-
Jestli tomu dáváš 8/10, tak to si těch knížek maximálně přečetl jednu v čestině.
-
recenzent sa ma pokusiť o objektivitu. Predstav si že by som bol recenzent a recenzoval FIFU. Mňa ale futbal vobec nebavi a dal by som 0 bodov s tým že je to srač.a a je to môj subjektívny názor
-
Nehral som to ale videl som video z dema a vyzeralo to veľmi dobre. Nechce sa mi veriť že by to bolo až tak zlé, naviac ak tam je kvalitný multiplayer. No možno to fakt pohnojili, ale skôr si myslím že recenzent to nezvládol. Že by tam neboli ani wow efekty? ved sa prave tym chvalili že ponuknu filmovy zazitok s velkolepymi scenami a podla videi tam take momenty boli tak neviem...
-
Stáhnuto. Odehraný 2-3 hoďky z SP a před chvílí smazáno. Přiznám, že nejsem Warhammer fanoušek, ale ani odpůrce. Za to, co jsem viděl, bych dal max. 6/10. Animace zabíjení orků mi nevadila, to spíš ten nudnější design...ale to je jen muj subjektivni nazor.
-
Přesně tak. Ta hra je průměrná. Má svá pozitiva, svá negativa. V dobách mého fanatického zapálení do W40k bych asi také hodnotil lépe, ale dneska už jsem poněkud více kritický a uznávám, že tato hra prostě na více jak 6/10 nemá (pokud 5 nebo 6 bereme jako průměr - jiné servery mají průměr 7/10, pak je to jasná 7).
-
až sa tu všetky recenzie budú riadiť pravidlom, že 5 je priemer, tak ok:)
-
Já bych zas jako fanda knížek blil *1*
-
Škoda, pořád čekám na ten opravdový Warhammer na pc. Takovej potenciál, kompletní universum, desítky skvělých knížek a nepočítaně povídek! Třeba se jednou dočkáme, jen si představte takový RPG ze stvěta WH, ať klasickej, nebo 40k... dyť si o to přímo říka ...a ono prd. :-/
-
Tak mě to baví :-) dávám 8/10 není to dokonalý ale jako fanda knížek si opravdu nemužu ztěžovat :-)
-
není třeba se bát,pár hluchých míst je,ale Já se bavil od začátku do konce a jako Warhammer fanoušek si může 3 body přičíst.
-
sigle jsem hral zatim 2x po sobe a ted hraju MP. Muzu s klidnym svedomim rict ze ta hra neni prumerna naprosto v nicem...a co se tyka grafiky uz vubec ne. Naopak po dlohy dobe neco co ma kvaltini jak artdirekci tak je to zaroven odladeny a technicky zvladnuty. Delka SP kampane na stredni obtiznost je standartni...
-
Recenze je subjektivni nazor cloveka, takze muze udelit znamku jakou chce, navic tahle hra si nezaslouzi ani tech 5/10, je to naprosta bezducha strilecka
-
koupil jsem, nelituju, jedna z nejlepších her v poslední době, a jako bonus vynikající multiplayer, recenze je aspoň pro mně docela zcestná
-
Každá recenze je subjektivní a pokud jsi tu hru hrál, tak ti snad jedno kolik tomu autor dal. Nikdo ti nebrání napsat vlastní recenzi, místo toho abys koapl asi dítě.
-
tak vetsina US magazinu dala 7,5/10 napr. jeden z nejlepsich dal 7.5
-
Pětka je průměr. A podle všeho je tahle hra průměrná od grafiky až po délku kampaně.
-
nezlobte se na me ale to si delate prd*l? 5 bodu??? Osobne povazuju tuhle hru za jednu z nejlepsich akcnich zalezitosti za posledni dobu...kazda hra ma nejaky chyby ale 5/10????
tady je neco hodne spatne a tahle hra to rozhodne nebude. Ad se na me pan Smutny nezlobi ,ale jeho "vytky" jsou uplne zcestne a hodnoceni uplne mimo...ke kvalite recenze jako takove se vyjadrovat nebudu... -
Hezky napsane a naprosto pravdive.
-
Hm, takže se stalo přesně to, čeho jsem se bál. *13*