-
To tady asi každej pochopil.
-
Dead Island tu dostal 8, poslední Call of Duty 7 (a to šly body nahoru jen za multiplayer).
-
Recenze (a číslo, které udělí) není otázka víry, ale zasazení do kontextu vlastního vkusu.
-
no jako obvykle codko bude u neho mit 10tku xD
-
Přesně tak. Poslední dobou se mí zdá že je tady přeOsmičkováno :D
-
Jó, chytne to 5/10 a v diskuzi je oheň na střeše...
Já bych dal 7/10. Single byl krátkej, ale intenzivní. A nebylo tam nic, co by mi vadilo, takže dobře odvedená práce... s gamepadem jsi si to dost užil.
Grafiku atd. kašlu... byla prostě dost dobrá a jelo to skvěle na mým PC, to mi stačí. -
http://spokojeny.blogspot.com/2011/03/warhammer-44000-squad-command.html
-
Jestli si Aleš udrží tuto dávku kritiky i do dalších recenzí, pak je 5 v pořádku.
-
Zajímavé hodnocení. Co jsem si dohledal tak ve světě nedostala tahle hra pod 7 z 10. Celkové hodnocení to má 8 z 10. Tak ta tady je vidět že recenzi (jakékoliv) se nedá prostě věřit a každej si to musí zkusit sám. Štěstí že je demo.
-
nwm Dead Island tady dostane 9 a warhammer 5? SP je slabsi ale MP je super....ted me zajima jeste RO2HoS dostane taky tak cca 6bodu? a zas codko 10
-
Recenze má být objektivní. Subjektivný blitky si každý může psát na blogísek, ale když se snaží o seriozni recezni na pseudo-seriozni server měl by se snažit o objektivitu...
-
Cafra, musim, specialně pokud si fanoušek, MP je naprostá láhudka, a opravdu je to 1. hra ve který si připadáš jako skutečnej Space Marine. A ty zvuky, můžeš si střhnout tactical/devastator/assault/ a za každýho se hraje opravdu uplně jinak. Chybý snad jedině Apothecary. Hraje se SP vs CSP a nyní přibude nový COOP MP mod, kde se budeš probíjet hordama nepřátel.
-
krom knih a stolní hry ještě nikdo nic jiného ze světa Warhammer 40k pořádného neudělal.
-
Na recenze necekam hned jak to bylo na netu hned jsem to stahnul, hra ma docela upoutala nebot mam rad kdyz strika kolem krev :)
-
Ano, mimo vyhypovaných her... což je vlastně skoro každá ze zámoří...
-
já spěchám abych se mohl vráti k užasné hře space marine a pokud něco nepřečteš když je tam špatné ý nebo i tak bohužel. Navíc jsem fanda dlouhých souvětí neukončených čárkami a tečkami. O to ale nejde jde o tohle: neříkám že někdo nemá názor" -> "mínuska dávaj lidé bez názoru" todle ber jako: příjde člověk na diskuzi něco se mu nelíbí flák tam mínus a zbohem, příjde jinej člověk na diskuzi něco se mu nelíbi ale napíše proč. Navíc jde o opsah toho co jsem napsal ne toho jak jsem to napsal.PS: Jsem asi závislej na dávání smajlíku pujdu na odvikačku *3* PS: ty články s mnoha hrubkami o kterých mluvíš byli asi moje předchozí příspěvky *5*
-
A kolik si jich přečetl ty experte?
-
Tak to nesouhlasim. Vyborny je napriklad http://spokojeny.blogspot.com/2011/03/warhammer-44000-squad-command.html
-
Ja mam rad svet WH40k a z tehle hry jsem hral demo a to me zcela odradilo od koupe. Takze jestli se hra porad nese stereotypne ve stejnem duchu, tak s hodnocenim recenze jsem spokojen.
-
Uz sem to psal níž, SP v lepším případě 3/10 v horším 2/10, v nejhorším 1/10, pokud bych bral že MP dostane 7/10 nebo 8/10. Kdyby bylo zničitelné prostředí a dedikované servery, dal bych MP 10/10, takhle dávám 9/10.
Takže hodnocení recenzentem je přinejmenším pomatené...