-
2 Pupik: Samozřejmě záleží na tom jak THQ zareaguje, ale upřímně znovu se opakuje. Space Marine nebyl prezentován jako MP hra, a sám vydavatel s úspěchem MP pravděpodobně nepočítal. Každopádně i přes delší čekací dobu a odpojování a připojování, člověk vždy nakonec na hru s dobrým pingem a bez lagu narazí. A následně hraje několik hodin v kuse a pak to sakra stojí za to...
-
rmt: Ty sice hru velmi vychvalujes, ale zajimal by me tvuj nazor, kdyby jsi zil v UK, kde jsou obrovska kvanta lidi, co si jeste nezahrali hru bez lagu. Myslim, ze oni by rozhodne nedavali 8/10 hre, kterou diky chybam si jeste nemohli ani poradne zahrat.
-
Mas recht ja jsem si souboje naramne uzival prave proto ze nebyly lehke. Rozhodne bych v zabiti pri animacce nevidel chybu.
-
rmt: Mas pravdu,jsou to vsechno veci, ktere se muzou(?) vyresit v budoucnu. Kratkodobe je MP zabavny, ale vsechny ty chyby, ktere ma, se museji brat v uvahu. Nemuzes hodnotit podle toho, jaky by vypadala bez chyb. Takze ve vysledku by se ani MP nemohl v soucasne dobe oznacit za prumer, protoze neni normalni, aby tak velke procento lidi na svete nemohlo hrat kvuli lagum. Navic i ve hre bez lagu jsou velmi pochybne zasahove zony pri pouzivani zbrani nablizko.
-
K tomu dalšímu komentáři, autor který je převážně zaměřen na recenze filmů, dle mého názoru nemá nárok zavádět novoty... To si mohl dovolit Eisler nebo Anastasov... A bohužel žádné novoty se konat nebudou, tohle byl prostě úlet jednotlivce...
-
Samozřejmě že záleží na THQ, ale jen ovado by po nečekaném úspěchu MP nezačlo vylepšovat. Snad dobrým znamením je, jak se doposud starali o DoW I a II. Vše by vyřešili dedikované servery a s tím v konečném důsledku mnohem víc možností. Dovedu si bez problému představit na stávajících mapách 12vs12 hráčů, následně dobívací mod. A z pohledu MP o průměrnosti nemůže být ani řeč.
PS: Wolfa ET jsem hrál přes 5 let a oněch 6 základních map mě za celou dobu neomrzelo. Sice vyšlo mnoho povedených fanmade map jako např. Venice, žádná ale nedosahovala kvalit oněch originálních šesti map. Karty jsou vyloženy na stůl, teď skutečně záleží jen na THQ jak zareaguje... -
Petr: nejaky autor s tim musi zacit :) Treba tohle bude pocatek hodnoceni, kdyz 5 bude znamenat prumer a hype hry budou hodnoceny dle pravdy
-
jenomze doted tu dostavala 8 z 10 kazda kokotina, pokud ma byt 5 skutecne znamka za prumer, tak prosim pro vsechny hry stejne
-
Ano, to jsem z tvého příspěvku samozřejmě vycítil, jen potvrzuju *3*
-
to je mi právě jasný, že si to asi nekoupil *2*
-
Hodne lidi to bavi, protoze to je novy a pomerne neokoukany. Ale mnoho z tech co krici jak je MP skvely, to za mesic nebudou uz mit ani na HDD. Me v tuto chvili taky MP velmi bavi, ale s tim jak je omezeny si nemyslim, ze me bude bavit za 2-3 tydny.
Navic 5 je prumer z 10 a tahle hra by mohla byt definici prumernosti. -
Malá rada k tomu poslání - zaregistruj se a budeš moci příspěvky editovat. Bez toho bych často vypadal jako naprostej tydýt *4*
-
No, stoprocentně si to s takovýmto přístupem koupil :) To by byl trošičku víc naštvanej...
-
to souhlasí *1*
-
to je pravda, jenze recenze by se mela snazit divat se na tu hru obecne, neutralne, nikoliv za kazdou cenu prosazovat osobni subjektivni nazor. kdyz je ten nazor moc vyhraneny a neshoduje se s pohledem hracske komunity, je recenze jednak spatna a druhak zcela zbytecna, jelikoz se ji stejne nebude pri nakupu nikdo ridit
-
a neni to škoda peněz? *1*
-
Nevím, jak moc vypovídá o kvalitě plné verze téhle hry její demo, ale musím říct, že nic tak skrznaskrz průměrného jsem už dlouho nehrál. Neurazí, nenadchne.
-
A jsme u toho. Recenze se ti nesnaží namluvit, že ses u hry nebavil. Recenze popisuje, jak se bavil recenzent.
-
Pro mě ODPAD!! Po pul hodině jsem to smazal.
-
Jsem rad ze nejsem blazen kdyz jsem se u hry skvele bavil, ac se mi recenze snazi namluvit pravy opak :))