Přejít na výpis diskuzí
Warhammer 40 000: Dawn of War III - recenze
12.5.2017 | Aleš Smutný
97 příspěvků
-
Problém je ten, že recenzent musí ohodnotit to, co dostal... a ne to, jak by hra mohla (ale nemusí) jednou vypadat.
-
Maxíčku, jdi se raději zase vydávat za Čechá/Slováka, co naprosto netuší, která bije.
-
Prave ze tenhle dil warhammeru je nejlepsi, chybi uz jenom abych si mohl dokupovat lepsi jednotky nez maji ostatni, za eura samozrejme.
-
Co takhle kdyby jsi místo psaní zbytečných slohů vytáhnul hlavu z rekta ty a pochopil že lidem nevadí jak je hra odlišná od jejích předchůdců,to se s přihlédnutím na rozdílnost 1 a 2 dalo čekat.Ale že to nejspíš bude tím,jak je prostě na.ovno ?? Rozplývat se nad tím,že v Dawn of War je vrchol in-game customizace jednotek Plasma Gun u SM je fakt..roztomilý.Neříkám že ta hra má všechno špatně,Waaagh u orků je udělaný docela fajne...Každopádně si ta hra 6/10 v tomhle stavu určitě zaslouží.
-
ano i ne, je to tak 40 na 50
-
Nejsou..minuta na guglu
-
Man O" war se ale povedlo ne... ?
Jinak otázka pálčivá už ode dne oznámení ? a tedy, je to MOBA či ne ?? *12* -
Morálka a co teprv takové hody na zásah, v předchozích DoW byla vždy šance, že se jednotka netrefí, odvislá od toho coveru, rasy, jednotky atd. To je taky velká součást Warhammeru, že Orci střílej hůř než Mariňáci, ale zas mají hodně dakka, tady nasadili styl ala Starcraft, tedy automatický zásah kdykoliv někdo vystřelí, protože si autoři mysleli, že z toho udělaj progaming hitovku a rng na zásah neni na pro scéně vítané
-
to určitě naklikává ruský hacker, illumináti nebo jan tleskač... rychle alobal na hlavu bobánku...
-
TL;TR
človíček co očividně neví nic o lore nebo hře a vychvaluje tu jakýsi pseudo MOBA/RTS mix pro boostovače ega v multiplayeru nemá nějaké právo tu kritizovat recenzi od člověka co očividně něco o w40k ví...
takže GET R*KT edgy IGN boy... *14* -
Hele neni ti to naklikavani ponekud trapny?
-
Hra sice tak jak vysla neni uplne ok a ma hodne chyb, ktere recenze hezky popisuje, ale ja ji presto beru jako dobry zaklad a verim ze s velkym balance patchem, datadiskem nebo fanouskovskym modem se stane mozna i nejlepsim dilem v serii.
K tem chybam bych jeste dodal ze momentalne v multiplayeru neni videt hracuv rank, nebo jsem slepej. Tedy pokud tam vubec nejake ranky jsou. -
Tak je jak z p*dele marketingového oddělení....Morálka je součástí lore světa Warhammeru 40k a jiné aspekty, na které hra naprosto se*e. Pokud o tom víš naprosté ho*no, což dle tohoto cancu textu bez odstavců víš, tak si nejprve zjisti, proč jsou DoW I a DoW II považovány za jedno z nejlepších zpracování do podoby RTS ze světa W40k. Zbytek ani nemá cenu komentovat. Ty jsi asi tak veterán RTS jako je Jack učitel češtiny.
-
Asi zatím nejhorší recenze na games.cz, myslel jsem si, že recenze nemaj bejt subjektivní, ale maj dát dobrej pojem o tom co se děje obecnému publiku. Takovejhle hate-vagon jsem dlouho neviděl :) Což takhle to pro změnu brát objektivně a kouknout se na to ve smyslu dnešního stavu herního průmyslu a marketu.Vývojáři šli za tím, co je právě nejvíce populárního a mixnuli to do RTSka, za mě super provedení. A lidem co říkají, že to má jen tři rasy a jeden mód nebo, že ta grafika není WH40K, tak DoW3 je asi nejblíž tabletopu ze všech her milí zlatí a DoW 1,2 vycházeli s počtem ras 4, jen o jedno vyšší... (což takhle se zamyslet proč jsou jenom 3 ? ;) ) A jeden propracovaný kompetitivní NOVÝ mód. který žádný RTS ještě nepředvedla, je pro mě velký úspěch.. 6 z 10 ? Z pohledu někoho, kdo očekával určitou hru a dostal jinou, pochopitelný, páč to je člověk, který už nechce akceptovat něco jiného a nové změny. Takhle uzavřenou mysl bych taky občas chtěl mít. Z mého pohledu je to solidní 8.5 / 10. MP mód je super, je propracovaný a hodně promyšlený, hraje se dobře a baví mě na každé mapě. Tým, co ho vymejšlej opravdu zapojil mozky a snahu inovovat. Nebylo by od věci vytáhnout hlavu z pr**le a brát hru takovou jaká je a né takovou jak jste si ji přáli, né vždy dostanem přesně co chcem. Podle mě DoW3 nemá s DoW2 společného nic krom univerza a s DoW1 toho má společného dost, ale né přilíš, což by tomu ve výsledku i uškodilo. Lidi sakra, to jste tak umouněný nebo až takoví slepci, že nechce vidět o co DoW3 vlastně jde ? Nehraje si na DoW1 ani na DoW2, je to uplně nový a odlišný titul, žádná repetitivní kaše, kterou jsem hrál už ve 100 různejch RTS hrách. Já jsem strašně rád, že se DoW3 vydalo svým směrem a né směrem jako DoW2 (což byl směr Company of Heroes, pro ty co nevědí). Můj verdit (znovu) je 8.5 / 10, super Balance, krásná grafika (lidi co si stěžujou, že to není přehledný, tak můžu říct jen jednu věc z Dark Souls "GIT GUD") Pro mě jako RTS veterána, nebyl problém se orientovat asi po 10 minutách hraní prvního MP matche) Jednotky jsou krásně odlišné např. u SM Tactical Squadu s Plasma upgradem, je na první pohled či výstřel poznat, že ten upgrade mají a to každý kompetitivní hráč ocení. To Vás "HRÁČI", tak strašně sere, že se DoW3 vydalo kompetitivním směrem, který se může uchytit v E-Sportech, místo toho, aby zajelo do vyrytého koryta ? To Vám tak strašně chybí "NOOB-OUT" tlačítko na útěk jednotek ? Který mimochodem utíkali všudemožně a nechávali se kolikrát zabíjet (mluvím ze zkušeností spolubydlících z CoH1,2 a DoW2). A Cover ? Bubliny jsou tak strategicky rozpoložený, že cover nemá ani smysl. A jako poslední a má nejvíce oblíbená výmlu je "Málo taktik, hraje se rush only nebo jeden build", tak na to opět odpovídám GIT GUD, bertu hru jaká je, né tak jak jste si ji vysnili, naučte se ji opravdu hrát, udělejte si trošku research na buildi a taktiky a zkuste taky něco svého nového a pokud je ve vás aspoň špetka kompetitivního hráče, tak uvidíte krásu DoW3 !
-
A ty si ktery mamlas pro zmenu.
-
Pokud má nekdo chuť se podívat na kvalitní kompetitivní zápas:
https://www.youtube.com/watch?v=Wn-UPdsAAUs -
už vypadní, už tu trollíš roky. tohle už je moc...
-
Jasně. A taky jsem občas Batman, paní Setnerová a občas i Sherlock Holmes.
-
Takže další vyhnilý klikací anonymek. LoL nejspíš hnije v zabanované pekle, rez někde olizuje zbytku LSD, primadona nebyla nikterak originální, tak sis řekl, že vytáhneš další? Gratuluji, překonáváš se.
-
Lol, i slepej pozna ze jsi Veskoslav. Tohle je trapas *7* *8*