Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nejsme zaslepenej fanoušek, sice hry hraju už nějakej ten pátek ( zhruba 22 let :) WH mě nikdy nechytil, ale když čtu recenzi, tak mi vše přijde logické a zapadá to do sebe. Už je jeno otázka jestli to tak je :)
    • No to je právě to, ono to tak není...
      • to neřeším, řeším že mu někdo vyčítá že z recenze nepochopil co je vlastně špatně...
        • XorxoxTalarius
          Jsi muj clovek .... viz muj post o par postu nize :)
          • já asi ne :)
            • XorxoxTalarius
              Ajooo :D Vidis to ... uz radsi si uz vazne pujdu lehnout :D Uz ctu nesmysli :D
    • XorxoxTalarius
      Na to se da rict jenom ... zahrej si a sud :D
      • jenom jsem reagoval na to že recenze nedává smysl tak jak je napsaná ( né jaká je realita ) :)
  • Znovu. Doufám, že nově příchozí ať už W40k znalí či ne, si to přečtou protože hodnocení 5/10 je naprosto zcestné. Kouzlo téhle hry tkví v MULTIPLAYERU, který přesně vystihuje atmosféru W40k jako žádná hra předtím. Map je sice zatím jen 5, ale jsou perfektně navržené v perfektním prostředí ala W40k. Zvuky dokonalé, krása poslouchat Heavy Bolter Devastatora. Voice perfektní, C/SM hřvou a zní tak jak znít mají. Můžete hrát za Tactical/Devastator/Assault v provedení Space Marine/Chaos Space Marine. Pro neznalé.

Tactical - pohyblivost, univezálnost. používá standardní zbraně na dálku, může dělat úhybné kotouly. Můj nejoblíbenější. Tactical je o pohybu.

Devastator - těžké zbraně na dálku, velmi zranitelný v boji z blízka, díky špatné pohyblivost. Smrtící v boji na dálku. Nemůže dělat úhybné kotouly, pouze může slabě uskočit, což vs Assult nepomůže, ale může to zachránit při boji na dálku, úskokem za překážku. Devastator je čistě o střelbě.

Assault - JUMP PACK - pro neznalé, prostě skokově lítá, smrtící v boji zblízka, perfektní pohyblivost, zdaleka nejslabší v boji na dálku. Assault je o správném načasování a momentu překvapení, a že se často stane, že jediné co slyšíte jsou trysky a následuje smrt. Mimochodem není lehké ho sestřelit, ve stísněném prostoru se ale stává snadnou kořistí...

Postupně se Vám otevírají nové a nové zbraně a velmi užitečné perky. Bohužel má MP jeden neduh a tím je P2P model, kdy se až příliš často stává, že hostem je dotyčný s nejslabším připojením (lagy) nebo nejhorším pingem. Plus automaticky zapnutý microfon, jež je povětšinou třeba ručně u každého vypnout, vyjma případů kdy je komunikace na dobré úrovni, což je při hře pak ihned poznat a je to paráda když kooperujete - V paměti mám případ kdy jsem si švihnul Devastatora, kolega na micru taky a pak to byla šílená řež Heavy Bolterů, kde nás až těsně před koncem rozsekala skupina tří Assultů (pravděpodobně taky na micru). Žel povětšinou je maximálně slyšet funění, tlachání v nějaké mandarínštině, či volání maminky. Oba neduhy by měl napravit patch, ikdyž u P2P nevím jak moc budou úspěšní. Krom toho údajně i ve hře ručně vypnutý microfon stále přenáší data, což může k lagům a dalším neduhům přispívat, taktéž by to měl patch opravit. Sic to zatím chce trochu trpělivosti než najdete tu správnou rozjetou hru, bez lagů, či špatného pingu, ale jakmile se tak stane, naprosto zapomenete na okolní svět a plně se ponoříte do atmosferické řeže mezi Impériem a Chaosem, kterou Vám žádná jiná hra nenabídne...
    • XorxoxTalarius
      Rovnou jsem hod svuj Steam nick at se muzeme pripojit a dat match :)
      • Jsem teď mimo domov, dám vědět na mail, jestli odpovída onen "XorxoxTalarius@tiscali.cz"
        • XorxoxTalarius
          Klidne :) Ja se na nej tak dvakrat do tydne podivam :D
          • MishKonn
            MishKonn na Steamu (při hledání ten druhý s avatarem Stormtroopera) pánové, pokud o to stojíte, rád si s vámi dám hru.
            • Samozřejmě, hned jak budu doma, dám vědět...
  • XorxoxTalarius
    Hru jsem hral, jeste nedohral, ale videl bych singl na 7/10. Spis jsem cekal, kdyz mne videsilo tech 5/10, ze se dozvim, proc nebo za co ... nedozvedel jsem se ...
    Je to akcni hra ze sveta W40K, muzu si vybrat jestli chci bojovat na blizko nebo na dalku, chekpointy jsou umistene dobre, snad jen na jednom miste jsem si rikal, ze ho mohli posunout trochu dal. Pokud vas na jednom miste zabili 10x na stejnem miste, tak to spis svedci i vasem skillu, nez o hre (tedy pokud nemyslite souboj Grimmskullem, ale vsichni vi ze Relic neumi pracovat s Boss fighty). Prostredi je typycky warhammerovske a megalomanske, pribeh je sice klisovitej, ale porad ma hlavu a patu. A system regenerace je takhle navrzeny schvalne, aby hrace nutili premyslet takticky a nemohl se donekonecna healovat. Navic pokud umirate staci se odkutalet bokem a nechat si dobyt stity. Nebo si aktivovat Fury, ktere taky doplnuje zivoty.
    Takze timto bych vas chtel poprosit pane Smutny, kdyby jste to trochu rozepsal, jelikoz COD: Black Ops dostalo 7/10 a to byla takova ***** ze to neni mozne. Takze kde je objektivita?
    • MishKonn
      Pod tohle bych se podepsal.

Vše, co jsem z této recenze vycítil, byla frustrace, osobní nespokojenost a uváděné naštvání. Většina výtek, které recenzent uvedl, byly způsobeny - nebo to tak na mne alespoň působilo - nedostatkem skillu. Obzvlášť, když si začal stěžovat, že umíral uprostřed animací, a jak je to absurdní. Takže to mělo být jako v Assassins Creed, kde s Vámi, i přes značnou přesilu, bojuje vždy jen jeden protivník? A pokud byste se rozhodl v davu pěkně zblízka popravit Orka, myslíte, že jeho kamarádi by na vás čekali a jen tak se koukali? Hmm. Uměním je, vybrat si ten správný moment, kdy už můžete execution provést, nebo se naopak stáhnout a nechat si dobýt alespoň štíty.

Co také nechápu je, proč hra není propagovaná jako zaměřená na multiplayer, když tomu tak zjevně je. Co na tom osmihodinovém singleplayeru vyvíjeli takových let? Odpověď je samozřejmě nic / multiplayer, a singleplayer je zde v porovnání s ostatními, čistě MP hrami typu Battlefield, ještě VELMI svěží a zábavný. A pokud mám upřímně mluvit za sebe, jen ten úžasný pocit z toho, být jedním z nejúžasnějších bojovníků galaxie, který svým protivníkum drtí náprsní pláty pancíře obrovským kladivem, ten pocit, kdy rozčísnete skupinu nepřátel skokem pomocí Jump Packu z nebes, ten pocit, kdy rozeženete posluhovatele Chaosu pomocí mocného Storm Bolteru, mi vystačil pro blažené chrochtání po celou dobu kampaně a snesl bych ještě MNOHEM více - sterotyp se nedostavil, když si vezmu v potaz ještě perfektní dva bossy.

Bottom line - jestli tahle hra má dostat 5/10, takové Black Ops by mělo tedy dostat tak -7/10. Nemám nic proti náhlému prozření a přání recenzenta začít KONEČNĚ smysluplně hodnotit hry, ale neoceňuji tento nástup při tak hutném nářezu, jako je právě Space Marine. Jsem zvědav, kolik dostane Modern Warfare 3.

edit: Pozn.: A samozřejmě, jak tady uvádí Xorxox, ač jsou mise s Jump Packem neskutečně zábavné, autoři je dávkovali zcela ideálně, ve větším množství by se nepochybně kvůli nízké obtížnosti velmi rychle okoukaly. edit 2: Za tu poznámku s Markem Strongem byste si u mě pochvalu také nevysloužil. Je to podlě mě jeden z nejzářivějších talentů dnešní Holywoodské produkce a capt. Tituse se ujal naprosto perfektně(!): v suchém, drsném stylu. Namluvil ho přesně tak, jak se mluva ostříleného kapitána Space Marines sluší a patří.
      • nedostatek skillu? blbost, s autorem recenze jsem při čtení soucítil, být zabit tímto způsobem je opravdu frustrující a hráčskými nedostatky to způsobeno rozhodně není. Ted si jenom vzpomenu, že v Deus Ex HR se stal hráč při aktivaci tý zbraně s 360° výstřelem nezranitelným a nebo v Gears of War jsem nikdy nebyl v singlu zabit při animaci porcování nepřátel. Ale uznávám, že 5/10 je vážně trochu málo a o to míň ve světě, kde nás to číslíčko dokáže pěkně rozhádat. *3*
        • MishKonn
          Opravdu cítím, že v této hře to skillem dáno je. Pokud jsem obklíčen pěti démony chaosu a mám 1/4 života, rozhodnout se provést execution a následkem toho umřít je jen a pouze má chyba. V Deus Ex a Gears Of War je toto podřízeno hratelnosti, ve Space Marine realitě. Nutno dodat, že na mne působí lépe a preferuji právě realistické pojetí. Nutí hráče opravdu takticky přemýšlet, zdali pro něj bude execution výhodné, namísto udělení nesmrtelnosti, díky které může 'übercool' neohroženě porcovat nepřátele, i když by jej ostatní přítomní v reálné situaci rozporcovali / rozstříleli na maděru.
          • Mas recht ja jsem si souboje naramne uzival prave proto ze nebyly lehke. Rozhodne bych v zabiti pri animacce nevidel chybu.
      • No ono jde o to, že původně být žádný MP neměl, resp. hra neměla vyjít ani na PC... :-) Což je celkem paradoxní vzhledem k tomu jak je MP skvělej. Osobně se domnívám, že THQ v žádném případě nečekali takovou odezvu na MP...
        • MishKonn
          Aha - no, jasné je jedno - pracovali na něm zjevně dlouho a usilovně.

A i kdybych tedy měl říct a uznat, ano, pro ne-fanouška Warhammer 40k univerza tedy může být singleplayer ne tolik úchvatný, i přesto - je i v tom nejapokalyptičtějším, nejkatastrofičtějším a nejhorším případě na 5/10. Já bych mu tedy za svou osobu takovou známku nedal, díky opravdu vytříbené hratelnosti, na které si tvůrci dali zjevně velmi záležet; ale nechám to tak, protože mohu být ovlivněn tím, že se mi tento svět líbí. Multiplayer je pak na mnohem víc. My ale přistáli na tom minimu...myslím, že pan Smutný měl nejdříve vychladnout, než tuhle věc uzavřel.
          • Ano přesně to celou dobu jak fanatik píšu v X příspěvcích. Bohužel zde se jedná o hrubé selhání jak recenzenta, tak games.cz, že onu recenzi vydali...
    • ales.smutny
      Tak když už tu jsem...
      a) Pardon, ale rozepisovat se už nebudu, od toho tu je recenze
      b) Black Ops jsem nerecenzoval já, pokud si povšimnete, tak maximlně najdete mé osobní hodnocení, které je na 5 a čistě mezi námi, jen proto, že má trvanlivý a rozmanitý multiplayer vedle naprosto otřesné kampaně z které jsem rostl.
      • XorxoxTalarius
        Ale mne jde orave o to, aby jste tu recenzi rozepsal, jelikoz nez jsem se nadal nemam tam zadny poradny duvod, proc je hodnoceni spatne. Nevim jestli je slovni formulaci, ale jak jiste vidite, je zde spousta lidi, kteri prilis nechapou proc. Nevim zda jsme prilis unaveni kazdodenim pracovnim zhonem, ale ja proste taky nevidim zadny tak strasny duvod pro hodnoceni za 5. Kdyz budu objektivni a vemu hodnoceni 5 jako prumer, tak ta hra si pro SP zaslouzi aspon 6. Kdyz budu hodne prisny a budu trvat na tom ze 5 je prumer. Ovsem v tom pripade budu vase recenze bedlive sledovat jestli se teto retoriky budete drzet.
        • ales.smutny
          No ale já právě recenzi rozepisovat nebudu:) Je v ní dle mne vše. Mimochodem, píšete "nevidim zadny tak strasny duvod pro hodnoceni za 5" - ale vždyť když by tam byl nějaký strašný důvod, tak půjdu níž, nebudu o ní říkat, že je lehce nadprůměrná. Přijde mi, že se tu motáme a) kolem pokřiveného vnímání čísla 5 b) kolem toho, že číslo je důležitější než psané slovo.

A recenze klidně sledujte:) Klidně vás odkáží k podobným případům jako je SOCOM4, MnB Fire and Sword, což je obé podobný případ - byť designově s menšími chybami, i proto dostaly šestky. Věřte mi, že se skutečně snažím držet celé škály a její devalvace ve stylu, kdy se ze sedmičky stává průměr mne irituje.
          • SA-reg
            Já vám nevím, pán Smutný. Dneska se ta čésla berou všelijak... já bych byl nejradši bez nich.
            Já vím, diskutovalo se o tom 100x všude možně, ale stejně si myslím, že nejlepší by bylo, kdyby bylo před recenzí jen krátké zhrnutí. 5 větiček přečte každej za minutku a podle nich se může rozhodnou, jestli má zájem číst celou recenzi. Takhle se lidi podívají na číslo a je oheň na střeše...
          • XorxoxTalarius
            To jsem se nejspis spatne vyjadril (nejspise zpusobeno onou pracovni unavou). Myslel jsem to tak ze ta hra neni prumerna, kdyz budu hodne prisny tak muzu rict nadprumer.

Jinak je skoda ze recenzi nechcete rozvest, nerekl bych, a nejsem sam, ze je vni vse, ale je to vase prace a vas nazor. Ja vas mohu jen poprosit :)

A nicmene se musim rozloucit, pracovni proces je neuprosny.
    • XorxoxTalarius
      Jinak jsem v poslednim boss fightu. Takze hru mam de facto skoro dohranou.

A jeste k tomu Jet packu. Je logicke proc tam neni porad ... jelikoz je navrzen v singlu schvalne tak ze skoro vse hned automaticky zabijete, ve spolku s Thunder Hammer, by pak hra byla az moc jednoducha.
  • Přísná recenze hodně přísná. Buď je autor fanouškem w40k nebo jeho odpůrcem každopádně ale nevizdvyhuje klady a zveličuje zápory. No ať je to jak chce je to jeho názor za mě 7/10
  • Hru jsem ještě nehrál, tudíž jí hodnotit nebudu. Ale že jsou prý knihy ze světa Warhammeru průměrné... To mne dohnalo k nepříčetnosti.
    • Cahir
      Ale oni jsou. Je to klasická braková literatura, jakých jsou tisíce. Jsou to naprosto průměrné titulky, které budou za několik dekád (spíš dříve) zapomenuty. Nechápej mě špatně, já W40K dříve taky četl, stejně jako Forgotten Realms a bavil se/bavím skvěle. A taky koukám na holywoodský blockbustery a zase - baví mě to. Ale mám soudnost a nikdy bych tomu nepříkládal větší kvality než "kvalitní výplach". Do učebnic se to asi nedostane. Prostě průměr (a to ještě v rámci kategorie).
      • Tak promiň ale to co se dostane do učebnic je zvětší části tzv klasika rozuměj nuda. Ale vážně Dan Abnett ocenění dostal pracoval i pro různá komiksová nakladatelství a pokud nepočítáš Ultramarines tak je jeho tvorba nadprůměná. Jistě nejsou to nejlpší scifi ( já ostatně ani jiné knihy než žánr scifi neměl na mysli) přesto to rozhodně není průměr. I já četl hodně knih (pořád píšu jen o scifi) a dobrých 65% z nich bylo horších i když třeba hodně kvalitních. I já znám pár lepších a většinou i mnohem tlusčích knih ale přesto to brak není. No dobře např serie o Gotrekovi a Felixovi asi braková bude ale ty nepočítám. V žánru military scifi jsou prostě Abnettovi knihy na solidní pozici o čemž svědčí i recenze. Jinak pokud znáš dobrou military scifi nebude mi vadit když se podělíš *1*
        • asi takhle, Harry Potter je taky masově rozšířená, četl jí skoro každý, dětem se to líbí, dobře se to čte, ale je to brak... Knižní kritik by to to vysvětlil lépe :)
        • Cahir
          Asi si spíš jen nerozumíme pojmově. Já literaturu vždy bral jako celek, a tak jestli je u mě Dostojevskij nebo Eco dostane 10/10 (já mimochodem klasiku zbožňuju), nemůžu dát "nějakému Abnettovi 9 ani 8 ani 7 ani 6... Kdybych měl vytvářet nějaké podkategorie, tak pak asi ano, pak Abnett v rámci "své kategorie" patří k nadprůměrným autorům, i když si vzpomínám, že mě hrozně štvali některé nelogičnosti v příbězích o Gauntovi a schématické, ploché postavy bez jakéhokoliv přesahu. Navíc ty Ultramarines *7* . No, prostě chci říct, že když si sjednotíme jazyk, pak si asi rozumíme.

Promiň, neporadím, tento žánr opravdu není mou silnou stránkou. před lety jsem cosi sem tam četl, ale teď už to jde mimo mě.
          • Tak to pak asi jo já klasiku nečtu protože mám stále v paměti jak nám ji nutili na školách. Já to vždycky beru podle kategorií srovnat scifi a detektivku ještě jde ale knihy které zřejmě teď čteš už jsou něco jiného.
    • Tak to souhlas minimálně Dan Abnett nedostal řadu ocenění za to že by si psal nákupní seznam.
      • ales.smutny
        Huf, tohle je na delší debatu... ale proč ne, literatura je fajn a je dobře se o ní bavit. Abnett bezesporu patří ke špičce, která pracuje na WH značce. Ale i jeho řadím k solidnímu nadprůměru - a ještě ne u všeho... Když by se mě někdo zeptal na opravdu kvalitní fantastiku, nepřišel by mi na mysl. Na to nasekal spoustu "řemeslné práce na smlouvu". A na něj ale připadá i spousta nenápaditého balastu se stejnou značkou od jiných autorů.

Na druhou stranu, je to pro mne dobré oddechové čtení a ne, nebylo ode mne hezké takhle generalizovat... nicméně, jsme pořád herní server, na rozbor beletrie tam není prostor ani vhodné místo.
      • Cahir
        To je absolutní rutinér, který se navíc pohřbil "zedkovým" scénářem k Ultramarines.
  • Co se tyce souboju tak jsem byl spokojen, smes souboju na blizko a strileni me fakt bavila. Ale jinak to bylo strasny klise. Myslim ze meli pridat par hodin navic, vic bosu a prihodit nejakej alespon radoby RPG vyvoj postavy. Tesil jsem se na to hodne a bylo to holt slabsi nez jsem ocekaval :/
    • Skoro si rikam jestli by nemeli prestat zdimat WH40k a radsi udelat novej homeworld...
      • Jen to ne. w40k ještě má potenciál radši aď dělaj pořádný hry (i když SM taková hrůza nebyla) Pokud vím byla to první střílečka od relicu do druhýho dílu by se mohli poučit
      • at udelaji Homeworld podle Battlefleet gothic ze sveta Warhammer 40.000, bum, dve mouchy jednou ranou :D
  • No nevim no, poslední dobou se mi zdá,že si Ales Smutny si zacina pěkne sr*t na hlavu.
    Ze zacatku jsem proti nemu nic neměl, ale poslední dobou se mi zdá, že jeho nazory jsou až moc subjektivni a občas psaním i naprosto ***** článků, který spíš odpovídá někoho kdo píše recenze,články na svem blogu kde je jasne, že pujde ciste o subjektivní nazory.

Myslím si, že když už nekdo píše na celkem prestižní web o hrách, tak svuj nazor musí trochu krotit. Proste když nenavidim RPG tak nebudu recenzovat Zaklinače/oblivion.

Tady autoroj hra podle me opravdu hodně nesedla, jelikož jeho hodnocení se mi zdá hodně slabé a hlavně celkem neopodstatněné.
    • janchor
      Technická: názor je subjektivní z principu.
      • Technickou si nech pro technika. Samozřejmě že recenze bude vždy v určité míře subjektivní, ale taktéž musí být objektivní, tudíž jí má dělat člověk, který má rád daný typ her a může objektivně srovnávat s jinými hrami podobného ražení, protože opět tu recenzi budou číst převážně ti, kteří daný typ her hrajou ! Osobně nesnáším Jap/Korea RPG a onen grafický styl. Pak by asi nebylo rozumné abych psal recenzi na Final Fantasy XXX, když sem to po hodině hraní smáznul...
        • Cahir
          "Samozřejmě že recenze bude vždy v určité míře subjektivní, ale taktéž musí být objektivní" Chlape, ty dneska perlíš! To je jedna kontradikce vedle druhé.
          • Tak to pozor... To žádná kontradikce není:

Příklad. Jako profesionální recenzent, rcenzuji FPS Hru "Sejmi svého poslance..."

Určitá míra subjektiviti: Všichni chválí animace postav, mě prostě přijdou špatné. Výsledek hodnocení sníženo o 1 bod.

Objektivita: Porovnávám s jinými FPS, které jsem hrál a hodnotím grafické zpracování, atmosféru, ovládání, chytlavost a další maličkosti. Ačkoli hra je mi proti srsti, protože mám rád politiky, jsem profesionál a vzhledem k tomu, že nebýt oné maličkosti, hra je výborně zpracovaná a chytlavá, dávám místo subjektivních 6/10, objektivních 8/10.
            Animace postav ale prostě nemůžu odpustit a výsledkem je tedy 7/10. Objektivní hodnocení se špetkou subjektiviti.
            • MishKonn
              Malá rada k tomu poslání - zaregistruj se a budeš moci příspěvky editovat. Bez toho bych často vypadal jako naprostej tydýt *4*
            • No tak to jo, taky když sem to poslal sem si řikal, že to spojení vypadá trochu nešťastně.

Jinak k tomu hodnocení, mě tohle skutečně až naštvalo. V tom případě by tedy každá MP hra měla mít zvlášť hodnocení MP části. Když hra se skvělým MP dostane 5/10 v konečném důsledku to znamená, že méně lidí si onu hru koupí a následně ji méně bude hrát, což pro mě znamená méně hráču MP, tedy se mě to hodnocení dotýká. A bohužel je dost lidí, kteří jakmile vidí 5/10 tak si ani onu recenzi nepřečtou, nejsem vyjímka, pokud nějaká absolutně mě neznámá hra dostane pod 6/10, recenzi nečtu...

A jak už píšu ponikolikáté, pakliže SP ji čistý průměr až podprůměr, což není, mohu srovnat s mnoha hrami a ano sám bych v nejhorším případě dal SP 6/10 (jako kritický fanoušek W40k), ale MP je jiný kafe, ten si prostě objektivně 7-8/10 plným právem zaslouží, z mého subjektivního pohledu 9/10, protože v mých očích je téměř dokonalý. Má hlavně něco co už sem dlouho u MP postrádal a to atmosféru a chytlavost. Pak konečné hodnocení nemůže jít objektivně pod 6/10, což ihned má psychologickej efekt a čtenář W40k neznalý si třeba recenzi přečte, ale přesto je to jen 6/10. Proto jsem pro to, aby se SP a MP hodnotili zvlášť. Protože je rozdíl když dotyčný uvidí 6/10 nebo SP 4/10 MP 8/10, pak to ihned vrhá na hru jiné světlo. No nic, tahle recenze mi přišla špatná, stejně jako ona na DeusEx, což je nepochybně vynikající hra, ale 10/10, tak dobra neni...
            • Cahir
              Spíš než slovo objektivní bych v tom případě používal odborný, ale ok, jde o slovíčkaření. Mně prostě ty tvoje fráze přišly tak nešťastně napsané, že jsem si musel rýpnout. Ale v zásadě s tvým přístupem souhlasím.

Při jakémkoliv posuzování se počítá pouze odbornost a zkušenosti. Recenzent by měl mít nezaujatý přístup, mít hodně nahráno a hlavně hrám rozumět. Já to vidím takhle: Zhodnotím všechny aspekty hry (od grafiky po příběh) plus ještě počítám s tím, jak moc je ten který aspekt pro daný žánr důležitý. Pokud žádný z aspektů nevybočuje, s klidným svědomím dá hře pětku, jelikož jde o průměrný kousek. Má-li ode mě dostat třeba osmičku, musí mi něčím vyrazit dech. A zdá se, že panu Smutnému nevyrazila dech vůbec ničím. *4*
        • ales.smutny
          Problém je v tom, že já mám tenhle typ her rád, stejně jako svět WH40K (i když ne tolik jako Fantasy Battles) a na samotnou hru jsem se těšil. Takže tady ta teorie poněkud pokulhává...:)
          • Ani ne, pakliže máš rád W40k, pak SP může být zklamáním, což je pak nakonec kontraproduktivní a opět se to negativně projeví na hodnocení, které by W40k světa neznalí subjektivně nezapočítal. Ještě bych vzal 6/10 za SP, ale 5/10 je čistě subjektivní hodnocení bez špetky objektivity. Plus pokud sis střihnul, alespoň zběžně MP, pak je hodnocení naprosto zcestné, protože právě MP je splněním snu každého W40k SM fanatika a nejen to, objektivně je prostě MP ve Space Marine vynikající...
            • 2 Ales: Cítíš, ale očividně nejsi... O MP se nezmiňuješ dostatečně, a pakliže ho chválíš, konečné hodnocení nemůže odpovídat tomu co píšeš. Čistě MP je min za 7/10 a to pro neznalé W40k, pak je SP za 3/10, což by znamenalo, že SP je v podstatě odpad a to rozhodně není. Hodnocení 6/10 bych ještě vzal s tím, že recenzent byl extra přísnej, ale 5/10 je opravdu k smíchu, resp. k pláči...
            • 2 Cahir: Ano já si to napsat mohu dovolit, nejsem recenzent a když porovnám MP s jinými akčními hrami posledních několika let, je zatím nejchytlavější, nejatmosferičtější a nejzábavnější. Tedy dle mého názoru objektivně je MP Space Marine vynikající...
            • ales.smutny
              No vida, ale já se naštěstí, velmi neomaleně, cítím natolik zběhl v kramflecích, že nějaké zklamání dokážu v pohodě od finálního dojmu odfiltrovat. Ta hra je prostě dle mého názoru zcela průměrná, čemuž ona pětka odpovídá.
              A o multiplayeru se zmiňuji a chválím. Přijde mi, že se až moc lidí soustředí na číslo a ne celý text :)
            • Cahir
              " objektivně je prostě MP ve Space Marine vynikající..." *1*Chtěl jsi říct subjektivně, že jo?
  • S recenzi nesouhlasim, ja se u te hry bavil vyborne od zacatku do konce a ted v multiplayeru. Hra neni dokonala, ale min nez 7 si nezaslouzi
  • s recenzi souhlasim, je to pomerne nuda, na to, jaky svet warhammeru nabizi potencial a relic skryva talenty, tak tady se moc neukazali.
  • Hank90
    tak Gears of War si potom zaslúži 6/10
    • ...tak urcite, hlavne od ludi, ktorym to moc neslo...alebo si to nehral vobec? :D
    • bobsh
      to souhlasí *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší