Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nektere animace se povedly, nektere ne. Divim se ze si nedali vic zalezet na animacich tech nejvetsich elitnich jednotek, kde je to nejvice videt. Treba Solaria se pohybuje nejak divne.
    Navic eldarske fire prismy se jakoby zasekavaji o teren.
  • a hele, i naklikavani zacalo

rez/flt/primadona detected
  • "Ačkoliv vypadá krásně..."

Já chápu že audiovizuální vkus je velice individuální věc, ale tohle je moc. Vypadá to příšerně a těch particle efektů všude ... děsné animace, omalovánkový nádech, Dvojka vypadá DALEKO lépe a rozhodně vypadá jako W40K. A jednička sice moc dobře nezestárla co se týče grafiky, ale je daleko přehlednější než tenhle bordel.

Tfuj, takhle zabít značku. Lead designer by měl dostat pár facek aby se probudil.
  • hele, Veskův osobní troll dorazil, jak na koni ;)
  • Úžasné shrnutí dojmů z hry. Asi na úrovni pětiletého děcka s mrtvicí *3*
  • zabij se *3*
  • oplatí se pred koupí si o hre neco zjistit, navíc byla open beta
  • Veskoslav
    Maxíčku, jdi zase hajat.
  • Veskoslav
    Je to mírně nadprůměrná hra. Nejlepší, co jsem si při koupi odnesl je krabička a tričko, ty se fakt povedly:) Kampaň průměr, mělo to pár světlých a zajímavých momentů, ale nic, co by člověka donutilo si to projet znova. A MP? Takový divný. Jo klasické mlácení je tam stále, ale systém superjednotek, bez krytů, bez morálky, superjednotky, stanice jsou naprosto debilně udělané, nechápu, proč nenechali klasické generátory. Tři rasy, kdy citelně chybí minimálně Chaos.

Měli udělat kombinaci I a II. dílu. A vzít si to nejlepší. Ne vzít něco z prvního dílu, vzít nové pravidla na barvení, co vyšly loni a nejsou rozhodně nijak zajímavé, hodit superjednotky, zjednodušit hratelnost, "mrdnout" tak příchuť moby, zrušit plně ovladatelnou kameru. Nejzajímavějším dílem tak pořád pro mě zůstává poslední datadisk pro DoW s Ultimate Apocalypse módem.

Za 15 éček klidně doporučím. Koupě trochu lituji, očekával jsem asi něco jiného. Je to stejné zklamání jako ME: Andromeda. Možná ještě větší.
  • P.S.
    K Starcraftu bych to opravdu neporovnaval. To je peclive vyvazena ultrarychla strategie zalozena na hard/soft kounterech, kde jednotky pomalu ani nemaji animace aby to nespomalovalo.
  • Ale jdi ty brepto
  • Souhlasim s recenzi, za nejvetsi nedostatky povazuji:
    1. slabou vydrz jednotek; kdyz postavim tank, cekal bych, ze neco vydrzi a ze s nim treba hru dohraju, pokud neudelam velkou chybu; tady vim, ze o nej brzy prijdu; nektere ability jsou schopne vymazat celou armadu,
    2. velikou nevyvazenost

Ale nad hrou bych kvuli tomu nelamal hul. Je sance, ze hru vybalancuji v patchich, pridaji nove mody do multiplayeru atd. Uz ted vznikaji nove mapy, ovsem nemuzu potvrdit jestli tam porad jsou ty vezicky. Ja osobne mam nahrano kolem 30 hodin a jeste jsem neskoncil a navic jsem videl i par hezkych zapasu na YT.

Jeste poznamka k chybejicim krytum: kazdy z toho robi kdovijakou dramu, ale kryty nebyly ani v jednicce; byly tam jen takove kratery ktere plnili funkci krytu.
  • Rozjedeme hate! Ukažme jak něco nenávidíme. Nebo víte co, kašlu na to. Jdu si to zahrát a bavit se u toho.
  • Co jsou sync kills?
  • Sync-kills jsou fuč,osekaný upgrady jednotek (vylepšit zdraví,štíty..wtf?),budování dost o ničem,customizace a progress jednotek=0,morálka fuč,krytí fuč...vidět oblíbenou sérii v takovémhle stavu mi trhá srdce.Jo a nechápu co má pořád každej s tím že je to MOBA,každá strategie má pár cest kterýma se můžeš vydat,akorát tady ty cesty hlídají věže mno.
  • skoda..
  • TheGGG
    -40000/10.... otřesná hra která urazí každého znalce a milovníka w40k... hrozná grafika, jen tři rasy, trapná kampaň, milion omezení, lore porušující kraviny, bitvy trapas a děs... no joooo dnes všechno musí být multi (ne kulti, i když to je taky *11* ) ale player a to už se fakt nedá... Předchozí DoW měli skvělou kampaň, tady to zas ti šašulci natlačili do nějaké e-sport MOBA omalovánky... fakt děs, jsem to koupil a po hodině refundnul, radši zůstat u DoW SS a DoW retribution s milionem modů...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit