Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ještě jsem pobóchané od těch orků, ale tady to máš. Zapnul jsem to a dokud nezačala vlastní hra, líbilo se mi to. Space Marine je totálně nezábavná řežba v hezkém kabátě značky Warhammer. Jasně, najdou se lidi, co tohle baví, ale já bych tomu rovněž nadělil krutou známku. Recenzent u mě získal životně důležitého boda *14*. Pokud bych měl doporučit skutečně adrenalinovou rubačku a zároveň super hru – Mount and Blade: Warband. Jen pozor, hraje se to na full obtížnost, aby to mělo ten adrenalin.. (nějakých 175%, rychlost boje normal) *3*
  • Musí se prášit za kočárem, pro vysvětlení - jen málo lidí čte celé diskuse, proto je nutné opakovat fakta... Tvé nic neříkající příspěvky (a že jich tu je požehnaně), počínaje prvním a neustále se opakující, zdánlivě se hrou nesouvisející... prostě Imperium vs Chaos... :-)
  • Cahir
    Právě jsi popsal typickou pětkovou hru *3* .
  • ty jsi směšný
  • Omráčit orka cože ... omráčit orka a následně si jeho zabitím doplnit zdraví a štíty ... navíc boj Spacemarináka zredukovan na 3seky no tudy cesta opravdu nevede *9*
  • Preed
    Zrejme(este to tam nie je)najnizsie hodnotenie na metacritic,way to go games.cz :D,ale inak hra ma nezaujma cize ten flame mi pride celkom smiesny :)
  • Ale zase si dej pozor, kdyz se clovek uvolni az prilis, tak se muze taky p0sr4t.
  • Já si myslim, že bylo od začátku jasný jak to bude. řežba od začátku do konce. nepřátele se střídají, takže žádný kecy o ubíjející nudě neberu. Jestli z toho chtěl mít Aleš Smutný Gears of war nebo nějakou rpgéčkovinu, ať se zamyslí. Tohle je hra na uvolnění, takže vo co go?
  • sorry, ale koupit si zajice v pytli za 1200 muze jen opravdu velky nedockavec, preci z toho nemuzes vinit zdejsi recenzenty:-))
  • Takže multiplayer beží na rovnakem principu jako multiplayer v Dow2 (p2p)? Tak to poteš košte ja si užil lagu dost v DoW 2 kde každa druha hra byla nehratelna, jestli je to tak i tady tak nezajem . za me 0/10
  • Tak Black Ops by si nezasluzil ani tie 4 to bolo nieco tak otrasne ze to sa museli priam snazit dorvat. Narozdiel od toho MW seria bola super.
  • smejki
    nauč se čekat, když nevíš *7*
    nebo?
  • Multiplayer nehraju. Kdyby rekli rovnou, ze je to MP hra s naroubovanym SP, tak budiz.
  • MishKonn
    Multiplayer?
  • Bohuzel recenze pro mne prisla pozde. Vedet, ze dam 1200 za 7 hodin hry s nulovou znovuhratelnosti, tak se na to vykaslu. Zkuste prosim priste prinaset recenze vcas.
  • Diky, recenze presne vystihuje moje dojmy. Jsem fanouskem Wh40k a na Space Marine jsem se velice tesil, nicmene singleplayer je proste strasliva nuda a stereotyp.
  • MishKonn
    To já taky! Dej vědět! *4*
  • Recenze čtu jen sporadicky, v podstatě kouknu na úvod, hodnocení, video, komentáře. Pokud se mi titul nějakym způsobem zamlouvá, hru chci.. Baví-li mě, čerpám další informace. Tady mě zaujalo video (killování orků *15* ), nízké hodnocení a obranné komentáře..

Jsem zvědavý, jestli po zapaření půjdu mezi haniče nebo obránce.
  • vsak komunita kolem 40k u nas i v zahranici jsou absolutne nejvetsi rypalove a hnidopisi co si dokazes predstavit, jak nekdo napsal na jinem diskusnim foru "kdyby existovala definice neuspokojitelne komunity v ramci stolnich her, hraci W40k by ji splnovali na 100%" *1*
  • Jj s orkama bylo uplne nejvic zabavy. Likvidace desitek orku v gejzirech strikajici krve je neco co mi vyvola usmev na tvari stale. Demo jsem dohral asi 15x na nejvyssi obtiznost :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší