Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To nevadí. Sem rád za každého, kdo poradí a pošle odkaz. Děkuji :-) Jdu na to.
  • MishKonn
    Vím, že mě ses neptal, ale doporučím ti: http://www.fantasyplanet.cz/clanek/uvod-warhammer-40-000

Tenhle text mě do světa WH40k perfektně uvedl.
  • Troška OT.

T.L.Blade - pane, vypadáš jako zapálený člověk do W40K světu. Nemohl by si mi poslat pár odkazů na informace o tom světě, které považuješ za dobré ? Teprve nedávno jsem se do toho zbláznil a nějak hledám nějaké dobré stránky.

Jinak ke hře. Od dob Fighting Force mi chyběla slušná rubačka a v poslední době jsem objevil jen dvě. Čirou náhodou první je SM a druhou (kterou sem dostal jako dárek na steamu k předobjednávce SM - DarkSiders). Singl byl dobrý, nebudu říkat že suproví, ale bavil jsem se u něj více, než u jiných singlkoridových věcí. MP je super a těším se jak malej kluk na patch s COOP modem.

"Lets make some doom, Space Marines"
  • chlapce, ty jsi v prvni rade zadne argumenty ani nepredvedl, jinak mi to spis pripada jako debata "hater vs fanda" a v tom asi opravdu nema cenu dal pokracovat. priklady co jsi uvedl jako "dobra" univerza? Stalker? to myslis jednu povidku, naprosto abstraktni film a par her varicich vice mene z vody? Den trifidu? Coze? Srovnavas svety popsane v jedne ci dvou knizkach (a vetsinou ne zas tak do hloubky) se svetem, Warhammeru, ke kteremu vychazeji knizky, rulebooky, kodexy a pocitacove hry nekdy od konce 80. let a je to vesmir o kterem byly popsane doslova desetitisice stranek (jen serie Horus Heresy ma uz asi 15 dilu) a jeste tvrdis ze "nema hloubku"? To co pises je opravdu smesne
  • Mayuri12
    I když jsem očekával víc dám 8/10 hra nenudila, zbraní bylo dost, na coop se stále ještě těším, mulťák pobavil, příběh a grafika neurazily. Jen jsem doufal ve více nepřátel s orky to ještě šlo, ale co to je pro bůh za armádu chaosu bez defilerů, dreadnoughtů chaosu, obřích mutantů, atd. Plus prostředí bylo sice pěkné ale od začátku do konce to bylo na jedno brdo. Jistě ve městě se toho zas až tolik udělat nedá ale protáhnout hru o pár hodin zapracovat na prostředí a boss fightech byla by hra parfektní takhle je to 8/10 protože zbožňuju svět w40k
  • Souhlasím. Tak málo si ta hra nezaslouží. Singl sice nebyl z nejdokonalejších, ale mě na těch několik hodin zabavil. MP super, škoda je jen ta trocha map.
  • prudislav
    za mě 7,5/10 , rozepisovat to nebudu a komu se to nelíbí ať si (_!_) políbí. 5ka je podle mě úlet to staví SM po bok her od City Interactive nad kterými silně vyčnívá ale proti gustu ....
  • Cahir: Co děláš v této diskusi, kromě pokusu o flame? Toto je recenze na akční hru, které Ty nehraješ, takže Tvé komentáře jsou zde naprosto bezpředmětné.
  • "když cítíš, že máme pravdu, končíš." - Pravda je dosti subjektivní pojem... Uvidíme po čase jak se Warhammer 40k: Space Marine ujme u hráču... Já tipuji že moc skvělou odezvu to mít nebude....

Slovo univerzum asi víme všichni co znamená, ale (a když už jsme u toho puntičkářství) asi myslíš pojem univerzum *3* . Nepoužil jsem to dobře a už dole jsem to přiznal... Tak si nahraď slova Univerzum v mém příspěvku ( začíná: ty smrdíš jako Fanboy. Univerzum je průměrné.....) slovem sci-fi a dostanem se možná na stejnou rovinu...

Argumenty mi nedocházejí jen si myslím stejně jako ty že je to bezpředmětná diskuze...
  • MishKonn
    Koukám, že už je náš thread uzamčen, takže - oháníš se tady velkými slovy, jako je flamewar, ale jen proto, že ti dochází argumenty. Doteď šlo jen o civilní výměnu názorů, ale když cítíš, že máme pravdu, končíš.

Jak jsem napsal, diskutovat s člověkem o tom, které univerzum je lepší, když vlastně ani neví, co to slovo znamená - jak prokazuješ s každým příspěvkem - je bezpředmětné.

Howgh.
  • T.L.Blade: Nehodlám dál pokračovat sorry.... Flamewar typu Fan warhammeru vs casual player mne fakt nebaví...

Jinak najdi si jejich výroční zprávu GW o ziscích, příjmech a dividendách a potom mi něco říkej že to zas takový rýžování není...
  • MishKonn
    Amaroun>S každým dalším postem mě akorát utvrzuješ v názoru, že nevíš, co je to univerzum, a proto je tato diskuze bezpředmětná.
  • MishKonn
    Hezké. Abych věci uvedl na pravou míru, např. Metro 2033 je výborná kniha.

Ale UNIVERZUM? Víš vůbec, co to znamená? Je to fiktivní svět, vytvořený 'from scratch', nebo silně upravující realitu. Má vlastní historii, současnost, buducnost, mytologii, zákonitosti. Teď mi řekni, jakou hloubku v tomto má např. Metro 2033, které mění naše 'reálné' univerzum pouze jednou událostí, a to je nukleární válka.

Je fajn, že propaguješ svůj názor, ale když skoro ani nevíš, o čem mluvíš.... *9*
  • A ja zas neznášam komentáre takéhoto typu !
  • amaroun: Výrobní cena 10Kč? Kde to žiješ? Výrobní cena kovových modelů i hlavně resinových modelů je vcelku vysoká. U resinu je problém, že se rychle ničí forma a kov je vcelku drahý.

Jen pro představu, ten modýlek za 28 000 má cca 66x86 cm, váží 12,5 kila a má v sobě dalších cca 70 jednotek.

Abych Ti udělal radost, tak to moc velké rýžování není, protože jsou povoleny do samotnách her i figurky z jiných her - například Trpaslíci, Elfové... A rozhodně neplatí, že kdo platí více, má navrch, laskavě si o tom něco zjisti a potom plácej takové nesmysly.

EDIT: Prvky průměrné hry? Co tedy potom nabízí nadprůměrná hra?
  • MishKonn: To je také pravda. Například můj kamarád je vášnivý sběratel figurek - jakýchkoli, které se mu zamlouvají - a těch z WH měl hodně (už jich část prodal), ale nikdy se do hraní s nimi nehrnul a to sbírá i codexy a army booky...
  • "Amaroun>Jak říkám, v tom případě je tvé hodnocení hry jen takovým žvýkáním písku...Haló, co říkáš, nerozumím ti! " - MishKonn: ok osvícenče *1* Je to geniální hra!! Protože je to warhammer!!!!

Ok možná pojem univerzum pro ty příklady co jsem napsal není nejvhodnější (moje oblíbená universa jsou LOTR a Song of Ice and fire)

"najdou se také sběratellské kousky za 11 000 či dokonce za 28 000, ale to je opravdu pro sběratele" - Wow z láskou a pílí tahají s lidí peníze... Výrobní cena? 10 kč za figurku? Vytvářejí si vlastní ekonomiku stylem kdo pláti víc ma navrch... Opravdu geniální to universum... A dost pochybuji že to hraje už i větší procento lidí o kterých se nedá říct že to jsou Nerdi....
    No nic Panové. Je to váš svět - nebudu vám do toho kecat i když nějakou sebereflexi by to asi chtělo...

"Amaroun: Bylo zde psáno, proč si ta hra (i za SP) nezaslouží 5, ale více. Například skvěle zpracovaný boj na dálku a na blízko....." - A jaký hry to dneska nemaj... Popisuješ tady nějaký předpokládaný prvky průměrné hry...
  • MishKonn: Nemusíš se omlouvat, pouze mě ty 4 hry opravdu hodně zarazily, tak jsem chtěl věci uvést na pravou míru.
  • MishKonn
    "věnuje se tomu mnoho lidí, do kterých by si to nikdy neřekl a u kterých by si s úsměvem neprohlašoval 'Těch se doopravdy bojím *1*'"

Napadla mě prakticky úplně totožná věc s tím, že bych dodal, že ne každý, kdo má (velmi) rád WH40k univerzum, hraje deskovou hru. Např. já.
  • Amaroun: Bylo zde psáno, proč si ta hra (i za SP) nezaslouží 5, ale více. Například skvěle zpracovaný boj na dálku a na blízko - a výborný přechod mezi nimi - zajímavé charaktery, skvělé a zajímavé zbraně (což z dema člověk hodnotit nemůže, protože jich tam hodně chybělo), zajímavé herní "vložky" (Valkýra, Jump Pack, obranný systém věže...), originální uzdravování, skvělá hudba a dabing, epické momenty... Myslím, že to by mohlo stačit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit