-
Jednoduše se s tím nepáral tak, jako já, a očividně má k látce ještě větší emocionální vztah, takže prostě řekl to, co si myslí, bez většího zdůvodňování. Já bych to tak nenapsal, ale stačí říct, že daleko to od toho, co si myslím, to také není. Jen se domnívám, že nemá smysl takhle bláznit na diskuzích, protože bude potom akorát za kre*éna a ignoranta, sklidí miliardu mínusek, a taky tím nahrává tady panu Smutnému, který ho teď může v klidu naprosto jednoduše setřít.
-
Ano to sedí od člověka, kterej dělá naprosto to samé...
-
Prosím tě, už dost. Máš tu asi tisíc příspěvků a furt říkáš to samý. Jsi jak zhrzená milenka a masomlejnek dohromady. Recenze už tu jednou leží, tak se s tím smiř.
-
To, že mnohem horší hry dostávají občas i 8/10, asi to... Stačí se podívat na hodnocení hráčů PC verze na gamespotu...
-
mozna bych se nad tiím nerozciloval, recenze je projevem subjektivich nazoru, na druhou stranu, tahle je vazne uplne mimo (ostatne ohlasy hracu mluvi za vse, co zalezi na tom co si mysli osamely pisalekú
-
vzhledem k tomu ze jsi nejvetsi pitomec tak se divim ze te hra nechytla :)
-
decko vylezlo z wowka a promluvilo.
-
Rodice rekli, ze ti koupeji jen ty hry, ktere maji na tiscali vic nez 7 bodu? Jinak nechapu co vede lidi k takovymu hnevu ohledne hodnoceni hry.
-
Proto píšu, že je to v tom případě selhání games.cz !
-
Recenzi na Duke Nukem Forever psal Dan Vávra, recenzi na Warhammer 40k: Space Marine psal Aleš Smutný. Podle mě jsou to dva různí lidi s různým názorem.
-
warhammer to je ta nejvetsi pitomost na svete, nechapu jak se to muze nekomu libit, dal bych tomu 0 bodu uz jenom z principu, bohuzel to autor ocividne nemohl, protoze byste ho sezrali, tak si rekl: hmm kolik tomu muzu minimalne dat, aby me ti blbeckove co tu ctou recenze neupalili, a vysla mu petka
-
Prosim vas tiscali vyhodte toho vola co pisal tuto recenziu, tak neobjektivnu vec som este v zivote nevidel. A ked nevie hrat hry tak nech nane nenadava a hlavne nech ich NERECENZUJE. Dakujem.
-
V tom případě je autor heretik (5/10). "Upalte kacíře!" :-)
-
Jenže prioritou jsou teď "Dedicated servers", Coop sice potěší, ale opět pokud to bude lagovat, tak k čemu to je...
-
Pokud vím, tak je slíbenej coop mód. Tedy že ho přidají patchem.
-
Ano, zdarma na Steamu.
-
V tom případě je to pak tedy selhání games.cz. Duke Nukem Forever 6/10, přitom je to vyloženě odpadová hra, která uplně starýho Duka potopila. Hru zachraňou pouze občasné úsměvné hlášky. Hodnocení 5/10 je prostě naprostá bejkovina. Zvlášť když autor napíše, že hra je jen slabounký nadprůměr a má dobrý MP, pak dá 5/10. To je jako kdyby ti učitelka řekla žes napsal písemku velmi dobře a pak ti dala čtyřku...
-
Pokud jde o SP tak mě více méně chvílema nudil ale byly momenty, kvůli kterým jsem měl čelist na podlaze (hlavně ze začátku.) Přiznám se, jsem velkej fanda W40K, hlavně Dawn of war 1 mě bavila. Mám z toho rozporuplné pocity.... 65%
-
To že někomu hra nesedla a dal hodnocení 5/10, není žádná novota to je úplně normální.
-
Autor recenze ... kchm...si pár bitev odehrál...kchm...plus v něm strávil i pár RPG sessionů...kchm...o knihách nemluvě:) A skutečně hře nevyčítá nemožnost krytí :)