Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • něco ti řeknu mam rád němce a to proti čemu teď jezdí tanky 2 sv. války bys nechápal ......a za mause sem rád aspon IS4 budou mít strach a nezustananou jako teď stát uprostřed louky bez úhony
  • no nvm chlapci, ale o tom, že jezdíte s pantherem proti m41 walker buldog a nemáte šanci jak reálnou tak simulátorovouto je jako tank z 2 SV vs. tank z dob studene války se tu nic nepíše
  • Radsej dajte clanok o Heroes and Generals. vysiel teraz novy velky update ktory pridava do hry fakt vela veci
  • Nevím no, podle mě tam toho Mause přidávat nikdy neměli. Pokud si pamatuju, tak si autoři zakládali na tom, že vozidla ve hře musela projít aspoň testy atp (možná už Maus není jediný prohřešek, dlouho jsem WT nehrál)...

Prostě mi přijde že to ta hra nemá zapotřebí, když jsem navíc ještě četl úvahy, že se tam objeví i E75, tak už začínám mít strach.
  • Koukni se do nastavení v Launcheru, je tam nastavení deformace.
  • Tak jsem to asi nasel: http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/218337-147-terrain-deformation-blank/
  • neni treba problem v DX11 a physiX ?? proste nejaka podpora
  • Aha, na některých videích to totiž vypadalo dost spinterově... no nic no, jdu expit B29 :D
  • Rozhodne nejde o deformaci jako u spintires. Jde jen o male zmeny. Na nekterych mapach a pevnejsim povrchu je to prakticky neznatelne ale kdyz treba projizdis okolo zakopu kde kupky nezpevnene hliny a prejedes pres to tak je to videt hezky. Nebo na plazi v mape Jungle.

Ale popravde taky mi to ted prijde zvlastni. Kdyz koukam na to video tak tam fakt ty vozidla rejou v zemi a normalne ve hre mi to na stejne mape ve stejnych mistech rozhodne takovy hluboky stopy nedelalo...
  • Nevíte, jak je to s tou deformací terénu ala Spintires? Myslel jsem, že už to na některých mapách má bejt, ale zatím jsem to nepozoroval o.O

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit