Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MishKonn
    Opravdu cítím, že v této hře to skillem dáno je. Pokud jsem obklíčen pěti démony chaosu a mám 1/4 života, rozhodnout se provést execution a následkem toho umřít je jen a pouze má chyba. V Deus Ex a Gears Of War je toto podřízeno hratelnosti, ve Space Marine realitě. Nutno dodat, že na mne působí lépe a preferuji právě realistické pojetí. Nutí hráče opravdu takticky přemýšlet, zdali pro něj bude execution výhodné, namísto udělení nesmrtelnosti, díky které může 'übercool' neohroženě porcovat nepřátele, i když by jej ostatní přítomní v reálné situaci rozporcovali / rozstříleli na maděru.
  • nedostatek skillu? blbost, s autorem recenze jsem při čtení soucítil, být zabit tímto způsobem je opravdu frustrující a hráčskými nedostatky to způsobeno rozhodně není. Ted si jenom vzpomenu, že v Deus Ex HR se stal hráč při aktivaci tý zbraně s 360° výstřelem nezranitelným a nebo v Gears of War jsem nikdy nebyl v singlu zabit při animaci porcování nepřátel. Ale uznávám, že 5/10 je vážně trochu málo a o to míň ve světě, kde nás to číslíčko dokáže pěkně rozhádat. *3*
  • Mě naopak hra mile překvapila. Líbí se mi její celková atmosféra, hratelnost, postavy, hudba. Prostě krásný výlet do světa Warhammeru 40 000.

Multiplayer je také zábavný...

Jinak doporučuji sběratelskou edici.
    Stojí za to!
  • Teda už dlouho jsem nečetl takový žvást jako je takhle recenze, kdyby zde aspoň autor nějak obhájil své špatné hodnocení jenže je zde typická snúška řečí která mají obhájit průměrné hodnocení jenže v zásadě nic neřeknou. Pane Smutný nesnažte se za každou cenu odlišit od recenzetské obce a zkuste taky někdy hrát. Jelikož poslední dobou vaše příspěvky jsou dosti slabé.
  • Asi jako jeden z mala souhlasim s autorovym hodnocenim.

Jakozto pro nefanouska (avsak ne uplnyho neznalce) WH40k me SP nijak neuchvatil. Neda se to pojmou ani jako cista mlaticka, uz jen z duvodu, z tech par "komb" se tvori opakovanym mackanim jednoho tlacitka.

MP me velmi bavi, bohuzel maly pocat stereotypnich map, problemy s lagy, chyby v netcodu... Za tri dny jsem udelal 37 lvl a odemknul vsechny zbranove perky az na multikilly u meltagunu.

Bude vas hra bavit prvni dva tydny? Rozhodne ano. Zvladnete u ni stravit mesic? To asi tezko. Je velmi pravdepodobne, ze budouci patche hodne techto chyb a nesvaru opravi, ale verze, ktera je ted k dispozici si lepsi hodnoceni prilis nezaslouzi.
  • MishKonn
    MishKonn na Steamu (při hledání ten druhý s avatarem Stormtroopera) pánové, pokud o to stojíte, rád si s vámi dám hru.
  • Prostě si neodpustím...

Citace "Hru zcela otevřeně zachraňuje atmosférický multiplayer, který se té brutální vřavě Warhammer 40K blíží nejvíc ze všeho, co hra obsahuje. K dispozici je sice jen Team Deathmatch a Domination, ale to, co můžete se svým mariňákem po pár levelech dělat, je čirá zábava. Budete sice hodně, opravdu hodně umírat, ale to k tomuhle světu prostě patří. Multiplayer je zábavný, frenetický a až se zbaví technických problémů s opravdu dlouhým nahráváním her v matchmakingu, bude na tom ještě líp."

Výsledné hodnocení: 5/10
  • Ano přesně to celou dobu jak fanatik píšu v X příspěvcích. Bohužel zde se jedná o hrubé selhání jak recenzenta, tak games.cz, že onu recenzi vydali...
  • MishKonn
    Aha - no, jasné je jedno - pracovali na něm zjevně dlouho a usilovně.

A i kdybych tedy měl říct a uznat, ano, pro ne-fanouška Warhammer 40k univerza tedy může být singleplayer ne tolik úchvatný, i přesto - je i v tom nejapokalyptičtějším, nejkatastrofičtějším a nejhorším případě na 5/10. Já bych mu tedy za svou osobu takovou známku nedal, díky opravdu vytříbené hratelnosti, na které si tvůrci dali zjevně velmi záležet; ale nechám to tak, protože mohu být ovlivněn tím, že se mi tento svět líbí. Multiplayer je pak na mnohem víc. My ale přistáli na tom minimu...myslím, že pan Smutný měl nejdříve vychladnout, než tuhle věc uzavřel.
  • No tak to jo, taky když sem to poslal sem si řikal, že to spojení vypadá trochu nešťastně.

Jinak k tomu hodnocení, mě tohle skutečně až naštvalo. V tom případě by tedy každá MP hra měla mít zvlášť hodnocení MP části. Když hra se skvělým MP dostane 5/10 v konečném důsledku to znamená, že méně lidí si onu hru koupí a následně ji méně bude hrát, což pro mě znamená méně hráču MP, tedy se mě to hodnocení dotýká. A bohužel je dost lidí, kteří jakmile vidí 5/10 tak si ani onu recenzi nepřečtou, nejsem vyjímka, pokud nějaká absolutně mě neznámá hra dostane pod 6/10, recenzi nečtu...

A jak už píšu ponikolikáté, pakliže SP ji čistý průměr až podprůměr, což není, mohu srovnat s mnoha hrami a ano sám bych v nejhorším případě dal SP 6/10 (jako kritický fanoušek W40k), ale MP je jiný kafe, ten si prostě objektivně 7-8/10 plným právem zaslouží, z mého subjektivního pohledu 9/10, protože v mých očích je téměř dokonalý. Má hlavně něco co už sem dlouho u MP postrádal a to atmosféru a chytlavost. Pak konečné hodnocení nemůže jít objektivně pod 6/10, což ihned má psychologickej efekt a čtenář W40k neznalý si třeba recenzi přečte, ale přesto je to jen 6/10. Proto jsem pro to, aby se SP a MP hodnotili zvlášť. Protože je rozdíl když dotyčný uvidí 6/10 nebo SP 4/10 MP 8/10, pak to ihned vrhá na hru jiné světlo. No nic, tahle recenze mi přišla špatná, stejně jako ona na DeusEx, což je nepochybně vynikající hra, ale 10/10, tak dobra neni...
  • Nesmyslná recenze. Ohodnovení je opravdu přestřel. Většina fanoušků WH je hrou unešena a dokonce i ti Hardcore ( jako já :) ) vyjímečně jen uznale pokyvují a nebrblají jako většinou ;)
  • XorxoxTalarius
    Ajooo :D Vidis to ... uz radsi si uz vazne pujdu lehnout :D Uz ctu nesmysli :D
  • já asi ne :)
  • Cahir
    Spíš než slovo objektivní bych v tom případě používal odborný, ale ok, jde o slovíčkaření. Mně prostě ty tvoje fráze přišly tak nešťastně napsané, že jsem si musel rýpnout. Ale v zásadě s tvým přístupem souhlasím.

Při jakémkoliv posuzování se počítá pouze odbornost a zkušenosti. Recenzent by měl mít nezaujatý přístup, mít hodně nahráno a hlavně hrám rozumět. Já to vidím takhle: Zhodnotím všechny aspekty hry (od grafiky po příběh) plus ještě počítám s tím, jak moc je ten který aspekt pro daný žánr důležitý. Pokud žádný z aspektů nevybočuje, s klidným svědomím dá hře pětku, jelikož jde o průměrný kousek. Má-li ode mě dostat třeba osmičku, musí mi něčím vyrazit dech. A zdá se, že panu Smutnému nevyrazila dech vůbec ničím. *4*
  • Souhlasím s 5/10 je to děsná nuda svět WH má na mnohem více než na kopie Hack and Slash her typu Dmc
  • No ono jde o to, že původně být žádný MP neměl, resp. hra neměla vyjít ani na PC... :-) Což je celkem paradoxní vzhledem k tomu jak je MP skvělej. Osobně se domnívám, že THQ v žádném případě nečekali takovou odezvu na MP...
  • XorxoxTalarius
    Jsi muj clovek .... viz muj post o par postu nize :)
  • to neřeším, řeším že mu někdo vyčítá že z recenze nepochopil co je vlastně špatně...
  • jenom jsem reagoval na to že recenze nedává smysl tak jak je napsaná ( né jaká je realita ) :)
  • XorxoxTalarius
    Klidne :) Ja se na nej tak dvakrat do tydne podivam :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit