Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • libi se mi hodnoceni rmt, tahle hra je presne WH40K. tecka. nelibi se? chcete z toho mit gearsy? tak ji nehrajte. ja se bavil skvele (prosel jsem singl, v mp jsem zatim lvl20).
    autor recenze nepochopil, o cem svet WH40K je, a to je skoda. tam se nikdo nekryje, tam skutecne nabehnou desitky orku na jednoho marinaka, tam tece krev proudy. a ze ho zabili v momente, kdyz si dobijel zdravi exekuci? to se mi stalo 100x a mohl jsem si za to sam. inu, zrejme to kyselo je moc kysely, a autori se holt netrefili presne do toho, co autor ocekaval.
  • Já si tím moc jistej nejsem, protože si myslím, že Space Marine byl zamýšlen čistě jako MoneyMaker před GoW 3 a DoW 3. To že MP měl velký ohlas asi nikdo nečekal. A pro THQ může být výhodnější zapracovat na Space Marine 2, kde dovede MP k dokonalosti než zadarmo dělat úpravy na stávající hře... Bohužel... Ostatně to se brzy ukáže, zda si THQ svých zákazníků váží...
  • Přesně jak píšeš, psát recenze si může každý jak chce, ale právě proto, že pan Smutný rozhodně není famous recenzent, pak jeho novoty nemají pražádný význam, protože ostatní recenzenti se jimi řídit nebudou... Narozdíl v případě dvou výše zmíněných borců provozujících nyní mnohem příjemnější byznis :-)
  • Já si myslim že to bude vypadat jako s Dawn of war tam taky začali tak že do mulťáku dali jen 4 rasy a ty ostatní postupně přidávali. Hlavně záleží na tom jakej to bude mít úspěch.
  • Naopak, je velice dobře, že se nenechali zblbnout, protože abys stačil na Space Marines, pak mě nenapadá za jaký jednotky bys mohl hrát, snad jen Kasrkiny nebo Storm Troopery a už to by bylo dost za hranou a mapy by museli být v jungli nebo nějakém otevřeném terénu, kde by tyhle elitní jednotky měli alespoň nějakou šanci, protože i taková elita je nic vs SM a to ještě nedává absolutně žádný smysl proč by měla bojovat Imperiální garda vs Space Marines. Kdyby to udělali něco ve stylu SP vs CSP a Imperial Guard vs Orcs, pak by to šlo samozřejmě bez problémů.

K tomu Dreadovi, jak bys to jako vybalancoval v MP, když jeden Dread bez problému zničí celou squad Space Marines?

Původně ve Space Marine být MP neměl, asi proto jen ty dva mody a P2P. Ostatně v blízké budoucnosti se ukáže zda THQ potenciál MP využije.

Systém krytí by MP uplně znehodnotil, to by pak všichni byli zalezlí a s frenetické akce by se stala nudná zákopvá válka. Sem rád že tam není, krom toho překážek je v mapách dost a nevím jak ty, ale já se kryju neustále...
  • Je k mání i demo na PC???
  • ...tak urcite, hlavne od ludi, ktorym to moc neslo...alebo si to nehral vobec? :D
  • ja se treba na tuhle hru hodne tesil ale prestalo me bavit uz demo takze s hodnocenim docela souhlas vic nez tohle me teda laka space marine kill team
  • Popisujes presne to,ceho jsem se obaval a proc jsem si Space Marina nekoupil.
    Dival jsem se na MP videa na youtube a i kdyz jsem mel cukani si to kvuli MP koupit,tak pri blizsim sledovani mi pripadalo,ze MP nabizi spise jenom jednoduchou a frenetickou hratelnost,ktera clovek zabavi na par dnu (nez odemkne vsechny zbrane).
    MP nenabizi zadne zajimave mody, nenabizi ovladani zadnych stroju, nenabizi vice ras nez jen okoukane Space Marinaky a chaos SM a jako bonus hra nenabizi dedikovane servery (o absenci moznosti hrat kampan v coopu radeji pomlcim).

Takhle jsem si radeji za 550Kc koupil Dead Island a uz se na to trepu. Maine_CZ, doba naseho kooperativniho vrazdeni zombu nastala! *1*
  • Ano ano, kdyby v MP slo hrat aspon i za orky a imperialni gardu, to by dost zvysilo hodnotu hry!! Taky proc do hry nedat Dreadnoughta?

Bohuzel jen SM a CHSM na nekolika malo mapach s okoukanymi mody (proc tam nejsou nejake scenare, nebo neco jako rush mod atd) navic bez dedikovanych serveru.

Ostatne i to kryti ala Gears of War mi tam chybi. I "nesmrtelny" space marine se obcas musi kryt a ne jen po vzoru terminatora postupovat vpred.
    Skoda, mohlo to byt fakt lepsi a moc.
  • Mopped
    5/10 je hodně přísné. Hru jsem si chtěl zakoupit a udělám to, až cena klesne, i po této recenzi. Od autora jsme zvyklí na lepší články, ale i tak je to pořád lepší než bych já, nebo většina z nás tady zvládla.
    Názory typu, že nemá nárok zavádět novoty a že si to mohl dovolit jenom Eisler nebo Anastasov je kokotina. Na psaní recenzí není žádná norma, takže si může každý psát jak chce. A ač bych o názory těch dvou na dnešní hry moc stál, mám prostě smůlu, všichni víme co dělají. Nezbývá než doufat, že se objeví někdo jako oni, třeba to bude v pozdější době i pan Smutný, v recenzi na Total War: Shogun 2 byl docela blízko.
  • Zayl
    @ _:?

No pokud bys dával takové známky zmíněným hrám, tak jsi úplně mimo a netušíš co 1/10 znamená.
  • S recenzi souhlas prumer, kdyby tam byl alespon vyvoj postavy, nekolik trid space marines multak i za jiny rasy vzdyt universum warhammera je tak bohate a tak unikatni pro mne promarnena sance srovnavat to s gears of war je dle myho mimo misu uz jen ten system kryti mi tam citelne chybi a co teprv ta demence protivniku oddechovka na pulhodinky denne maximalne.
  • Tak to pak asi jo já klasiku nečtu protože mám stále v paměti jak nám ji nutili na školách. Já to vždycky beru podle kategorií srovnat scifi a detektivku ještě jde ale knihy které zřejmě teď čteš už jsou něco jiného.
  • S recenzemi je to těžká, autor sice má právo dát známku jakou dal. V tom případě kdybych já psal recenze tak bude mít např Starcraft 4/10 Blacko Ops 3/10 WoW 1/10 atd. no prostě bych moc populární recenzent asi nebyl (a to mám rád jak RTS a FPS tak MMORPG) takže buď mít objektivní názor a nebo daný titul přenechat někomu jinému. PS Samozřejmě když je hra bl*á špatnou známku si zaslouží W40k SM ale špatná není možná trochu nedotažená ale špatná není. PS 2 Mě osobně ve hře chyběly nějací ti opravdu nebezpeční protivníci nebo monstra chaosu přidat pár hodin a vyplnit je boji např s dreadnoughty či defilery chaosu větší množství démonů atd. Jinak 7/10
  • janchor
    Takže úkolem recenzenta je trefovat se do obecnýho vkusu a čím víc se odchýlí, tím hůř odvádí svou práci? Jesus.

(plus by mě zajímal ten seznam kokotin za osmičku, ale to je zase jiná pohádka)
  • škoda byla si to kupovat to už raději Dead Island nebo počkat na Rage, tady je krásnej příklad proč si lidi ty hry stahujou, chtěl jsem si koupit tu sběratelskou verzi ale už demo mne dost odradilo a plná verze jen ujistila že jsou mnohem lepší hry
  • Samozřejmě, hned jak budu doma, dám vědět...
  • Samozřejmě že tu naštvanost lidí chápu a štve to i mě. Teď je to v rukách THQ, pokud nijak nezareagují a situace se nezlepší, v mém případě přišli o zákazníka...

Ale s jistou dávkou trpělivosti nakonec člověk narazí na tu správnou P2P hru bez lagu, která povětšinou jede mnoho hodin. Jak sem psal dole, THQ podle mě přidali MP jen aby se neřeklo a nepočítali s tím, že lidi tolik zaujme.
  • jsem taky dost WH fanda ale tohle se jim fakt nepovedlo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit