-
Opravdu mě dostává, jak tady ferdové hodnotěj SP, jako by CoD a další byly v tomhle ohledu jiné. Když už sis hru stáhnul, měl sis nahrát i MP crack. Alespoň by sis vyzkoušel v čem je kouzlo téhle hry. MP potenciál má sakra velikej. Pokud to THQ neodpiskaj a zapracujou na tom, pak má tahle hra šanci být ještě dlouho hraná. Osobně jsem měl při hraní MP naprosto stejné pocity jako onehdá, kdy byl uvolněn Wolf ET, kterého považuji za nejlepší MP hru posledního desetiletí.
-
jo, to by byl fakt dobry napad, kdyby to bylo trochu jak s maxem paynem. treba takova izolovana squada marinaku a blizko trhlina ve warpu, ze ktere jim zacne hrabat. za takovy pribeh bych se primlouval.
-
To má bejt vtip pos**nej black ops dostal 7 já se při té hře nenudil ani na okamžik. Stupidní dialogi a poplivávat příběh *10* *10* aha oni v té hře nebojujou američani s rusama a nakonci tam nestojí americký voják a nehraje k tomu americká himna. Nadávát na koridory to se pan recenzent asi pos**l jistě je to koridorovka ale to je většina dnešních her akorát když je to cod sr**ka tak se na to neupozorňuje. Kde která kravina zde dostane víc 7/10 pro nefanoušký 8,5/10 pro fandy ta hra má pár chybek ale kombinace střelby a bojů na blízko jednoduchý ale dobře podaný příběh solidní grafika dobré postavy solidní dabing a mnoho dalších věcí. pan recenzent je asi proti w40k zaujatej. průměrné knížky tak to mě rozsekalo o kvalitách knih ze starého warhammeru by někdo pochybovat mohl i když jsou zábavné ale např serie od Dana Abnetta O Gauntovi a Tanithských (teď nevím jak se to přesně píše) vojácích je jedna z nej military scifi co jsem četl. A hra si pět nezaslouží to je zatím nejnižší známka a celkem mě to zklamalo. Ano jsem možná fanatický zastánce w40k ale nadruhou stranu leckterej budget tu dostal víc a ta hra rozhodně není špatná to že si pan recenzent zvolí těžkou obtížnost pak bojuje na blízko a nepřítel ho zabije je jeho problém ale w40k je jedno z nejpropracovanějších scifi a tadle hra mu ostudu nedělá. Dal bych sem pár odkazů na jiné recenze ale nevím jestli to pravidla dovolujou každopádně recenze byť pěkně napsaná fůůj *1* *1* *1* *1* *1*
-
hral jsem jen demo. na zaklade neho s alesem souhlasim na sto procent. vystih vsechny me problemy s demem. jedine co bych vyzdvihl je pritulnost k pc, tu maji opravdu bez chybnou. 5/10 je naprosto adekvatni dle dema.
-
Jak přesně jsi vysvětlil, že je recenze zaujatá? Nechápej mě špatně, nikdo tě nenutí psát sáhodlouhé důkazy na téma: proč se mi nelíbí tahle recenze. V tom případě ale stačí jednou napsat, že se ti recenze nelíbí. Ty tady ale jedeš jak motorová myš a neustále žvatláš něco o subjektivitě. Tak buď napiš něco kloudnýho, nebo přestaň spamovat.
-
S recenzi souhlas a nechapu jak tu nekdo tuhle slataninu muze opevovat. Strilej, sekej, poprava, strilej, sekej, poprava, 3 Imperialni Guardi zasalutujou, strilej sekej poprava, superaura poprav bosse ... "necekanny" dejovy zvrat, strilej sekej demony a vracej se jak bilbo ve vlastnich stopach na zacatek. Bez prde*e nejnudnejsi hra vubec. Tak uzasny potencial universa W40k, u Imperatorova zadku! Zadne posvatne ticho klasterni lodi Ultramarines, blaboleni a sveceni technopriestu, zadne napeti nebo snad naznak strachu z silene pokriveneho Warpu a bestii chaosu, zadna zelena zaplava orku. Nic. Jen tupe prestrelky s bandickama orku prez kopirak a sem tam demon. Tfujtajxl. 5/10 je jeste moc. Pokud chce nekdo videt jak to aspon trochu melo vypadat necht se jukne na nedavny animak Ultramarines.
-
Chyba, v čem tahle hra exceluje je MP...
-
Já bych spíš opravil to aĎ
-
je tam aj niečo ako rozvoj postavy? že si mozes davat body do nejakych zvlastnych schopnosti napr.?
-
a tvoje zvasy/kopani sou snad v necem lepsi? :) Ja sem se aspon snazil na past svuj nazor ve snaze vysvetlit ze nazor v recenzi je dost zaujaty. To co pises ty je uz ciste je napadani bez jakyho koliv prinosu k debate o hre. tak se laskave uklidni...
-
Recenzent je neskutečnej! 5/10? Opravdu nemám slov. Krom toho MP je 9/10 a to i přes P2P lagging. MP je naprosto dokonalej, klasy výborně vyvážený a hlavně to má atmosféru a je to zážitek. Krom toho sic jen 5 map, ale perfektně navržený a zvuky zbraní jsou doslova hypnotické. Dlouho jsem nehrál tak dobrý MP, a to ani obecně nemám TPS rád, ale tohle mě fakt dostalo. Popravdě, zatim sem pořádně nezačal hrát ani single, jak mě MP chytnul. Chybý pouze dedikované servery. P2P je pro F/TPS prostě špatná cesta. Tak snad to v brzké době THQ napraví, stěžuje si na to příliš mnoho hráču, než aby to zůstalo bez povšimnutí.
PS: Když 5/10, MP min. 8/10, pak SP musí mít 2/10. To si opravdu dělaté legraci games.cz? -
Prosím tě, místo těch nicneříkajících žvástu, jimiž ty a ash napadáte recenzi, zkus radši protiargumentovat. Recenze vysvětluje, proč je známka, jaká je, kdežto vy kolem sebe pouze kopete jako malí haranti. Navíc to korunujete kecama o objektivitě/subjektivitě.
druidmv: *1* Bože! Ty jsi srandista! No, přesně jak říkáš, ještě že má hra jenom 8 hodin, protože jinak by byl ten stereotyp ještě horší. Takže jestli ti správně rozumím, tak těch pár hodin kampaně vítáš jako plus? Good for you. -
Objektivita z pohledu jednoho člověka je hovadina. V závislosti na odbornosti, zkušenostech a racionálním přístupu se zvyšuje kompetentnost recenzenta, toť vše.
-
preklep * pointa je spravna
-
Ver mi, neni to spatny. tohle je naprosty selhani recenzenta...se subjektivitou ad se jdou klouzat. Je samozrejmy ze kazdy clovek se na to bude koukat trochu jinak ale recenze by se mala predevsim alespon snazit o neajkou objektivitu, jinak by to mohl psat kazdej druhej pepik a nemusime mit profesionalni herni novinare ze... jak uz tu nekdo psal...nebudu recenzovat FIFU kdyz nemam rad sporty...coz je dost nazdazene ale pointa je sprava...
-
recenzent to asi ani nehral, dal tam video z demo urovne ktore mozno stiahol niekde z netu.
-
Já přečetl několik desítek knih z 40K a fantasy WH a dal bych té hře klidně 9/10.
-
Co se mě týče, tak bych řekl, že se jím řídí.
-
5 ??? To si děláte srandu ne ? Je to sice trochu stereotyp to ano, ale zase ta hra netrvá tak šíleně dlouho aby Vás ten stereotyp začal ubíjet....už dlouho jsem neviděl takhle vypulírovanou hru, pro mě to byl krásnej návrat do světa WH40k a připomínka skvělých Dawn of war z jiné perspektivy..
za sebe dávám 75%... -
Fantasy Warhammer už RPG před lety měl, jmenovalo se HeroQuest. Pak přišlo MMO Age of Reckoning a dělá se z 40K Dark Millenium.