-
Jaké jsou minimální požadavky?
-
-
http://store.steampowered.com/app/58610/?snr=1_7_suggest__13
-
-
hele, fakt se mi líbí ty 2 propagační obrázky na konci ve srovnání s těma screenshotama ze hry *1* *1* *1* *1* *1* *1*
ne fakt, nemůžu si pomoct, je mi jasný, že to asi bude docela supr strategie, ale prostě si nemůžu pomoct, úplně to v těch screenech vidím *1* -
Je to hra spíše podobná R.U.S.E nebo Ground Control 2? Podle toho, co jsmevyčetl, by to mělo být dost podobné GC2.
-
-
Kdyz si zminil GC2,jak ja bych rad videl pokracovani *7* .
-
-
Pokračování, stylem hry je World in Conflict...
-
No mnohem lepsi byla jednicka pokud ji nekdo z vas hral. Ale taky bych byl pro pokracovani
-
-
-
Jaké máte zkušenosti s HW nároky? P5i srovnání s R.U.S.E. Je to náročnější nebo přibližně stejně? Já hrál R.U.S.E. v plných detailech, takže mě to živě zajímá, Wargame se mi přesně trefila do vkusu a od WiC tu nic takového nebylo...
-
Co mi dost chybi v MP je nejaky mod s cilem namisto "deathmatch" modu, kde ziskavate body prevazne (ne-li pouze) za zabijeni. Treba ve stylu DOW, drzeni uzemi a za to dostavat body, atd. Takhle je to prakticky jen rubacka.
-
-
no právě, mělo by se už trochu bojovat o města. Mimo les je pěchota docela bezúčelná. Hodně taky chybí možnost, dávat na mapy různý markery, něco co se objevilo už ve stařičkém BF2
-
-
tahle hra je ciste multakova rezba. singleplayer je totalne idiotskej a slouzi jen k tomu aby si clovek zahral pet kratkejch misi a odemkl si jednotky do mp.
co se tyce spamu - na vsechno existuje counter -
-
nie na vsetko nie je counter....vlastna skusenost....
-
-
Je steam verze v češtině? má někdo zkušenosti?
-
Pokud se nemýlím, tak proudová a tryskáče přidal až druhý díl, Airland Battle.