-
ved som napisal že som to nehral nevieš čítať?
-
Reagovat na nekoho, kdo neumi psat a pise za kazdou vetou 100 smajliku, nema cenu :)..
A to, ze se nekomu tvuj nazor nelibi, neznamena, ze ten clovek nema nazor.. Vlastne je to presne naopak.. -
jsem rád že lidé v mém okolí co hru stejně jako já koupili a hráli ( a stále očekávají coop arény které budou ke hře zdarma dodány) mají jiný nazor než recenzent 8/10 For the emperor
-
Spacemarine si ani nahodou 5/10 nezaslouzi. Grafika sice na PC je nic extra ale je to predelane z konzole coz se vedelo dopredu. Puvodne spacemarine na PC byt ani nemel a hraci si jeho PC konverzi od relicu vyzebrali. Zvuky jsou perfektni.Animace postav jak uz byva u relicu zvykem jsou super. Atmosfera sveta W40K tam je. A hraje se to moc dobre.Fanousek sveta W40K bude urcite spokojeny. Osobni hodnoceni 75.
-
Muze samozrejme taky..
-
asi to bude tim ze neprodelali v nedavne dobe lobotomii
-
místo dávání mínusek radši zareagujte a řekněte něco prot *1* *1* *1* mínuska dávaj lidé bez názoru
-
Např. Multiplayer...
-
Nesmysl, v žádném případě si 5/10 nezaslouží. Ono koukám že games.cz jdou taky pěkne z kopce. nedavno 10/10 pro DeusEx, dnes 5/10 pro Space Marine...
-
Demo ma predstavovat hratelnou ukazku plne hry.. Kdyz je demo na 5/10, co cekat od plne hry?
-
Děti moje, nezapomínejte, že sto lidí, sto chutí. Takže když se to nelíbilo recenzentovi, neznamená že to není dobrá hra a naopak.
-
Jestli seš ten stejnej Joe, kterej nadává recenzentovi, že to ani nehrál a pak se zeptáš, jestli je tam rozvoj postavy? Good joke! *1*
-
ja hodnotil demo. ne celou hru. ja jen konstatoval, ze demo melo uplne ty samy problemy co popisoval ales. co je na tom k nepochopeni..experte?
-
Dohrál jsem to za 17 hodin na medium.Podle steamu a multak sem zatim nehrál.
-
Numero uno: vis s prominut hov*o jaky hy si kupuju a jaky stahuju. Jestli mas kristalovou kouli, tak gratuluju, je rozbita. Numero duo: O CoD tu meles jen ty. Me je sumak jaky ma CoD single, protoze takovy hry nehraju, hodnotim tuhle zpraskaninu. A numero tre: Nezajima me jaky je multak, protoze MP hraju jen u her k tomu urcenych jak L4D a podobne. Hodnotil sem singl a ten stoji za starou backoru a je to plivanec do tvare fanouska W40k, mezi ktere se pocitam. (BTW Tau FTW)
-
když jsem to prorokoval dostal jsem hafo mínusů.teď se tomu teprv řádně směju *1*
-
Mně to bavilo celou dobu.
-
Další expert, hodnotit hru podle DEMA...
-
pokud nerozumis tomu co pisu tak nemam potrebu ti tu vysvetlovat psat neco dalsiho...sam si do debaty neprinesl vubec ni nic. Mimo toho ze 5 znamena prumer a ze hra je podle tebe prumerna pro to jak ma dlouhou kampan...hmmm..skutecne prinosny/objevny.
-
Sakra já si to snad koupím jenom proto abych zjistil jestly si hra zaslouží 5/10 nebo víc *15*