-
http://www.youtube.com/watch?v=S1QzZ15-L38
-
You said it again. A měl jsem na mysli výtku v recenzi, ne tvoji.
-
Použiju přirovnání ze seriálu Černá Zmije, "Space Marine je vedle M&B: Warband jako psí výkal vedle smetany *2* "
-
Když řeknu A, měl bych říct i B, Gamekult, Giant Bomb, Metro GameCentral, Gameblog.fr, Gamereactor Sweden, Eurogamer, GameOver.gr - 60, PlayStation LifeStyle, Edge Magazine - 50
-
Když už něco chci napsat, tak by to mělo mít určitý objem slušného textu. Nadávání či "výkřiky do tmy" jsou naprosto mimo mísu.
Ten dabing se netýkal zrovna této recenze (jako téměř jediná věc v mém příspěvku), ale některých zdejších diškutérů či jiných českých recenzí. Hlavně Britové, ale i jiné anglicky mluvící státy ten dabing milují, ať už kvůli Strongovi, britskému přízvuku všech (Warhammer je britský, takže by se toho hra měla držet, což také dělá) nebo (a hlavně) kvůli skvělým Orkům a jejich "cockney" přízvuku, který zní prostě skvěle.
Ale co jsem opravdu z recenze nepochopil, co přišlo Alešovi na epilogu špatného? Bylo to jednoduché, pointa byla naprosto jasná a nějaký sáhodlouhý rozhovor by to celé mohl jedině zkazit - samotní lidé z Black Library (toho skutečného, ne "Black Library of Chaos") samo v knihách psali, že Iterátoři byli od mluvení, Mariňáci od zabíjení. Ostatně každý Iterátor dělal to samé, co Hitler - dokázal dostat davy lidí na svou stranu "pouhým" proslovem.
Jinak něco podobného, jako Games udělali na Game Trailers, kde hru vychválili a poté dostala 7,6 - což nikomu nešlo do hlavy, protože z recenze to vyznělo na takových 8-8,5 bodů.
Ještě pro Games, zkuste stejně hledět na hry od EA či ActiBlizzardu. Strhejte ty, které si to zaslouží (je jich dostatek) a pak nám dejte vědět, co na to vydavatelé říkají - v zahraničí by daný server dotyčnému člověku (autorovi recenze) domluvil nebo by s ním ukončil spolupráci a nebo by nedostávali náhle hry k zrecenzování. Nejlépe dejte recenzovat Diablo 3 někomu, kdo miluje "opravdová" RPG ;). -
kvalitni nazor - palec nahoru
kdyby jsi chtel muzem si nekdy dead island zahrat, mam i spousty jinych her na multak..
kdyztak mi tu zanech reakci -
This is Blasphemy!
recenze zcela mimo! tato hra je naprosto skvela a vsude jinde vicemene sklizi velmi vysoke hodnoceni viz metacritic:
GamingXP - 84, PC Games - 82, PC Gamer - 82, Gamer.no - 80
toto je posledni recenze co jsem od vas cetl, ales smutny recenze psat neumi jak jsem se jiz nekolikrat presvedcil a velmi podhodnocuje dobre hry viz:
Red Faction Armageddon, Alice Madness Returns obe hry dostali na zahranicnich webech
vysoke hodnoceni a zejmena Alice je naprosto skvela hra ktera zde byla oznacena za obycejnou hopsacku/mlaticku...
s timto velmi nesouhlasim Alice je skvela hra plna originalnich prvku ale co cekat od cloveka ktery napise ze sbirani collectibles ve hre je jen pro statistiky... pritom !!! napriklad vzpominky odemykaji velmi dulezite casti pribehu ale to clovek jako vy nedokaze zrejme pochopit...
stejne tak nesouhlasim s vasi recenzi na warhammer 40k hra je to skvela a zabavna,
asi vas to vubec nezajima ale prave jste ztratili dalsiho ctenare *16* -
You said it, battle-brother.
Jsou tady tací, kteří se bohužel se svým vyjádřením párají mnohem méně než já, ale jsem moc rád, že někdo si dá tu práci, a objemem informací a faktů moje příspěvky v mnohém překoná. Víc takových.
Jen tak BTW, ta výtka k dabingu mně osobně přišla úplně mimo asi nejvíc, protože Mark Strong to namluvil naprosto božsky. -
Vždyť jsem psal, že je to jen otázka vkusu a Warband podle mě to původního MB přinesl změn hodně na to, že to je standalone datadisk za tu cenu.......
-
Pokud Tě to bavilo, dobře pro Tebe, ale stále to byl stereotyp. Já třeba kvůli stereotypu opravdu nemám rád sérii TES. Chápu, že Tě může stereotypní hra bavit klidně i 100 a více hodin - příkladem jsou například MMO -, ale zrovna MnB by snesl nějaké oživení. V dobách míru je hra neuvěřitelnou nudou, kde není co dělat, pokud nechci proti sobě poštvat i spojence... Když je válka, tak je to moc fajn, ale když chytneš na x hodin mír, tak hra hodně upadne.
-
Ale stále zábavného, když budu mít hru, která bude mít 50 hodinovou kampaň pořád toho samého, ale nezačne tě to nudit, tak o co go? Když budu mít hru s kampaní 10 hodin pořád toho samého, ale po chvilce nudného, tak je to hra logicky horší........
-
Touché. Ale místní příšlušníci a placení agenti GameSStapa ti to nedarují, Císař chraň tvou duši. *2*
-
Tak jsem si konečně našel chvíli a také nco k té recenzi napíši.
Pro redakci: Lukáši, tvrdíte tu, že Black Ops dostal 7/10 kvůli MP, ale Aleš vychválí u Space Marine MP a dá tomu 5/10? Co bylo na MP Black Ops (který tu byl již 3x v naprosto totožném provedení) tak slavného? Co bylo na SP natolik lepšího, že hra mohla dostat naprosto neobhájenou sedmičku a Space Marine zase naprosto neobhájenou pětku?
Aleši, Vy tu mluvíte o užívání celé stupnice a o neuvěřitelném stereotypu u Space Marine, ale u Vámi recenzovaného Assassins Creed Brotherhood jste slovo stereotyp - kterého je hra plná - nezmínil ani jedenkráte. Socomu vyčtete více než Space Marinu a dáte mu 6... A Dragon Age 2, který je hodně stereotypní, má hodně nedodělků dostane 8. A to raději nebudu řešit Killzone či Resistance... Opravdu mi přijde, že díky tomu, že Vám SM nešel, tak jste se na tu hru díval náhle kriticky.
Další věcí je, že když má hra autoheal, hráči (recenzenti) si stěžují. Když má lékárny, hráči si stěžují. A když tvůrci vymyslí skvělý a originální způsob léčení, který hráčům nedá nic zadarmo, tak si hráči také stěžují.
"Architektura Forge World je sice skvělá, až by se člověk i rozhlížel, ale hra vás vede koridory, pak koridory a nakonec zase koridory." - hrám od vydavatelů jako je EA či Activision se to nevytýká, vcelku zvláštní...
"Po třech hodinách je to smutná nuda, po šesti ubíjející nuda." - takže když se začne prostředí a gameplay měnit, tak je to smutná nuda?
"Space Marine totiž postrádá „ách“ efekt, který v GoW je. Jsou to momenty, kdy prostě s otevřenou hubou zíráte buď na to, co vidíte, na to, co se děje nebo na to, co se stalo." - nic takového tam nebylo? Tak to jsem asi hrál jinou hru, než Vy...
"Bohužel, když máte nudné, až stupidní dialogy, ubíjíte tím i příběh." - kromě toho, že toto je věc, kterou zahraniční recenzenti chválí (stejně jako dabing), tak jsou to Mariňáci! Nejsou tvořeni k mluvení - na to dříve byli "Iterátoři" -, ale k boji, takže očekávat od nich více, než bylo ve hře je spíše úsměvné.
Přijde mi, že hře vytýkáte věci, které Vám u jiných her nevadí a často u nich bývají mnohem horší... A navíc hře vytýkáte i to dobré a originální... Pak se můžeme divit, že se dělají stále stejné kraviny, které vydělávají a stále mají namísto recenzí chvalozpěvy, protože u originálních nápadů vývojáři převážně schytají kritiku za to, že se o něco pokusili... -
50 hodin stále toho samého. Já u té hry strávil 30 hodin a bylo to pořád to samé...
-
Space Marine jsem nehrál, ale u Warbandu sem strávil asi 50 hodin a bavilo mě to pořád, to je jenom otázka vkusu....
-
Souhlas.
-
Takže Space Marine je "nezábavná řežba", ale po čase neuvěřitelně stereotypní a nudný Mount and Blade je super... A rovnou píši, že jsem hrál obě hry.
-
Co prosím? Tak to můžeme rovnou dávat téměř všem hrám 5/10, protože ona naprostá většina her je "na uvolnění"...
-
Tak tohle je hodně ubohý a trapný příspěvek.
-
Snad jo *1*