-
To tam jsou glory killy jako v Doomu? Zajimave. Akorat v Doomu uz se poucili a demoni sporadane cekaji, nez jejich kolega je Slayerem ritualne zmasakrovan. Skoda, ze tato hra neni first person.
-
Dělate si srandu?? Vždyť to jsou vesmírní mariňáci a i když kampaň neni moc dlouhá tak to nevadí protože kdyby byla delší už by byla stereotypní.Pro mě je to zase jednou výborná rubačka se spoustou krve a střílení.
-
Hra ma bavila, skoda ze nie je dlhsia. Rad by som si zahral nieco na podobny styl hrania. Nepoznate nahodou nejake podobne hry? Vdaka
-
Ja si to koupil, vadi mi konzolovitost, nejde nastavit grafika, treba malovani postavy je taky konzoloidni, proč to nemuže byt jako v DoW? Matchmaking je taky divny, proč nemužu vybrat hru do ktere se chci pripojit, vybrat si ping a jestli chci hrat za marinaky nebo chaos?
-
Ahoj
recenze mě utvrdil v tom abych si hru koupil, protože je tento typ žánru jeden z mých oblíbených.(hlavně že je TPS).
Hra mi připadá jako méně kvalitní náhrada Gears of War 3 od THQ na PC. Nevím jestli to tu někde bylo, ale aspoň podle záběrů z GoW III mi to opravdu hodně připomíná.
Jinak co se týče THQ, tak to co udělali se sérií Warhammer mi přijde dost "svinské", sice jsem předchozí díly nehrál, ale viděl některé záběry a tohle už je fakt jen koridorová střílečka. To samé se sérií Red Faction. V Guerilla máte volnost a můžete plnit nějaké vedlejší questy, Armageddon totální koridorovka... *1* -
ví někdo, jak nebo kde se dá odemknout power sword v multiplayeru? dost by mi to pomohlo pokud by mi někdo odpověděl.
-
Nevim co resite se subjektivnosti. Subjektivne, kazdy fanda warhammeru musi dat 10/10 za tak skvelou akci a řež za člena Super Marine. Jinak bych hodnotil 7/10. Zase tak monotonni to neni kdyz to srovnam s jinyma, grafiak je uchvatna a architektura obycejnych mist ktere jen probihate nuti zastavit a kochat se. U her mi slo vzdy o atmosferu a tady to 10/10 je 100%. Pribeh stereotypni rozhodne neni, vetsina zvratu je necekanych a v momentech kdy uz clovek mysli ze hra konci a bude nejakej zaverecne klyse pokracuje s podivem dal. Podivejte se jake hodnoceni ma trapny Seriou Sam, to mi prijde jako podobny masomlejn s chabou grafikou, trapnym pribehem a neuveritelnym stereotypem... A pak tyhel dve hry srovnejte ;-) Tiscali mam rad za nestranost, ale tahle recenze je hnus *11*
-
Rád bych jen dodal ze jedine co se da povazovat za rozumne univerzum s hlavou a patou je Warhammer(celkově), Star Trek, Duna, Knihy Isaaca Asimova, a když zavřu obě oči tak i Warcraft ktery nemusim ale beru ho. Tato Univerza byla pouzita jako základ mnoha her, knih, seriálů a filmů. Jedine co neni v herni podobe (tedy zatim jsem si nevsiml) jsou Knihy Isaaca Asimova, ale zase byla ztvárněna jako celkem pěkný film *4*
-
Na Steamu mám stejnou přezdívku jako tady.
-
Keď som bol mladší tak som hral hlbšie hry, neviem koľko rokov máš ty.
Teraz keď prídem z práce chcem zábavu, rozumieš ?
A určite je lepšia jak ten nudný a stereotypný Dead island. Hoci si možno ty z neho na vetvi, lebo pekne vyzerá.
Každý jej vyčíta koridovosť, aim zameriavanie a pod.. Však už pochopte konečne, že pc na začiatku ani nebolo v pláne. Len fanúšikovia si vyžiadali port aj na pc -
Nemáš za co, kdyby si chtěl, tak sem hoď kontakt (například mail či steam účet), na který se Ti mohu ozvat a není problém se mě potom na cokoli zeptat...
-
Ještě bych doporučil wargaming.cz.
Tam najdeš nejvíce informací o W40k v češtině - akorát je nutno se zaregistrovat. -
http://www.youtube.com/watch?v=rmLAj9iIfQk
-
Já sem odjakživa fanoušek her od prvního DoW. Teď sjem začal číst i knihy a popravdě, nějak jsem se do toho zblíznil tak, že i mou lásku k Warcraft Universu to zastínilo a strčilo do pozadí. Pokud budeš chtít i knížky, doporučuji si sehnat ságu o Ragnarovi(Warhammer 40k : Hvězdný vlk - první 4 díly od William King a další dva od Lee Lightner). Tuhle hru jsem si koupil hlavně kvůli tomu, co mi provedly ty knížky :-)
-
Wau. Tolik jsem toho ani nečekal, ale děkuji moc. Určitě se tím prohrabu a když tak ještě napíšu.
-
jestli můžu hodnotit já (jakožto plnou hru ^^ ) tak můžu s čistým svědomím říct, že je to korunovaná nuda. připomíná mi to něco, jako takové ty hry k filmům, co vychází z čistajasna jen jako propagace. samozřejmě s rozdílem, že právě nepřišel do kin trhák w40k... lieární až to bolí, nulová interakce se světem, stereotyp, a vážně recyklace univerza, hratelnost "2/10". naprosto nic, co by tě drželo u monitoru. prostě další kýč,co se veze na licenci a spoléhá na skalní fanoušky. a to mám od svého mládí nahráno her ze všech žánrů až až...
a s prominutím přesně tvůj názor je důkaz přizpůsobení se k šmejdským masám. když to bude někdo bránit, tak si těžko vybojujeme zpátky kvalitní hry (btw se*u na nějaký byznys, pač dneska by lidi chtěli vydělat těžké prachy i na sáčkách pro psí ho*na) ... -
Ty jsi ještě nepochopil, že nic, co řekneš, jeho názor nezmění. On prostě hrál demo, a tak hra = sucks. My už se snažili, věř mi.
-
Ja zrovna nemám moc času na hraní ale na tuhle hru se chystám, videl jsem spoustu videí a hrál jsem demo nekolikrát a ta atmosféra tam proste je. Knihy jsem nečetl ale jsem fanouškem odkdy jsem hral Dow1. V podstate když nekdo hral DoW a predstavoval si jake by to bylo hrat v third person tak tohle je ono. Par postu niže jsem tady na to nadaval ale pak me to demo chytlo. Proste to ma pro me kouzlo diky tomu že je to warhammer 40k, kdyby tam nebyli marinaci, warhammer arcitektura, tak bych se na to koukal jinak.
-
Zatím nemám zkušenost se Space Marine a ani se o ní zatím nechystám, ale tento názor je naprosto pravdivý. Souhlas +1
-
Oprava: Ani sebelepší příběh ti hratelnost nezaručí.