Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ne nejsi, o hre se pise jak ma repetitivni souboje, ale me orkove vybuchujici po zasazich z bolteru a hrani "baseballu" s 10 orky naraz za pomoci thunder hammeru ci baletni predstaveni "modra labut" v podani power sekery neomrzely do konce hry, resp. hra byla tak akorat dlouha aby me to nezaclo vadit
  • Hral jsi někdy stolní Warhammer? Ani nejsilnější lídr dlouho nevydrží desítky orků tím míň bez krytí. Warhammer je válka a ve válce Rambo styl nefungu! Vyždycky proti sobě stojí celé čety. Až tam dají coop tak dám hře šanci, zetím ne děkuji
  • To jsem fakt jedinej koho souboje v demu nadchli? Asi jsem divnej :D
  • Náhodou w40k jsem velký fanoušek, hrál jsem jenom demo, ale hra mi proste přišla "jalová". hru jsem si tedy nekoupil ani "neukradl" a dál to neřeším. Problem solved.

Nechápu, co tu furt řešíte. *3*
  • možná velký fanda w40k? já znal týpka co miloval diablo ale víc miloval trolování tak i o diablu mluvil špatně jen aby všechny nas*al
  • vsak pockej az da pristimu Call of Duty 4/10, kdyz tu ted nastava doba spravedlivych hodnoceni a prumer je opravdu prumer a podprumer podprumer, to bude teprve revu :D
  • Cahir
    Ježíši, tady to teda vypadá. Té vlně nenávisti opravdu nerozumím, taky se mi stalo, že mi někdo pošlapal oblíbenou sérii, ale takovýhle hysterický záchvaty jsem nikdy neměl. Tohle předvádět kvůli přiblbý hře? *7* Běžte radši ven, najděte si holky...
  • Cahir
    Já tu mám na každé stránce deset příspěvků, v nichž dokola opakuji, jak je recenze mimo a že 5 je fakt málo??
  • Pokud se tomu budou věnovat ve FC, tak tady ten flejm měl smysl *2*
  • Tak mi to nevyznělo. Jinak samozřejmě souhlasím, taky bych si rád střihnul Warp Spidera, ale prostě nevidim moc možností jak to zakomponovat do hry, aby zůstala vyvážená a alespoň trochu věrná předloze. To by šlo jedině v případě Imperial Guard vs Orcs vs Eldar vs Dark Eldar vs Tau, snad jen Necroni a Inkvizice by šla vhodit ještě do dua SM a CSP...

Osobně jsem moc rád, že v MP Dread neni, ostatně celkově ve F/TPS hrách nesnáším jakékoli stroji, které naprosto devalvují hraní, např. BF2/Quake Wars.

Naopak je to velice dobře, že to nakonec udělali, sám bych nevěřil že se jim to tak povede, oni asi taky ne, specielně v případě TPS. Samozřejmě že nevyužívá, ale pokud nepočítám 386kové hry, tak je to pořádně druhý akční počin a to Fire Warrior byl právě onen čistý průměr, který mu bych se 5/10 nerozpakoval dát s naprosto nic neříkajícím MP.
  • Tady to vře, tohle bude mít eště dohru ve FC. *1*
  • uplne by stacil terminator armor, to me trosku zklamalo ze neni ani v singlu

traitor guard je samozrejme jednim z nejcastejsich nepratel co imperium potkava, gardisti jsou slabi a snadno se nechaji zlakat chaosem, stava se ze cele regimenty nebo dokonce armady konverzuji k chaosu

co se tyka MP, prijde mi to celkem jasne, tim ze dali dve zrcadlove strany na zrcadlove mapy meli v minute vyreseny problem s game balancem, coz neni nic jednoducheho, staci se podivat na Starcraft 2 ktery doladuje balanc 3 stran rok po vydani nebo puvodni DoW, ktere proste nebude vyvazene nikdy protoze 11 ras nebo kolik jich tam je totalne vybalancovat proste nejde. takhle mas sice jen 2 strany, ale totalne vyrovnane bez nejakych vyhod, tedy 100% fer a bez for plnych hracu co dlouhe mesice vyrvavaji jak je ktera trida imba. Podle me jsou oba pristupy rovnocene, ale kdyz se s tim nechteli parat je jasne ze zvolili ten prvni
  • Ale no tak, kdyz zminuju Imperialni gardu,tak ta by samozrejme proti SM nebojovala.
    Stacilo by udelat ruzne scenare&mapy. Uvedom si,ze kupa WH fanousku vylozene lacni po moznosti hrat za ruzne xenos!

Dread samozrejme znicit jde (od ceho je melta,missile launcher) a vyvazil bych to treba tak,ze do Dreada by mohl sednout hrac,ktery by mel nasbiran velky pocet bodu,nebo udelal nejaky mega kill streak.

Pokud puvodne do hry ani MP dat nechteli, tak se na to meli vykaslat.
    Singleplayer je vylozene slaby a repetitivni, jedina nadeje je v multiplayeru,ktery ale stejne vubec nevyuziva potencial WH sveta ani ze setiny a je to velka skoda :(.
  • MishKonn
    Hh. Tak jsme přidaní, aspoň tak.
  • Pořád sem mimo, domu se vracím zítra. Jinak bych tady neotravoval, ale hrál... :-)
  • Oproti tebe je este aj Grimskull vykvet intelektu.
  • Nekrmit trolly *12*
  • Pretoze tu kazda ina blbost dostava za 7-8 tak hlavne preto. Reagovat na to mozte ako chcete ale tento fakt tu zostava.
  • MishKonn
    OT: Hele, přidej si mě na tom Steamu konečně :)
  • Souhlas, mam z toho uplne stejnej pocit. Myslim ze MishKonn to vystihl nejlepe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší