Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • přečetl a mám všechny knihy co u nás vyšli...
  • janchor
    Technická: názor je subjektivní z principu.
  • Co se tyce souboju tak jsem byl spokojen, smes souboju na blizko a strileni me fakt bavila. Ale jinak to bylo strasny klise. Myslim ze meli pridat par hodin navic, vic bosu a prihodit nejakej alespon radoby RPG vyvoj postavy. Tesil jsem se na to hodne a bylo to holt slabsi nez jsem ocekaval :/
  • presne recenzie si citam preto, ze chcem vediet ci hra stoji za to, ale ked napr. recenzenta nasere, ze ho ork zabija 10x zasebou takym istym sposobom, je to vina iba hry, alebo aj hraca ? velakrat zanadavam aj ja na hru, ale zial velakrat si musim priznat, ze nie som boh a robim chybi, jednoducho, da sa zomriet aj tak 10x ze urobim 10x tu samu hlupost, a nehovorte ze to tak nie je, vo vecsine pripadov ano, ale samozrejme su hry, kde jednoducho mozes robit co chces a aj tak zhebnes, priklad. Dead Island, Mesto, je tam cast kde sa nonstop zjavuju infected, ty co ste to hrali vedia o co ide, ty co nie, tak su to taky zombie atleti, co behaju ako keby im slo o zivot, no mnohokrat sice ide, ked su natolko tupy ze vojdu do plamenov, ale skratka chcem povedat, ze v tom jednom bode sa zjavuju hned za sebou a akonahle jeden ci dvaja zomru, stihnem akurat vybrat zbrane zmrtvol a ide sa znova na boj, este stastie ze sa tam da vyliezt, aj ked vedia vyliezt aj oni, ale ty dalsi ta aspon nezbadaju, skratka cez tu cast mesta som musel prejst asi 3-4x a asi tolko krat som tam aj zomrel, toto je situacia ked si clovek (niektory) povie ze koncim a ci uz kupil hru ci len stiahol odinstaluje, ja som to tak nemohol urobit lebo ta hra si 8 zasluzi aj napriek bugom, a prave preto si myslim viem co hovorim ked poviem ze nehram hry, ktore stoja za hm nic, takze ked poviem, ze tato hra tym myslim warhammer sm stoji viac ako tych 5 bodov tak to s urcitostou tak aj myslim, pretoze ako som z recenzie vystihol, a je to tam aj napisane,ze co ho frustrovalo najviac, tak jednoducho sa recenzent nasral :) stava sa, a ano zabili ma takto uz tiez ze som robil ten finishing move, skoro som zarezal orka a ked ma zabili, tak ale hned som nerobil ztoho paniku vedel som ze je to aj moja chyba, kedze som nechal aby my tie dvojnohe samochodiace vybusniny prisli priliz blizko, zostalo my malo hp, na dialku ma pri vykonavani aktu liecenia dostrielaly, tak som si dal vecsi pozor a tiez som sa musel liecit, ale uz bolo vsetko ok, pretoze som sa viac sustredil na boj, toto bol len jeden priklad, ale urcite ich bude viac, ale to ma nemoze rozhodit, hram to na strednej obtiaznosti a zatial pohoda
  • No nevim no, poslední dobou se mi zdá,že si Ales Smutny si zacina pěkne sr*t na hlavu.
    Ze zacatku jsem proti nemu nic neměl, ale poslední dobou se mi zdá, že jeho nazory jsou až moc subjektivni a občas psaním i naprosto ***** článků, který spíš odpovídá někoho kdo píše recenze,články na svem blogu kde je jasne, že pujde ciste o subjektivní nazory.

Myslím si, že když už nekdo píše na celkem prestižní web o hrách, tak svuj nazor musí trochu krotit. Proste když nenavidim RPG tak nebudu recenzovat Zaklinače/oblivion.

Tady autoroj hra podle me opravdu hodně nesedla, jelikož jeho hodnocení se mi zdá hodně slabé a hlavně celkem neopodstatněné.
  • S recenzi nesouhlasim, ja se u te hry bavil vyborne od zacatku do konce a ted v multiplayeru. Hra neni dokonala, ale min nez 7 si nezaslouzi
  • Obdivuji "JohnyTheZik" za to, že má sílu se bavit s osmiletým dítětem které ani neumí psát.
  • Kompletní sbírka klasickýho wh *14*
  • pocitam sa tiez za fanuska, ale hra nie je tak zla, nesuhlasim stebou, paci sa my, ze si konecne mam tu cest zahrat za SM, strategie ma tak neberu, takze som spokojny aj ako toty nazyvas slataninou, a ano, Tau, stym suhlasim :)
  • suhlasim, hra si zasluzi viac, hram ju a nie je vobec nudna, a co sa tyka tych priestorov, srsi z toho w40k, a konecne v tom prostredi mozem vlastnorucne rozmetavat nepriatelov a bavi ma to pribeh vyzera zaujimavo, dabing mohol byt kus lepsi, ale zly aj tak nie je, mp ma nezaujima, sp som zatial spokojny a je pravda, ze niektore hm prinajlepsom cudne hry dostali lepsie skore, len my niekto prezradte, kolko takychto hier je z prostredia Warhammer 40k ? nemyslim strategie, ale hry kde clovek sa moze prevtelit do takehoto stroja na zabijanie ako su SM, vela ich nie je a pri tom, by sa my napr. pozdavala hra napr. s prostredia pribehov prave spominaneho gaunta a thanitov, kde by si mohol hrat ako na sposob napr. star wars republic commando, skraka ako taka viac menej takticka strielacka, pacilo by sa my to, knihy urcite stoja za to
  • s recenzi souhlasim, je to pomerne nuda, na to, jaky svet warhammeru nabizi potencial a relic skryva talenty, tak tady se moc neukazali.
  • Hairy_Ass
    Warhammer 40K DoW1, nic? *8*
  • Hank90
    tak Gears of War si potom zaslúži 6/10
  • Hairy_Ass
    Deus Ex si vysokou známku určitě zasloužil. Neříkám, že přímo 10/10, ale 8/10 a výš určitě. Space Marine jsem zatím hrál jen první misi - je to dobrá odreagovačka, ale vlastně v ničem nevyniká, možná za ten MP, který jsem nezkoušel, bych to zvednul 6/10.
  • Viac nez 6 bodov som ani necakal od doby co som videl prvy dennik vyvojarov :D
  • JohnyTheZik
    i ten tvuj nejnovejsi.. OBsah se musi da prvne precist.. Kazdopadne cj te tu ucit nehodlam.
    To, ze ti nekdo nema potrebu odpovidat, neznamena, ze dat minus je spatne. Neni.
    Ne kazdej ma cas reagovat, ne kazdej chce reagovat..
  • Pan Aleš by radši měl recenzovat filmy s Pocahontas a rumunský epický erpegéčka se zmutovanejma jednorožcema. Toto se moc nepovedlo.
  • JohnyTheZik
    nerekl bych..
  • SA-reg
    Jo a taky jsem is říkal, že bych napsal čtenářskou recenzi... ale pak jsem si uvědomil, že pocit ze hry mám vlastně stejnej jako z Hunted... takže tady:
    http://games.tiscali.cz/hunted-the-demon-s-forge-13491/ctenarske-recenze/nenapadna-hra-kterou-by-bylo-skoda-minout-1545/

Vzásadě -
    WH40K neznám - nic jsem nečekal
    Hodně jsem si užil - u obou, u Space Marine umocněno Xbox360 gamepadem se kterým jsem měl z boje "syrovější pocit"
    Mohlo být víc typů nepřátel, zbraní atd - platí u obou
    Doufám v pokračování - platí u obou

Space Marine bych tedy dal 7. Hunted 8, protože tam jsem si víc oblíbil dvojici hrdinů.
  • EDGE 5/10. Mimochodem rezenzent hru sejmul proto, ze je podle nej stereotypni. A misto aby rikal co mu vadi spis upozornil na to, co mu tam chybi. Proste hodne subjektivni argumenty. Takze si radeji prectete rezenzi vic a je to. Ja sam bych teda v tomto obdobi hernich zni po konzolove tupe strilece strilece nesahl. ale to je subjektivni zeee?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit