-
S recenzi souhlas a nechapu jak tu nekdo tuhle slataninu muze opevovat. Strilej, sekej, poprava, strilej, sekej, poprava, 3 Imperialni Guardi zasalutujou, strilej sekej poprava, superaura poprav bosse ... "necekanny" dejovy zvrat, strilej sekej demony a vracej se jak bilbo ve vlastnich stopach na zacatek. Bez prde*e nejnudnejsi hra vubec. Tak uzasny potencial universa W40k, u Imperatorova zadku! Zadne posvatne ticho klasterni lodi Ultramarines, blaboleni a sveceni technopriestu, zadne napeti nebo snad naznak strachu z silene pokriveneho Warpu a bestii chaosu, zadna zelena zaplava orku. Nic. Jen tupe prestrelky s bandickama orku prez kopirak a sem tam demon. Tfujtajxl. 5/10 je jeste moc. Pokud chce nekdo videt jak to aspon trochu melo vypadat necht se jukne na nedavny animak Ultramarines.
-
-
Opravdu mě dostává, jak tady ferdové hodnotěj SP, jako by CoD a další byly v tomhle ohledu jiné. Když už sis hru stáhnul, měl sis nahrát i MP crack. Alespoň by sis vyzkoušel v čem je kouzlo téhle hry. MP potenciál má sakra velikej. Pokud to THQ neodpiskaj a zapracujou na tom, pak má tahle hra šanci být ještě dlouho hraná. Osobně jsem měl při hraní MP naprosto stejné pocity jako onehdá, kdy byl uvolněn Wolf ET, kterého považuji za nejlepší MP hru posledního desetiletí.
-
-
Numero uno: vis s prominut hov*o jaky hy si kupuju a jaky stahuju. Jestli mas kristalovou kouli, tak gratuluju, je rozbita. Numero duo: O CoD tu meles jen ty. Me je sumak jaky ma CoD single, protoze takovy hry nehraju, hodnotim tuhle zpraskaninu. A numero tre: Nezajima me jaky je multak, protoze MP hraju jen u her k tomu urcenych jak L4D a podobne. Hodnotil sem singl a ten stoji za starou backoru a je to plivanec do tvare fanouska W40k, mezi ktere se pocitam. (BTW Tau FTW)
-
-
pocitam sa tiez za fanuska, ale hra nie je tak zla, nesuhlasim stebou, paci sa my, ze si konecne mam tu cest zahrat za SM, strategie ma tak neberu, takze som spokojny aj ako toty nazyvas slataninou, a ano, Tau, stym suhlasim :)
-
Když tenhle typ her nemáš rád, pak nechápu proč ho hodnotíš, když tak jako tak bude známka automaticky nižší. Pokud sis hru skutečně zakoupil, o čemž pochybuju, pak se okrádáš sám o peníze. Protože jak už tady jak fanatik píšu, MP je naprosto perfektní, a přesně vystihuje SM. Krom toho se nenechali THQ unést, ale hraje se SM vs CSM. Plivanec do tvare fanouška W40k to rozhodně není, sám jím sem. Plivanec do tváře byl DoW, ačkoli skvělá strategie, orc byl stejně silnej jak mariňák, tomu řikám pořádnej kopanec..
-
-
-
jo, to by byl fakt dobry napad, kdyby to bylo trochu jak s maxem paynem. treba takova izolovana squada marinaku a blizko trhlina ve warpu, ze ktere jim zacne hrabat. za takovy pribeh bych se primlouval.
-
-
5 ??? To si děláte srandu ne ? Je to sice trochu stereotyp to ano, ale zase ta hra netrvá tak šíleně dlouho aby Vás ten stereotyp začal ubíjet....už dlouho jsem neviděl takhle vypulírovanou hru, pro mě to byl krásnej návrat do světa WH40k a připomínka skvělých Dawn of war z jiné perspektivy..
za sebe dávám 75%... -
-
Recenzent je neskutečnej! 5/10? Opravdu nemám slov. Krom toho MP je 9/10 a to i přes P2P lagging. MP je naprosto dokonalej, klasy výborně vyvážený a hlavně to má atmosféru a je to zážitek. Krom toho sic jen 5 map, ale perfektně navržený a zvuky zbraní jsou doslova hypnotické. Dlouho jsem nehrál tak dobrý MP, a to ani obecně nemám TPS rád, ale tohle mě fakt dostalo. Popravdě, zatim sem pořádně nezačal hrát ani single, jak mě MP chytnul. Chybý pouze dedikované servery. P2P je pro F/TPS prostě špatná cesta. Tak snad to v brzké době THQ napraví, stěžuje si na to příliš mnoho hráču, než aby to zůstalo bez povšimnutí.
PS: Když 5/10, MP min. 8/10, pak SP musí mít 2/10. To si opravdu dělaté legraci games.cz? -
recenzent to asi ani nehral, dal tam video z demo urovne ktore mozno stiahol niekde z netu.
-
-
Video je v clanku pro ilustraci, neni to zaznam Alesova hrani, bylo by to tam uvedeno. Takze ano, je to zaznam z hrani dema stazeny z YT.
-
Prosím tě, místo těch nicneříkajících žvástu, jimiž ty a ash napadáte recenzi, zkus radši protiargumentovat. Recenze vysvětluje, proč je známka, jaká je, kdežto vy kolem sebe pouze kopete jako malí haranti. Navíc to korunujete kecama o objektivitě/subjektivitě.
druidmv: *1* Bože! Ty jsi srandista! No, přesně jak říkáš, ještě že má hra jenom 8 hodin, protože jinak by byl ten stereotyp ještě horší. Takže jestli ti správně rozumím, tak těch pár hodin kampaně vítáš jako plus? Good for you. -
-
a tvoje zvasy/kopani sou snad v necem lepsi? :) Ja sem se aspon snazil na past svuj nazor ve snaze vysvetlit ze nazor v recenzi je dost zaujaty. To co pises ty je uz ciste je napadani bez jakyho koliv prinosu k debate o hre. tak se laskave uklidni...
-
-
Jak přesně jsi vysvětlil, že je recenze zaujatá? Nechápej mě špatně, nikdo tě nenutí psát sáhodlouhé důkazy na téma: proč se mi nelíbí tahle recenze. V tom případě ale stačí jednou napsat, že se ti recenze nelíbí. Ty tady ale jedeš jak motorová myš a neustále žvatláš něco o subjektivitě. Tak buď napiš něco kloudnýho, nebo přestaň spamovat.
-
-
pokud nerozumis tomu co pisu tak nemam potrebu ti tu vysvetlovat psat neco dalsiho...sam si do debaty neprinesl vubec ni nic. Mimo toho ze 5 znamena prumer a ze hra je podle tebe prumerna pro to jak ma dlouhou kampan...hmmm..skutecne prinosny/objevny.
-
-
-
-
-
-
Nehral som to ale videl som video z dema a vyzeralo to veľmi dobre. Nechce sa mi veriť že by to bolo až tak zlé, naviac ak tam je kvalitný multiplayer. No možno to fakt pohnojili, ale skôr si myslím že recenzent to nezvládol. Že by tam neboli ani wow efekty? ved sa prave tym chvalili že ponuknu filmovy zazitok s velkolepymi scenami a podla videi tam take momenty boli tak neviem...
-
-
Ver mi, neni to spatny. tohle je naprosty selhani recenzenta...se subjektivitou ad se jdou klouzat. Je samozrejmy ze kazdy clovek se na to bude koukat trochu jinak ale recenze by se mala predevsim alespon snazit o neajkou objektivitu, jinak by to mohl psat kazdej druhej pepik a nemusime mit profesionalni herni novinare ze... jak uz tu nekdo psal...nebudu recenzovat FIFU kdyz nemam rad sporty...coz je dost nazdazene ale pointa je sprava...
-
-
presne recenzie si citam preto, ze chcem vediet ci hra stoji za to, ale ked napr. recenzenta nasere, ze ho ork zabija 10x zasebou takym istym sposobom, je to vina iba hry, alebo aj hraca ? velakrat zanadavam aj ja na hru, ale zial velakrat si musim priznat, ze nie som boh a robim chybi, jednoducho, da sa zomriet aj tak 10x ze urobim 10x tu samu hlupost, a nehovorte ze to tak nie je, vo vecsine pripadov ano, ale samozrejme su hry, kde jednoducho mozes robit co chces a aj tak zhebnes, priklad. Dead Island, Mesto, je tam cast kde sa nonstop zjavuju infected, ty co ste to hrali vedia o co ide, ty co nie, tak su to taky zombie atleti, co behaju ako keby im slo o zivot, no mnohokrat sice ide, ked su natolko tupy ze vojdu do plamenov, ale skratka chcem povedat, ze v tom jednom bode sa zjavuju hned za sebou a akonahle jeden ci dvaja zomru, stihnem akurat vybrat zbrane zmrtvol a ide sa znova na boj, este stastie ze sa tam da vyliezt, aj ked vedia vyliezt aj oni, ale ty dalsi ta aspon nezbadaju, skratka cez tu cast mesta som musel prejst asi 3-4x a asi tolko krat som tam aj zomrel, toto je situacia ked si clovek (niektory) povie ze koncim a ci uz kupil hru ci len stiahol odinstaluje, ja som to tak nemohol urobit lebo ta hra si 8 zasluzi aj napriek bugom, a prave preto si myslim viem co hovorim ked poviem ze nehram hry, ktore stoja za hm nic, takze ked poviem, ze tato hra tym myslim warhammer sm stoji viac ako tych 5 bodov tak to s urcitostou tak aj myslim, pretoze ako som z recenzie vystihol, a je to tam aj napisane,ze co ho frustrovalo najviac, tak jednoducho sa recenzent nasral :) stava sa, a ano zabili ma takto uz tiez ze som robil ten finishing move, skoro som zarezal orka a ked ma zabili, tak ale hned som nerobil ztoho paniku vedel som ze je to aj moja chyba, kedze som nechal aby my tie dvojnohe samochodiace vybusniny prisli priliz blizko, zostalo my malo hp, na dialku ma pri vykonavani aktu liecenia dostrielaly, tak som si dal vecsi pozor a tiez som sa musel liecit, ale uz bolo vsetko ok, pretoze som sa viac sustredil na boj, toto bol len jeden priklad, ale urcite ich bude viac, ale to ma nemoze rozhodit, hram to na strednej obtiaznosti a zatial pohoda
-
-
kvalitni nazor - palec nahoru
kdyby jsi chtel muzem si nekdy dead island zahrat, mam i spousty jinych her na multak..
kdyztak mi tu zanech reakci
-
-
je tam aj niečo ako rozvoj postavy? že si mozes davat body do nejakych zvlastnych schopnosti napr.?
-
-
Jestli seš ten stejnej Joe, kterej nadává recenzentovi, že to ani nehrál a pak se zeptáš, jestli je tam rozvoj postavy? Good joke! *1*
-
-
ved som napisal že som to nehral nevieš čítať?
-
-
No podle mě věta "skôr si myslím že recenzent to nezvládol" působí dost jasně........
-
joe, ja ctu spis neco takovyho..
"recenzent to asi ani nehral, dal tam video z demo urovne ktore mozno stiahol niekde z netu." -
2StreetX38
lol, nauč sa čítať, ja som doslova napísal: "nezdá sa mi že by to bolo až také zlé". to znamená že pripúšťam že recenzent može mať pravdu len sa mi to nezdá chápeš *8* ? -
A proto muzes nadavat recenzentovi, ze hral jen demo stazeny odnekad z netu? O.o
-
Takže tys to nehrál, ale víš, že hra si zaslouží víc a recenzent hrál jenom demo, dobře........
-
-
-
-
preklep * pointa je spravna
-
-
Já bych spíš opravil to aĎ
-
-
-
-
Stáhnuto. Odehraný 2-3 hoďky z SP a před chvílí smazáno. Přiznám, že nejsem Warhammer fanoušek, ale ani odpůrce. Za to, co jsem viděl, bych dal max. 6/10. Animace zabíjení orků mi nevadila, to spíš ten nudnější design...ale to je jen muj subjektivni nazor.
-
-
Chyba, v čem tahle hra exceluje je MP...
-
-
Škoda, pořád čekám na ten opravdový Warhammer na pc. Takovej potenciál, kompletní universum, desítky skvělých knížek a nepočítaně povídek! Třeba se jednou dočkáme, jen si představte takový RPG ze stvěta WH, ať klasickej, nebo 40k... dyť si o to přímo říka ...a ono prd. :-/
-
-
Fantasy Warhammer už RPG před lety měl, jmenovalo se HeroQuest. Pak přišlo MMO Age of Reckoning a dělá se z 40K Dark Millenium.
-
-
Tak mě to baví :-) dávám 8/10 není to dokonalý ale jako fanda knížek si opravdu nemužu ztěžovat :-)
-
-
Jestli tomu dáváš 8/10, tak to si těch knížek maximálně přečetl jednu v čestině.
-
-
přečetl a mám všechny knihy co u nás vyšli...
-
A kolik si jich přečetl ty experte?
-
-
Kompletní sbírka klasickýho wh *14*
-
-
Já přečetl několik desítek knih z 40K a fantasy WH a dal bych té hře klidně 9/10.
-
-
Já bych zas jako fanda knížek blil *1*
-
-
není třeba se bát,pár hluchých míst je,ale Já se bavil od začátku do konce a jako Warhammer fanoušek si může 3 body přičíst.
-
koupil jsem, nelituju, jedna z nejlepších her v poslední době, a jako bonus vynikající multiplayer, recenze je aspoň pro mně docela zcestná
-
tak vetsina US magazinu dala 7,5/10 napr. jeden z nejlepsich dal 7.5
-
nezlobte se na me ale to si delate prd*l? 5 bodu??? Osobne povazuju tuhle hru za jednu z nejlepsich akcnich zalezitosti za posledni dobu...kazda hra ma nejaky chyby ale 5/10????
tady je neco hodne spatne a tahle hra to rozhodne nebude. Ad se na me pan Smutny nezlobi ,ale jeho "vytky" jsou uplne zcestne a hodnoceni uplne mimo...ke kvalite recenze jako takove se vyjadrovat nebudu... -
-
Recenze je subjektivni nazor cloveka, takze muze udelit znamku jakou chce, navic tahle hra si nezaslouzi ani tech 5/10, je to naprosta bezducha strilecka
-
-
Recenze má být objektivní. Subjektivný blitky si každý může psát na blogísek, ale když se snaží o seriozni recezni na pseudo-seriozni server měl by se snažit o objektivitu...
-
recenzent sa ma pokusiť o objektivitu. Predstav si že by som bol recenzent a recenzoval FIFU. Mňa ale futbal vobec nebavi a dal by som 0 bodov s tým že je to srač.a a je to môj subjektívny názor
-
-
Objektivita z pohledu jednoho člověka je hovadina. V závislosti na odbornosti, zkušenostech a racionálním přístupu se zvyšuje kompetentnost recenzenta, toť vše.
-
-
-
Každá recenze je subjektivní a pokud jsi tu hru hrál, tak ti snad jedno kolik tomu autor dal. Nikdo ti nebrání napsat vlastní recenzi, místo toho abys koapl asi dítě.
-
Pětka je průměr. A podle všeho je tahle hra průměrná od grafiky až po délku kampaně.
-
-
Přesně tak. Ta hra je průměrná. Má svá pozitiva, svá negativa. V dobách mého fanatického zapálení do W40k bych asi také hodnotil lépe, ale dneska už jsem poněkud více kritický a uznávám, že tato hra prostě na více jak 6/10 nemá (pokud 5 nebo 6 bereme jako průměr - jiné servery mají průměr 7/10, pak je to jasná 7).
-
až sa tu všetky recenzie budú riadiť pravidlom, že 5 je priemer, tak ok:)
-
-
Co se mě týče, tak bych řekl, že se jím řídí.
-
-
Ano, mimo vyhypovaných her... což je vlastně skoro každá ze zámoří...
-
No tak to určitě ne.
-
-
-
sigle jsem hral zatim 2x po sobe a ted hraju MP. Muzu s klidnym svedomim rict ze ta hra neni prumerna naprosto v nicem...a co se tyka grafiky uz vubec ne. Naopak po dlohy dobe neco co ma kvaltini jak artdirekci tak je to zaroven odladeny a technicky zvladnuty. Delka SP kampane na stredni obtiznost je standartni...
-
-