle, jsk by bylo reálné.
  • wenceslaus
    Soon... popravdě to není první aktualizace, se kterou mají přijít. Ohlašují je už dva roky.
  • To je ale bzunda!
  • 1.47 v kostce
    https://www.youtube.com/watch?v=uz3CmcznjPQ
  • Mě se nový patch moc líbí, zapadávání do bahna je cool, ještě víc ten nový grafický efekt kdy jsou tanky od bahna zašpiněné i ten horký vzduch po výstřelu, dalekohled je naprosto boží věc v té simulator challenge bez ikonek, i když včera mě stál už jednou život, když jsem se dalekohledem zadíval na mocný dogfight stíhaček na obloze a mezitim to koupil, pan doktor se holt zase kochal *1*
  • *s
  • První mají přijít z aktualizací 1.49
  • Keyz: Pokud vím, tak ve WT mají stroje statistiky podle reálných předloh a rebalance tam probíhá fakt minimální (od toho je tam Battle Rating). Chyby nejsou ani tak ve statistikách, jako pak v tom, jak se zpracovávají a jak hra reaguje na zásah.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit