Přejít na výpis diskuzí
War Thunder update přináší nové stroje a vliv terénu na pohyb pozemních vozidel
25.2.2015 | Honza Konfršt
70 příspěvků
-
Protoze to neni o tom co ve druhe svetove bojovalo a co ne! IS3 je ve WT uz docela dlouho a Sabery to samy. Nikdy snad nikdo netvrdil ze tam bude jen technika z 2. svetove.
-
Mozna pridavaji tuny veci, ale ta hra ztratila vyznam v dobe, kdy pridali ten bodovej system pro maximalni zatizeni vlastni postavy. Do ty doby to bylo celkem fajnove rozjety. Vypnout All chat byla taky hloupost a argumentovat tim, ze si hraci nadavaji... vzdyt to je v kazde hre.
Ta hra ma samotna dost velky potencial, ale nalepka Free2Play je proste mimo misu. ... Strasne se me libilo behat na celkem velky mape po lesich v WW2 tematice. Jenze i takova mrnava vec me u toho neudrzi, vzhledem k tomu, jak to pokazili. -
a proc x hracu lita se sovetskym spitfirem, americkym spitfirem, a proc a proc a proc ... *7*
-
tak proč tam museli nacpat tanky co ve 2.sv nikdy nebyli?
-
A i tak dobře pokračuje.
-
Ja myslim ze je davno jasny ze tohle jako Wotko nedopadne.
-
Ale porad to vypada jako neco od party amateru. Kdyz to srovnam s red orchestrou tak ta je svetelny roky pred H&G snad ve vsech ohledech.
-
a za chvilku to dopadne jak WoTko *7* a tak dobře ta hra začala..
-
Ale hlavně... absolut simulator event! :-) Event tanky+letadla kde není HUD a žádný značky na nimimapě (krom hráče samotného). Stal se hodně oblíbeným a možná ovlivní celý SB mod.
-
Osobně bych ve hře nechtěl nic, čeho nebylo alespoň 200 kusů v boji.
-
dovolím si tvrdit, že chvilku to hraju většinou jen simulator, panther má 1 velkou nevýhodu couvá 4km/h a m41 buldok 40km/h , cožpak o to panthera zapálí buldok a nestačíš ani zmáčknout hasičák, buldoka zapálí panther 2x to uhasí a když i po 3 ho zapálíš ještě je schopnej ujet kilák.........
-
Taky to mohl být cheater, ale někdy se prostě stane, že střela se odrazí...
-
Nekonečný problém MP her kde máš výbavu podle ranku a hra musí řešit kdo s jakou výbavou bude bojovat proti komu s nějakou jinou výbavou.....
Proto to aktivně nehraji.
Jinak co si stěžujete? V reálu posadí chudáka do tanku a musím někam jet a to že potká lepší tank...No, stěžovat si moc nepomůže :)
Tady se vždy balancuje, pak to rozbalancují, přebalacují a nakonec zcela pokazí...To je problém. Řeší tanky a musí si tam vymyslet staty, omezení atd aby to nebylo náhodou moc realistické. Kdyby to udělali jak to je, tak tohle neřeší. Prostě tam bude tank a ten bude jak má být a nebudou mu tam pořád něco měnit.
Jakmile to není podle předlohy, tak je zcela jedno jaké ty vozidla mají název. Protože to vždy mění aby to bylo vybalancováno..Prostě nějaká krabice ze staty. Proto jsem tak měl rád Unreal. Ten se jmenoval Unreal, byl Unreal a všem tam bylo zcela vymyšlené bez nějaké realistické předlohy. Nešlo si stěžovat, že tohle je jinak než v reálu atd. Zde to je pořád. Tiger není Tiger, tohle není tohle atd... -
Právě že ne. Byl na mostě, přímo proti mě. Střílel jsem těsně vedle převodovky na řidiče.
Do lafety děla bych to pochopil, ale takhle... A on mě samozřejmě jednou ranou zničil dělo... Ach jo...
Takhle Němcům doopravdy nezbývá nic jiného, než se zakempit ve křoví na kopci. Jinak dostanete tečku do děla a končíte. -
Záleží kam si střílel, nebyl náhodou v diamantové formaci?
-
Tuhle jsem s Pantherem neprostřelil Shermana zepředu na 300 metrů. (Panzer granat)
USA jsou OP. To ví každý. -
Zrovna u Bulldoga si celkem počkáš na nějakou alespoň použitelnou munici. Panther naproti tomu je stále velice silný tank.
-
Samozřejmě že byl Maus testován. Byly dokonce vyrobeny dva zcela funkční prototypy.
-
a v čem je u mause problém ?
-
panter si dá buldoga na jednu ránu s přehledem :-D