Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ještě nejsou... Ale prý se na nich pracuje.
  • picek: Však to je jediný možný argument :D Ty možnosti tam jsou, já bych třeba klidně uvítal i tanky ze studené války a časem i moderní, tak si prostě vyber, co chceš hrát a hraj to a na zbytek se vykašli. Nevidím důvod stěžovat si, že si můžeš vybrat.
  • A já bych tam zase chtěl i prototypy jako ve WoT - klidně jen premium. U letadel už jsou prototypy v premium dávno...
  • Není... A i když to vypneš, různé typy terénu mají na jízdu vliv stejně.
  • Nevíte jak je to s kokpitama pro bombardéry? Co jsem to hrál naposled, tak tam pořád nebyly a to je škoda. Teď jsem to dlouho nehrál, nemám na to bohužel čas.
  • Pokud sem si vsimnul, tak to je jen grafickej efekt - narozdil od spintires, kde to ma vliv na jizdu. Takze nanic, a kazdej normalni hrac si to stejne vypne.
  • :-D jooooo odkaz z Wikipedie :-D prosím, moc prosím nestudujte klucí technický specifikace z Wiki. Jsou tam často absolutně nesmyslný články, který neprochází žádnou kontrolou a opravou. Pak se tu někteří na základě těhle přečtenejch snůšek nesmyslů bijete do prsou za to, že se jedná o fakt. Netvrdím, že všechny články na Wiki jsou špatné, ale ověřujte si to potom raději ještě na jiných serverech - z Českých je určitě nejlepší Palba.cz ( možná je nutná registrace na procházení fora ) na Válce.cz je všechno a vlastně nic - některé články odbité, některé ctrl + c z Wiki - což na Palbě nehrozí, tam to moderátoři dost kontrolujou.
  • wenceslaus
    Zatím ne. Uvažuje se o AI pěchotě na zabírání bodů (viz http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/169852-give-existing-ai-infantry-a-role-in-ground-forces/ ).
  • Ještě doplním, že podvozek a pohon byl plně otestován. Druhý kus byl funkční včetně věže. Nicméně nasazení bylo přinejmenším diskutabilní. V době, kdy spojenecká letadla vládla obloze by tento "pokus" o tank byl lehkým cílem pro letectvo. Další věcí by byla spolehlivost elektro-spalovací jednotky a vůbec celková životnost jednotlivých namáhaných komponent rozvodovky, podvozku atd. A v neposlední řadě spotřeba pohonných hmot která dosahovala neskutečných hodnot. Poslední věcí by byla vcelku nemožná banální oprava rozvodovky nebo pásů v polních podmínkách *15* . Tak asi tak.
  • Lež to není viz zde:
    Dokončené a plně použitelné prototypy zůstaly v Kummersdorfu a ve výrobním areálu v Böblingenu. V posledních týdnech války Rudá armáda zabrala první verzi v okolí Kummersdorfu u těžkých artilerií. Němci tento model sabotovali těsně před opuštěním. Verze 2 s funkčním dělem měla sehrát roli v obraně Berlína, model se však poškodil při přepravě a byl zničen jeho posádkou aby nepadl do rukou nepřátel. Ani jeden z Mausů jedinkrát nevystřelil na nepřítele.

Rusové později namontovali na první verzi věž z druhé verze tak, aby získali funkční tank. V roce 1946 byl Maus otestován v Sovětském svazu a později vystaven v Kubinském tankovém muzeu, kde je dodnes.

zdroj: http://cs.wikipedia.org/wiki/Panzer_VIII_Maus
  • To je samozřejmě lež, byly sice vyrobené dva, ale zcela funkční byl pouze jeden a nikdy se k testům nedostal...
  • drasta
    Jj on ani King Tiger moc boje nevidel a IS2 taky ne. Ja nejradi rank 2 za rusko nebo americany :D
  • Počítá se v této hře někdy v budoucnu s pěchotou?
  • drasta: Ja to tak udelal a zatim mi to vyhovuje.

--- to ja ti taky neberu *4* , jen mi vadi takovy pristup ve stylu "a kdo ti brani ..."
    osobne si taky myslim ze s vrtulakama je vetsi zabava *15*
  • wenceslaus
    V ranku IV potkáváš už poválečné tanky... ale ano, hraju jen eventy a nebo tier 3. Jen pozdějčí stroje si díky tomu nezahraju a to mně trochu mrzí.

Taky by mohla být hra už dál, kdyby tam nebylo tolik strojů (kokpit bombardérů, Britské tanky... atd.)

Ale nečíkám, že to nejde překousnout - jen na to mam jinej pohled
    :-)
  • drasta
    Ja to tak udelal a zatim mi to vyhovuje.
  • drasta: Nemuzu uplne nesouhlasit ale uprime kdo ti brani skoncit na Ranku 4 a vys uz nejit?

--- uprimne tahle argumentace mi prijde strasne zcestna
  • Keyz
    Snad tam bude i Leopad 2a7....
  • drasta
    Nemuzu uplne nesouhlasit ale uprime kdo ti brani skoncit na Ranku 4 a vys uz nejit?
  • wenceslaus
    To netvrdil, ale upřímně - bylo by to lepší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit