Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tikov
    Pár dotazů na které jsem v recenzi nenarazil: Jak jsou řešeny atomové údery? Jak je řešen přechod mezi mapami (jako v CC, ToW nebo jinak)? Lze v SP hrát kampaň i za síly Varšavské smlouvy?
  • kovar.jakub
    Já na žádný spam nepřišel, co jsem zkoušel MP, tak se právě zdálo, že na všechno je protikombinace
  • kovar.jakub
    Tak nějak jak píše lavak, ale základ je využívat právě ty lesy, baráky apod. - chytře schované věci můžou nadělat spoustu škody. Ale jsou tam i čistě obranné mise - třeba hned poslední v první operaci.
  • oprava ....najrychlejsia cesta k vytazstvu v tymovich hrach....
  • Moj nazor je ze tato hra si zaslusi max hodnotenie 6 ty co maju radi singl. tak 7. Hra sice beha dobre a ziadne nizske fps som nezaznamenal a singl. ma velmi bavil ale multip. je po case nuda hlavne ked zistite ze najrychlejsia cesta v tymovich hrach je spam urcitych jednotiek (nebudem prezradzat) tymto pre mna multip. prakticky v tejto hre skoncil ak nepride nejaka oprava....
  • Ono hlaven multi mapy su ako jedna. Zakopat sa neda ale mozes pechotou obsadzovat budovy a lesy
  • "Zaprvé proto, že veškerá bojiště vypadají téměř stejně (a přitom by stačily třeba mise na sněhu či v horách)" Tak ono snad případná válka podle SSSR doktríny se měla rychle převalit přes rovinu Německa. V ČSSR by se snad moc nebojovalo - takže že tam nejsou hory je docela logické...
    Otázka: Je tam nějaká možnost zakopat se nebo je to čistě dynamická hra?
    Jinak tím zásobováním jste mne na to docela nalákali - to je v málo hrách řešený. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit