Přejít na výpis diskuzí
Warhammer 40k: Eternal Crusade představuje planetu, o níž budete válčit
19.5.2014 | Aleš Smutný
126 příspěvků
-
Chce to trhání lebek nepřátel a vystavět si je jako trofeje, ať jen ukážu svým kamarádům, kdo je v 40k king.
-
Děkuji za odpovědi.
-
jak WoW to určitě nebude, od systému boje a ovládání pohybu postav až po herní mechaniky to bude jiná hra. A že to je mmo? Takových je hodně a všechny nejsou jak WoW.
PEGI 12 je smutné, snad tam ta krev přeci jen bude, už space marine bylo docela vyměklý a tady to snad ještě víc nezdětinští. -
Né, a nechápu proč je na obalu mariňák z W40k.
Moc mě to ale nepřekvapuje, nedávno jsem v knihovně viděl knihu Velké hledání od Roberta Jordana a na obalu měla postavu z Malazský knihy padlých od Stevena Eriksona.
Někdy se nestačím divit co na ty nový vydání plácnou za art. -
Ta hra bude paskvil. Další onlinovka alá wowko. A to je špatně. A to mne štve.
Co mne dalšího na té hře štve? Plánované PEGI 12.
Hell Yeah rotomeč dostane nový rozměr.
U Warhammer her musí být minimálně PEGI 18! Jinak to prostě není ono. -
Uplne mimo, vesmirna pechota od Henleina - a holly woodsky trapcak su oproti Space Marines - Adeptus Astrates len banda usmrkanych deti s pistolkami na vodu.
-
Naprosto a vůbec nic.
Byť je Hvězdná pěchota skvělá kniha s universem Warhammer nemá nic společného. -
Božský císař je svým způsobem uzavřen ve zlatém trůnu za naše hříchy. Potom co byl zrazen a napaden svým vlastním žákem. Vidíš tu podobnost?
-
Chci se zeptat.
Má kniha Hvězdná pěchot něco společného s warhammer 40k ?
když jsem se koukl na obal knihy, viděl jsem tam battlesuiti spacemarinů.
http://knihy.abz.cz/prodej/hvezdna-pechota
Docela mě to mate -
Cokoliv kromě 13. legie, ta mě osobně fakt nebrala. Každopádně znám dost lidí co tudle sérii milují.
-
Pardon vedle.
-
Paráda, jen tak dál, Warhammer 40 000 je jedna z TOP sci-fi a nějakou pořádnou hru by si zase po čase zasloužila. Jen doufám že jednotlivý legie mariňáků a mariňáku chaosu se od sebe budou lišit víc než jen barvama brnění, klidně bych vypláznul prašule mých rodičů za Night Lords skin pro mariňáky chaosu. Pěkně s křidýlkama na helmě.
Jinak kdo by chtěl hrát za orky LoL takový zoufalci. -
To jsou trestanecké legie a i ty mají výcvik. Přečti si sérii o Gauntovi. Uvidíš, že každá planeta má svou stálou gardovní posádku.
-
A na to jsi přišel jak? *7*
-
Řekl bych že né. Mají výcvik. Pravidelný nácvik a tréning. Mají velitele s výcvikem a důstojnickou školou. Mají pevně danou, jasnou hiearchii a zbraně, které nejsou vyrobené z garážového náčiní, nebu ukradené, ale takové se kterými chodili na střelnice, učili se je rozebírat, čistit a spát s nimi pod polštářem. Rozhodně není přesné srovnávat gárdystu, který dělá co má s nabíhajícími a vřeštícimi terči, kterými průměrný chaos-uctívající zmetci jsou. Jeden gárdysta vydá na pět heretiků, pokud dělá, co se mu řekne.
-
Díky
-
Tak kříž se objevuje jak u astartes tak i u sororitas.
-
A copak pravidelné jednotky gardy nejsou taky jenom tlupy sedláku či úlařů s lasguny?
-
Tau je v 13. legii v sérii.
-
S celým termínem křížové tažení, potažmo kruciáta je poměrně problém už jen z toho důvodu, že univerzum W40K žádný symbol kříže nepoužívá a jakýkoliv odkaz na ukřižování, vyznívá trochu zvláštně (skoro se vybízí slovo - kacířsky).
EDIT: ok, používá, špatně volená slova, ale pouze jako vedlejší atributy, bez žádného (a především vysvětleného) účelu. Stejně samoúčelné jako třeba cathedral-like vzhled imperiálních vesmírných plavidel.