Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud se nemýlím, tak proudová a tryskáče přidal až druhý díl, Airland Battle.
  • Je steam verze v češtině? má někdo zkušenosti?
  • Jo, vypadá to, jako by autoři Ruse viděli Officers a obšlehli jeho principy, akorát to zasadili do pozdější doby. Obě hry určitě stojí za vyzkoušení.
  • kovar.jakub
    Je lineární a lze hrát za Varšavskou smlouvu, akorát začátek je třeba odehrát za NATO.
  • Nejen WiC . Co takhle Codename Panzers. De facto i Operation Flashpoint (i když to není RTS) nebo C&C Red Alert (1-2) a řekl bych, že by se našli i jiné.
  • hele, fakt se mi líbí ty 2 propagační obrázky na konci ve srovnání s těma screenshotama ze hry *1* *1* *1* *1* *1* *1*

ne fakt, nemůžu si pomoct, je mi jasný, že to asi bude docela supr strategie, ale prostě si nemůžu pomoct, úplně to v těch screenech vidím *1*
  • http://store.steampowered.com/app/58610/?snr=1_7_suggest__13
  • Jaké jsou minimální požadavky?
  • Ty jsi taky pekne chycenej.
  • Tikov
    Aby 40 let staré tanky opanovaly bojiště, byť v sebevětším počtu, mi nepřijde zrovna košér.
  • Ja si skor myslim ze koncept sa najviac priblizuje hre Officers
  • nie na vsetko nie je counter....vlastna skusenost....
  • Debiile *11*
  • Porid si normalni kameru, mikrofon, svetlo a mozek.

Diky
  • http://www.youtube.com/user/TheAndyRespekt?ob=0&feature=results_main
  • FeebeEWN
    starforce? tak proč mi nechce jet DiRT originál na sedmičkách? napíše to nekompatibilní systém a zdarec
  • Docela mě točí, že nevyšlo demo. Strategie si musím nejdřív ošahat, páč jsem stále tak nějak zhýčkaný Supreme Commanderem.
  • No ja myslim ze u strategii tohohle typy neni moc typicke snazit se autenticky zachytit co by se stalo kdyby studena valka vyeskalovala do otevreneho vojenskeho konfliktu mezi zapadem a vychodem. Ac mam WiC opravdu rad a u multiplayeru jsem stravil spoustu hodin tak tam mi to prislo spis jako takovy divadylko na efekt kde clovek se zatajenym dechem sleduje osudy hlavnich hrdinu. A jak jsem psal tolik her na podobne tema aby se jednalo o tradicni prostredi taky neni.

A vubec... dost uz bylo slovickareni :D
  • Anal.S
    Omlouvám se jestli jsem se nevyjádřil dost jasně, ale měl jsem na mysli prostředí do kterého je hra situovaná, ne herní principy.
  • Jindro ty si čiste h....o -všetci to vieme, len ty to napišeš na plnu hubu... *1*

StarForce Jindro StarForce *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit