Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dawn of war 2 je oproti jedničce o ničem. Ale ta recenze, zahubitel, císařská garda, tiranidský rozparovač xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDXDxDXDxDxDxDxDxDxDxDxD
    • ty radsej uz nic nepis...
    • Raziel_cz
      Jak duchaplný komentář...
  • Docela bz mne zajimalo, zda nejakym zpusobem rozsiruje i puvodni rasy, nebo pridava jen nove? Minuly datadisk prinesl Librariana a nejake vylepseni.
    Take bych chtel vedet, jak je to s multakem? Zda je tam hodne novych map a zda je nejaky i novy mod?
    A jak to je se singlem. V minulem datadisku jsem si mel moznost importovat hrdiny z predchozich. Jde to ted (aspon pro marines), nebo ne? - sam predpokladam, ze ne.
    • Nové mp jednotky jsou. http://dawnofwar.herniweb.cz/news.php?readmore=132
      • Diky *3*
    • Raziel_cz
      Myslím, že předpokládáš správně. Za mariňáky jsem hrál jen pár misí a z původního DoW2 se objevil pouze Cyrus.
  • Cisarska garda, Zahubitel.. *Sigh* Prave pre toto v hrach uprednostnujem radsej anglictinu.
    • První co jsem po instalaci z disku udělal bylo že sem stáhnul Aj. Přecejen si chci zahrát a ne válet se po zemi smíchy *2*
    • Ufff jeste ze jsem nezkousel na steamu, jak tu cestinu zapnout :D
    • Black_Hand
      ZAHUBITEL!!!! dostatecny cesky vyraz popisujici mou uroven smichu neexistuje :).
      • Čo je zlého na zahubitelovi? Ale chápem že máš 12 a chceš vyzerať cool tak sem hodíš 20 smajlíkov ale inak si trápny *4*
        • Black_Hand
          nerikej, ze jsem vyprovokoval nekoho, kdo me oznacuje za decko (dle veku)! super! a jeste takovy naherny nick, plny historie!
        • no slovensky to možná tak nevypadá, ale česky je to fakt divný slovo *1*. Mimochodem: neznám, nehrál jsem, takže jak že je ten originální název?
          • Jediný tank, který sedne k popisu "extra těžký tank" je Baneblade - http://wh40k.lexicanum.com/wiki/Baneblade
          • tuším je to tank Bane Blade
  • Hra je fajn, ale za ty penize nestoji. Zas tolik noveho neprinasi, kampan je kratka a multiplayer trpi problemy hlavne se steamem.
    • Problém je, že dvojku a CR už skoro nikdo nehraje. Avlastnící Retribution si s vlastníky předešlých her multi zahrát nemohou...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit