Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hru jsem nehrál(takže nebudu hodnotit), a i když jsem hře fandil(je od Relicu), tak mi prostě připadá na škodu využívat Relic k výrobě akční rubačky, když dělají tak luxusní strategie. *9*
    • Teď asi nenajdu ten zdroj, ale sic Space Marine jakoby spadá pod Relic, má ho tuším na svědomí menší australské studio. Pokud vím, Relic pracuje na DoW 3...
      • Jo pracuje. Ale pokud to nemají na svědomí Kanaský tým, tak proč pod to podepisují Relic? *8*
        • XorxoxTalarius
          Protoze Relic ma jako jediny prava na svet Warhammeru 40K.
          • THQ má jako jediné práva na 40K, nikoli Relic, proto Vigil dělají na Dark Milleniu. Ale DoW3 si kutějí sami v Relicu.
          • OK, no tak snad bude DoW3 stát za to!
  • jsem rád že lidé v mém okolí co hru stejně jako já koupili a hráli ( a stále očekávají coop arény které budou ke hře zdarma dodány) mají jiný nazor než recenzent 8/10 For the emperor
  • Spacemarine si ani nahodou 5/10 nezaslouzi. Grafika sice na PC je nic extra ale je to predelane z konzole coz se vedelo dopredu. Puvodne spacemarine na PC byt ani nemel a hraci si jeho PC konverzi od relicu vyzebrali. Zvuky jsou perfektni.Animace postav jak uz byva u relicu zvykem jsou super. Atmosfera sveta W40K tam je. A hraje se to moc dobre.Fanousek sveta W40K bude urcite spokojeny. Osobni hodnoceni 75.
  • Děti moje, nezapomínejte, že sto lidí, sto chutí. Takže když se to nelíbilo recenzentovi, neznamená že to není dobrá hra a naopak.
  • Dohrál jsem to za 17 hodin na medium.Podle steamu a multak sem zatim nehrál.
  • když jsem to prorokoval dostal jsem hafo mínusů.teď se tomu teprv řádně směju *1*
    • Nesmysl, v žádném případě si 5/10 nezaslouží. Ono koukám že games.cz jdou taky pěkne z kopce. nedavno 10/10 pro DeusEx, dnes 5/10 pro Space Marine...
      • Hairy_Ass
        Deus Ex si vysokou známku určitě zasloužil. Neříkám, že přímo 10/10, ale 8/10 a výš určitě. Space Marine jsem zatím hrál jen první misi - je to dobrá odreagovačka, ale vlastně v ničem nevyniká, možná za ten MP, který jsem nezkoušel, bych to zvednul 6/10.
        • Ano přesně tak Deus Ex bych osobně dal 8,5/10 je to výborná hra, ale 10/10 je prostě úlet... A právě Space Marine v MP vyniká a to zatraceně hodně... 5/10 je opět zcestné...
      • asi to bude tim ze neprodelali v nedavne dobe lobotomii
  • Mně to bavilo celou dobu.
  • Sakra já si to snad koupím jenom proto abych zjistil jestly si hra zaslouží 5/10 nebo víc *15*
  • To má bejt vtip pos**nej black ops dostal 7 já se při té hře nenudil ani na okamžik. Stupidní dialogi a poplivávat příběh *10* *10* aha oni v té hře nebojujou američani s rusama a nakonci tam nestojí americký voják a nehraje k tomu americká himna. Nadávát na koridory to se pan recenzent asi pos**l jistě je to koridorovka ale to je většina dnešních her akorát když je to cod sr**ka tak se na to neupozorňuje. Kde která kravina zde dostane víc 7/10 pro nefanoušký 8,5/10 pro fandy ta hra má pár chybek ale kombinace střelby a bojů na blízko jednoduchý ale dobře podaný příběh solidní grafika dobré postavy solidní dabing a mnoho dalších věcí. pan recenzent je asi proti w40k zaujatej. průměrné knížky tak to mě rozsekalo o kvalitách knih ze starého warhammeru by někdo pochybovat mohl i když jsou zábavné ale např serie od Dana Abnetta O Gauntovi a Tanithských (teď nevím jak se to přesně píše) vojácích je jedna z nej military scifi co jsem četl. A hra si pět nezaslouží to je zatím nejnižší známka a celkem mě to zklamalo. Ano jsem možná fanatický zastánce w40k ale nadruhou stranu leckterej budget tu dostal víc a ta hra rozhodně není špatná to že si pan recenzent zvolí těžkou obtížnost pak bojuje na blízko a nepřítel ho zabije je jeho problém ale w40k je jedno z nejpropracovanějších scifi a tadle hra mu ostudu nedělá. Dal bych sem pár odkazů na jiné recenze ale nevím jestli to pravidla dovolujou každopádně recenze byť pěkně napsaná fůůj *1* *1* *1* *1* *1*
    • XorxoxTalarius
      Souhlas ... celou dobu jsem cekal za co ta hra dostala tech 5/10 a ono nic. Skoncila recenze. Tak GAMES ... tohle byl vas EPIC fail ... a doufam ze MW3 dostane teda taky 5/10 ... jelikoz je to bezducha koridorovka ... a navic se ctvrtinovou hraci dobou.
    • suhlasim, hra si zasluzi viac, hram ju a nie je vobec nudna, a co sa tyka tych priestorov, srsi z toho w40k, a konecne v tom prostredi mozem vlastnorucne rozmetavat nepriatelov a bavi ma to pribeh vyzera zaujimavo, dabing mohol byt kus lepsi, ale zly aj tak nie je, mp ma nezaujima, sp som zatial spokojny a je pravda, ze niektore hm prinajlepsom cudne hry dostali lepsie skore, len my niekto prezradte, kolko takychto hier je z prostredia Warhammer 40k ? nemyslim strategie, ale hry kde clovek sa moze prevtelit do takehoto stroja na zabijanie ako su SM, vela ich nie je a pri tom, by sa my napr. pozdavala hra napr. s prostredia pribehov prave spominaneho gaunta a thanitov, kde by si mohol hrat ako na sposob napr. star wars republic commando, skraka ako taka viac menej takticka strielacka, pacilo by sa my to, knihy urcite stoja za to
    • místo dávání mínusek radši zareagujte a řekněte něco prot *1* *1* *1* mínuska dávaj lidé bez názoru
      • Kdybys tam nerval ty zbytečné smajlíky...
      • JohnyTheZik
        Reagovat na nekoho, kdo neumi psat a pise za kazdou vetou 100 smajliku, nema cenu :)..
        A to, ze se nekomu tvuj nazor nelibi, neznamena, ze ten clovek nema nazor.. Vlastne je to presne naopak..
        • hmm 100 smajlíku asi ne a neříkám že někdo nemá názor říkám že místo dávání minusek má napsat (stejně jako ty) co se mu na mém příspěvku nelíbí a sry ale psal jsem to ve spěchu a nějaké háčky čárky velká mala písmenka mě nezajímaj todle je diskuze o hře na diskuzi o jazice českém třeba budu psát y/i správně. navíc tady nejde o to komu se co líbí a co ne ta recenze je nespravedlivá a nejsem jedinej kdo si to myslí todle je můj názor ať si recenzent říká co chce já na to pak zareaguju. A pro tebe pár smajlíků *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
          • JohnyTheZik
            "neříkám že někdo nemá názor" -> "mínuska dávaj lidé bez názoru"

Carky, hacky, to vem cert. Ja taky pisu bez diakritiky. Presto jestli po nekom chces, aby na tebe reagoval, tak nemuzes psat himna apod. .. To jsou primo keksy a presreky..
            A ne, tohle neni diskuse o ceskem jazYce, ale tohle se nedalo pomalu ani precist.
            A vymluva s tim, ze spechas -.- .. Kolikrat jsem to uz u clanku s mnoha hrubkama videl.. (navic mi odepisujes, coz o tvem "spechu" taky moc nesvedci..)

PS.. Diky za smajliky..
            • Obdivuji "JohnyTheZik" za to, že má sílu se bavit s osmiletým dítětem které ani neumí psát.
            • JohnyTheZik
              i ten tvuj nejnovejsi.. OBsah se musi da prvne precist.. Kazdopadne cj te tu ucit nehodlam.
              To, ze ti nekdo nema potrebu odpovidat, neznamena, ze dat minus je spatne. Neni.
              Ne kazdej ma cas reagovat, ne kazdej chce reagovat..
            • já spěchám abych se mohl vráti k užasné hře space marine a pokud něco nepřečteš když je tam špatné ý nebo i tak bohužel. Navíc jsem fanda dlouhých souvětí neukončených čárkami a tečkami. O to ale nejde jde o tohle: neříkám že někdo nemá názor" -> "mínuska dávaj lidé bez názoru" todle ber jako: příjde člověk na diskuzi něco se mu nelíbí flák tam mínus a zbohem, příjde jinej člověk na diskuzi něco se mu nelíbi ale napíše proč. Navíc jde o opsah toho co jsem napsal ne toho jak jsem to napsal.PS: Jsem asi závislej na dávání smajlíku pujdu na odvikačku *3* PS: ty články s mnoha hrubkami o kterých mluvíš byli asi moje předchozí příspěvky *5*
  • Black_Hand
    hral jsem jen demo. na zaklade neho s alesem souhlasim na sto procent. vystih vsechny me problemy s demem. jedine co bych vyzdvihl je pritulnost k pc, tu maji opravdu bez chybnou. 5/10 je naprosto adekvatni dle dema.
    • Další expert, hodnotit hru podle DEMA...
      • JohnyTheZik
        Demo ma predstavovat hratelnou ukazku plne hry.. Kdyz je demo na 5/10, co cekat od plne hry?
        • Např. Multiplayer...
          • JohnyTheZik
            Muze samozrejme taky..
      • Black_Hand
        ja hodnotil demo. ne celou hru. ja jen konstatoval, ze demo melo uplne ty samy problemy co popisoval ales. co je na tom k nepochopeni..experte?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit