-
Zase jako obvykle me bavi hateri typu : Jak tomu ten de*il mohl dat petku??? Ja bych dal sestku!!! :-))))))))))
Fail muze byt dat petku osmickove nebo devitkove hre... pripadne opacne, ale tohle... Kruci a proc to porad dokola psat. Petka nebo sestka koho to proboha zajima? -
Tohle je tragedie uz jen tim zpracovanim... Relic dela Warhammer hry, tohle nedelal Relic a je to sakra videt... kdyz reknu, ze jednotky v Dawn of War byly hezci, nez to co beha tady tak to celkem staci... je to dlouho zpet a byla to strategie... :-))
Zabijte me, ale je to proste dalsi hra, kterou zabila konzolovita konzolovitost, pac se delala na konzole... mizerna grafika, zadne vyhlazovani a co ma kruci znamenat ten autoaiming? -
2 Cahir: Nejsi nic jiného než další pseudointelektuál v řadě, což samozřejmě vysvětluje tvé ubohé příspěvky, bez vlastního názoru, který ještě trapně zneužíva literární a filmová jména v diskusi, kam vůbec nepatří. Nemůžu soudit režiserské umění pana Kubricka, ale jeho filmy jsou pro mě jako pěst na oko, snad jen Spartakus je perla.
Pakliže jsi milovník dalších (pseudo)intelektuálů, tak naprosto nechápu smysl tvých nejapných příspěvků u popcorn hry... -
Jak už jsem jednou napsal, nebudu snižovat laťku, protože průmysl stojí za houby. Mně je jedno, jestli vyjde devítková hra jednou za dekádu, nebudu kvůli nedostatku dávat devítky každý srágoře. Já ti nic takového neukážu, protože já podobné hry nehraju. Nikdy jsem nedohrál žándou střílečku, hraju jen rpgéčka. Ale rozhodně si umím představit FPS, které se bere vážně, využívá na maximum svoje univerzum, má komplexní a promyšlené úrovně a navíc vyžaduje mozek.
Já si prostě jen myslím, že stupnice je v hráčském povědomí již na takovém stupni devalvace, že je 5 či 6 vnímáno jako pr*ser. 5 podle mého skvěle vystihuje slovo "odreágování". Proč tak strašně hráči tupých stříleček (CoD atd.) touží po tom, aby titul vyfásnul osmičku? Když to srovnám se světem filmu, tak já osobně se mile rád, hlavně třeba před těžkou zkouškou, pro odreagování kouknu na nějakou prvoplánovou americkou komedii. Líbí se mi to, baví mě to, zasměju se u toho. Ale nikdy bych to prostě nevrazil na stejnou úroveň jako filmy Tarkovského, Bergmana nebo Kubricka. To je pro ně nedosažitelná meta. -
Souhlasím, recenze v IGN je výborná, a rozrážet řady nepřátel pomocí Daemon Maulu po skoku s Jump Packem v multiplayeru je prostě...k nezaplacení.
-
souhlas, IGN to vystihli jak recenzi tak hodnocenim
-
5/10 je docela tragedie. spis nez fail hry to vidim jako fail recenzenta uchopit dej a podstatu hry.
Nemelo to byt dechberouci RPG s pribehem na urovni Witchera 2, ani tam nemelo byt milion a pul komb, pripadne nejake open space bojovani v prostorech o velikosti fotbaloveho hriste. To je Warhammer. je to o krvi, hromade akce, chainswordu, Thunder Hammeru a dvoumetrovych "hovadech" . hra urcite neni bez chyby, ale 8 si zaslouzi. multiplayer je vybornej, kdyz vystrelite z bolteru, je to citit jako BOLTER, ne jako dalsi anonymni M4A1 klon. asi se stotoznuji (jako ostatne vetsinou) s recenzemi v PC gamer UK a IGN. -
Promiň, ale srovnáváš jablka s hruškami. Ukaž mi 10 her za poslední 2 roky, které jsou na úrovni Witchera, Planescape či New Vegas. Navíc je očividné, že se tu řeší akční hry a ty tu píšeš o RPG... Ukaž mi tedy akční hry, které nejsou "na uvolnění" - čistě akční hry, ne nějaké míchanice RPG a akce.
-
Pán recenzent to riadne prehnal s tým hodnotením. Samozrejme že je na prd.
Napr. taký nudný, stereotypný dead island dostal 8 . Také čudné čísla sú tu. -
Stojím si za tím. Nebudu snižovat laťku jen proto, že casual hraní vládne. Nikdy bych nedal "hře na odreagování" 8, už z principu ne. Zahraj si Planescape Torment, Witchera či z nových New Vegas. Ty hrají mají společné to, že vývojáři do nich dali duši, přemýšleli o nich, brali je vážně a vytvořili tak díla s existencionálními přesahy, jejichž postavy klidně svedou srovnání s literárními či filmovými. Tolik že má dostat tupá koridorovka?!Nakakat.
-
Já sice jsem tak trochu tak trochu fanda Warhammeru 40k a tahle hra rozhodně není bezchybná a tak trochu u mě balancuje na mezi zklamání a pořádné zábavy, ale 50% si bez urážky nezaslouží. Když bych to měl srovnat třeba s vaším hodnocením NFS:Hot Pursuit (které dostalo 8/10), tak bych to radši viděl obráceně než takhle (zmíněný díl NFS je podle mě větší ubohost než tohle, ale to už je otázka osobních preferencí). Dle mě je to pořád menší blbost, než srazit tuhle hru "pouhou" pětkou. Osobně bych to viděl buď na solidní šestku, nebo odřenou sedmičku. Spíš šestku, ale ten jeden bodík mě tam nemálo irituje.
Sice jsem hru ještě nedohrál, ale hodně se mi líbí symbióza boje na blízko/ na dálku, atmosféra Warhammeru 40k a pocit hraní za mariňáka je u mě k nezaplacení. Mínusů je u mě mnohem víc, ale nějak se to roztodivně vyvažuje. Už jsem řekl, že jsem fanda Warhammeru? -
Taky z nich je vetsina naprosto prumerna. Nechapu co porad mate s tim uvolnovanim, hry driv byvali vyzva a hrat je stalo zato. Ted clovek pusti hru, za 6 hodin ji dohraje a muze ji vyhodit, dekuji, takovyhle uvolnovani nechci.
-
hele, díky
+1 -
mel bych pripominku k recenzi, ty dokončovaci udery slouží jako lekarničky, je dobre ze je tam ten spomaleny zaber, jinak by se mohl hráč lecit porad i pocas boje a byl by nesmrtelny. To ze je tam takovej spomalenej efekt je podle me postih aby to bylo vybalancovany a hrac musel trochu premyslet kdy to pouzije.
-
V pohodě, tento měsíc jsem nedostal ani korunu, takže mu to daruju.
Agent. -
To snad ne, ty přece nemůžeš odejít, Pavle neodcházej prosím.
-
Tak jsem to dohrál a nenudil sem se ani jedinou minutu. Tahle hra sice není na 9/10, ale dát tomu 5/10 je pitomost.
Co se týče problémů s healováním, co recenzent zmiňuje, tak jsem je buď neměl vůbec, nebo jen minimálně (v posledním boji). Musim se přiklonit k názoru, že v tomhle případě nejde o nedostatek hry, nýbrž o nedostatek skillu hráče. -
podle recenzenta tam ale nic vic neni *8*
-
No, teď jsi vážně zhodnotil celou hru, podle jednoho souboje v demu.
-
Ja jsem to tady na začatku obhajoval ale stahnul jsem demo a ani jsem to demo nedohral takova to byla kravina. Proste jen jdete a mačkate jednu klavesu, a z času na čas zmačknete jeste dalsi dve. Ty souboje na blizko jsou desne nezajimavy, nevyzaduji zadny skill ani taktiku. jestli bych mel tohle delat 8 hodin, tak nevim. Navic je to koridor jak prase, nic proti koridorovkam ale tohle je vazne koridor o sirce 2 metry.
*11*