Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pravdu dí chlapec.
  • Jo pracuje. Ale pokud to nemají na svědomí Kanaský tým, tak proč pod to podepisují Relic? *8*
  • čo treba Dow 1, skvela a revolučna strategia? Alebo aj Dow 2 ?
  • Za A-jsi di'kut. Za B-ono Warhammer není o počítačových hrách bosh'tet.
  • nejde jen o hry
  • Nechápu jak jste se dostali na hodnocení 5, když sami říkate že hra ma skvely multiplayer. Kolik jste teda dali singleplayeru aby vam vyšel prumer 5?
  • JohnyTheZik
    "neříkám že někdo nemá názor" -> "mínuska dávaj lidé bez názoru"

Carky, hacky, to vem cert. Ja taky pisu bez diakritiky. Presto jestli po nekom chces, aby na tebe reagoval, tak nemuzes psat himna apod. .. To jsou primo keksy a presreky..
    A ne, tohle neni diskuse o ceskem jazYce, ale tohle se nedalo pomalu ani precist.
    A vymluva s tim, ze spechas -.- .. Kolikrat jsem to uz u clanku s mnoha hrubkama videl.. (navic mi odepisujes, coz o tvem "spechu" taky moc nesvedci..)

PS.. Diky za smajliky..
  • No tak to určitě ne.
  • kde se bere tolik fanboys teto znacky? ja sem za vic jak 10 let sve herni kariery nenarazil na jedinou hru z teto serie, ktera by me bavila. jinak tato hra podle obrazku vypada jako jednoducha konzolovka ala gears of war, red faction, bulletstorm atd...
  • Kdybys tam nerval ty zbytečné smajlíky...
  • No podle mě věta "skôr si myslím že recenzent to nezvládol" působí dost jasně........
  • sleepless
    Video je v clanku pro ilustraci, neni to zaznam Alesova hrani, bylo by to tam uvedeno. Takze ano, je to zaznam z hrani dema stazeny z YT.
  • Teď asi nenajdu ten zdroj, ale sic Space Marine jakoby spadá pod Relic, má ho tuším na svědomí menší australské studio. Pokud vím, Relic pracuje na DoW 3...
  • JohnyTheZik
    joe, ja ctu spis neco takovyho..
    "recenzent to asi ani nehral, dal tam video z demo urovne ktore mozno stiahol niekde z netu."
  • hmm 100 smajlíku asi ne a neříkám že někdo nemá názor říkám že místo dávání minusek má napsat (stejně jako ty) co se mu na mém příspěvku nelíbí a sry ale psal jsem to ve spěchu a nějaké háčky čárky velká mala písmenka mě nezajímaj todle je diskuze o hře na diskuzi o jazice českém třeba budu psát y/i správně. navíc tady nejde o to komu se co líbí a co ne ta recenze je nespravedlivá a nejsem jedinej kdo si to myslí todle je můj názor ať si recenzent říká co chce já na to pak zareaguju. A pro tebe pár smajlíků *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
  • Hru jsem nehrál(takže nebudu hodnotit), a i když jsem hře fandil(je od Relicu), tak mi prostě připadá na škodu využívat Relic k výrobě akční rubačky, když dělají tak luxusní strategie. *9*
  • 2StreetX38

lol, nauč sa čítať, ja som doslova napísal: "nezdá sa mi že by to bolo až také zlé". to znamená že pripúšťam že recenzent može mať pravdu len sa mi to nezdá chápeš *8* ?
  • JohnyTheZik
    A proto muzes nadavat recenzentovi, ze hral jen demo stazeny odnekad z netu? O.o
  • Takže tys to nehrál, ale víš, že hra si zaslouží víc a recenzent hrál jenom demo, dobře........
  • Když tenhle typ her nemáš rád, pak nechápu proč ho hodnotíš, když tak jako tak bude známka automaticky nižší. Pokud sis hru skutečně zakoupil, o čemž pochybuju, pak se okrádáš sám o peníze. Protože jak už tady jak fanatik píšu, MP je naprosto perfektní, a přesně vystihuje SM. Krom toho se nenechali THQ unést, ale hraje se SM vs CSM. Plivanec do tvare fanouška W40k to rozhodně není, sám jím sem. Plivanec do tváře byl DoW, ačkoli skvělá strategie, orc byl stejně silnej jak mariňák, tomu řikám pořádnej kopanec..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit