Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Znovu. Doufám, že nově příchozí ať už W40k znalí či ne, si to přečtou protože hodnocení 5/10 je naprosto zcestné. Kouzlo téhle hry tkví v MULTIPLAYERU, který přesně vystihuje atmosféru W40k jako žádná hra předtím. Map je sice zatím jen 5, ale jsou perfektně navržené v perfektním prostředí ala W40k. Zvuky dokonalé, krása poslouchat Heavy Bolter Devastatora. Voice perfektní, C/SM hřvou a zní tak jak znít mají. Můžete hrát za Tactical/Devastator/Assault v provedení Space Marine/Chaos Space Marine. Pro neznalé.

Tactical - pohyblivost, univezálnost. používá standardní zbraně na dálku, může dělat úhybné kotouly. Můj nejoblíbenější. Tactical je o pohybu.

Devastator - těžké zbraně na dálku, velmi zranitelný v boji z blízka, díky špatné pohyblivost. Smrtící v boji na dálku. Nemůže dělat úhybné kotouly, pouze může slabě uskočit, což vs Assult nepomůže, ale může to zachránit při boji na dálku, úskokem za překážku. Devastator je čistě o střelbě.

Assault - JUMP PACK - pro neznalé, prostě skokově lítá, smrtící v boji zblízka, perfektní pohyblivost, zdaleka nejslabší v boji na dálku. Assault je o správném načasování a momentu překvapení, a že se často stane, že jediné co slyšíte jsou trysky a následuje smrt. Mimochodem není lehké ho sestřelit, ve stísněném prostoru se ale stává snadnou kořistí...

Postupně se Vám otevírají nové a nové zbraně a velmi užitečné perky. Bohužel má MP jeden neduh a tím je P2P model, kdy se až příliš často stává, že hostem je dotyčný s nejslabším připojením (lagy) nebo nejhorším pingem. Plus automaticky zapnutý microfon, jež je povětšinou třeba ručně u každého vypnout, vyjma případů kdy je komunikace na dobré úrovni, což je při hře pak ihned poznat a je to paráda když kooperujete - V paměti mám případ kdy jsem si švihnul Devastatora, kolega na micru taky a pak to byla šílená řež Heavy Bolterů, kde nás až těsně před koncem rozsekala skupina tří Assultů (pravděpodobně taky na micru). Žel povětšinou je maximálně slyšet funění, tlachání v nějaké mandarínštině, či volání maminky. Oba neduhy by měl napravit patch, ikdyž u P2P nevím jak moc budou úspěšní. Krom toho údajně i ve hře ručně vypnutý microfon stále přenáší data, což může k lagům a dalším neduhům přispívat, taktéž by to měl patch opravit. Sic to zatím chce trochu trpělivosti než najdete tu správnou rozjetou hru, bez lagů, či špatného pingu, ale jakmile se tak stane, naprosto zapomenete na okolní svět a plně se ponoříte do atmosferické řeže mezi Impériem a Chaosem, kterou Vám žádná jiná hra nenabídne...
  • Cahir
    " objektivně je prostě MP ve Space Marine vynikající..." *1*Chtěl jsi říct subjektivně, že jo?
  • XorxoxTalarius
    Jinak jsem v poslednim boss fightu. Takze hru mam de facto skoro dohranou.

A jeste k tomu Jet packu. Je logicke proc tam neni porad ... jelikoz je navrzen v singlu schvalne tak ze skoro vse hned automaticky zabijete, ve spolku s Thunder Hammer, by pak hra byla az moc jednoducha.
  • ales.smutny
    Huf, tohle je na delší debatu... ale proč ne, literatura je fajn a je dobře se o ní bavit. Abnett bezesporu patří ke špičce, která pracuje na WH značce. Ale i jeho řadím k solidnímu nadprůměru - a ještě ne u všeho... Když by se mě někdo zeptal na opravdu kvalitní fantastiku, nepřišel by mi na mysl. Na to nasekal spoustu "řemeslné práce na smlouvu". A na něj ale připadá i spousta nenápaditého balastu se stejnou značkou od jiných autorů.

Na druhou stranu, je to pro mne dobré oddechové čtení a ne, nebylo ode mne hezké takhle generalizovat... nicméně, jsme pořád herní server, na rozbor beletrie tam není prostor ani vhodné místo.
  • XorxoxTalarius
    Hru jsem hral, jeste nedohral, ale videl bych singl na 7/10. Spis jsem cekal, kdyz mne videsilo tech 5/10, ze se dozvim, proc nebo za co ... nedozvedel jsem se ...
    Je to akcni hra ze sveta W40K, muzu si vybrat jestli chci bojovat na blizko nebo na dalku, chekpointy jsou umistene dobre, snad jen na jednom miste jsem si rikal, ze ho mohli posunout trochu dal. Pokud vas na jednom miste zabili 10x na stejnem miste, tak to spis svedci i vasem skillu, nez o hre (tedy pokud nemyslite souboj Grimmskullem, ale vsichni vi ze Relic neumi pracovat s Boss fighty). Prostredi je typycky warhammerovske a megalomanske, pribeh je sice klisovitej, ale porad ma hlavu a patu. A system regenerace je takhle navrzeny schvalne, aby hrace nutili premyslet takticky a nemohl se donekonecna healovat. Navic pokud umirate staci se odkutalet bokem a nechat si dobyt stity. Nebo si aktivovat Fury, ktere taky doplnuje zivoty.
    Takze timto bych vas chtel poprosit pane Smutny, kdyby jste to trochu rozepsal, jelikoz COD: Black Ops dostalo 7/10 a to byla takova ***** ze to neni mozne. Takze kde je objektivita?
  • Cahir
    To je absolutní rutinér, který se navíc pohřbil "zedkovým" scénářem k Ultramarines.
  • Cahir
    Ale oni jsou. Je to klasická braková literatura, jakých jsou tisíce. Jsou to naprosto průměrné titulky, které budou za několik dekád (spíš dříve) zapomenuty. Nechápej mě špatně, já W40K dříve taky četl, stejně jako Forgotten Realms a bavil se/bavím skvěle. A taky koukám na holywoodský blockbustery a zase - baví mě to. Ale mám soudnost a nikdy bych tomu nepříkládal větší kvality než "kvalitní výplach". Do učebnic se to asi nedostane. Prostě průměr (a to ještě v rámci kategorie).
  • Ani ne, pakliže máš rád W40k, pak SP může být zklamáním, což je pak nakonec kontraproduktivní a opět se to negativně projeví na hodnocení, které by W40k světa neznalí subjektivně nezapočítal. Ještě bych vzal 6/10 za SP, ale 5/10 je čistě subjektivní hodnocení bez špetky objektivity. Plus pokud sis střihnul, alespoň zběžně MP, pak je hodnocení naprosto zcestné, protože právě MP je splněním snu každého W40k SM fanatika a nejen to, objektivně je prostě MP ve Space Marine vynikající...
  • Tak to souhlas minimálně Dan Abnett nedostal řadu ocenění za to že by si psal nákupní seznam.
  • Přísná recenze hodně přísná. Buď je autor fanouškem w40k nebo jeho odpůrcem každopádně ale nevizdvyhuje klady a zveličuje zápory. No ať je to jak chce je to jeho názor za mě 7/10
  • OK, no tak snad bude DoW3 stát za to!
  • Hru jsem ještě nehrál, tudíž jí hodnotit nebudu. Ale že jsou prý knihy ze světa Warhammeru průměrné... To mne dohnalo k nepříčetnosti.
  • XorxoxTalarius
    Protoze Relic ma jako jediny prava na svet Warhammeru 40K.
  • XorxoxTalarius
    Souhlas ... celou dobu jsem cekal za co ta hra dostala tech 5/10 a ono nic. Skoncila recenze. Tak GAMES ... tohle byl vas EPIC fail ... a doufam ze MW3 dostane teda taky 5/10 ... jelikoz je to bezducha koridorovka ... a navic se ctvrtinovou hraci dobou.
  • Jen to ne. w40k ještě má potenciál radši aď dělaj pořádný hry (i když SM taková hrůza nebyla) Pokud vím byla to první střílečka od relicu do druhýho dílu by se mohli poučit
  • ales.smutny
    Problém je v tom, že já mám tenhle typ her rád, stejně jako svět WH40K (i když ne tolik jako Fantasy Battles) a na samotnou hru jsem se těšil. Takže tady ta teorie poněkud pokulhává...:)
  • Ano přesně tak Deus Ex bych osobně dal 8,5/10 je to výborná hra, ale 10/10 je prostě úlet... A právě Space Marine v MP vyniká a to zatraceně hodně... 5/10 je opět zcestné...
  • at udelaji Homeworld podle Battlefleet gothic ze sveta Warhammer 40.000, bum, dve mouchy jednou ranou :D
  • Technickou si nech pro technika. Samozřejmě že recenze bude vždy v určité míře subjektivní, ale taktéž musí být objektivní, tudíž jí má dělat člověk, který má rád daný typ her a může objektivně srovnávat s jinými hrami podobného ražení, protože opět tu recenzi budou číst převážně ti, kteří daný typ her hrajou ! Osobně nesnáším Jap/Korea RPG a onen grafický styl. Pak by asi nebylo rozumné abych psal recenzi na Final Fantasy XXX, když sem to po hodině hraní smáznul...
  • Skoro si rikam jestli by nemeli prestat zdimat WH40k a radsi udelat novej homeworld...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit