Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S recenzi souhlas prumer, kdyby tam byl alespon vyvoj postavy, nekolik trid space marines multak i za jiny rasy vzdyt universum warhammera je tak bohate a tak unikatni pro mne promarnena sance srovnavat to s gears of war je dle myho mimo misu uz jen ten system kryti mi tam citelne chybi a co teprv ta demence protivniku oddechovka na pulhodinky denne maximalne.
    • Ano ano, kdyby v MP slo hrat aspon i za orky a imperialni gardu, to by dost zvysilo hodnotu hry!! Taky proc do hry nedat Dreadnoughta?

Bohuzel jen SM a CHSM na nekolika malo mapach s okoukanymi mody (proc tam nejsou nejake scenare, nebo neco jako rush mod atd) navic bez dedikovanych serveru.

Ostatne i to kryti ala Gears of War mi tam chybi. I "nesmrtelny" space marine se obcas musi kryt a ne jen po vzoru terminatora postupovat vpred.
      Skoda, mohlo to byt fakt lepsi a moc.
      • Naopak, je velice dobře, že se nenechali zblbnout, protože abys stačil na Space Marines, pak mě nenapadá za jaký jednotky bys mohl hrát, snad jen Kasrkiny nebo Storm Troopery a už to by bylo dost za hranou a mapy by museli být v jungli nebo nějakém otevřeném terénu, kde by tyhle elitní jednotky měli alespoň nějakou šanci, protože i taková elita je nic vs SM a to ještě nedává absolutně žádný smysl proč by měla bojovat Imperiální garda vs Space Marines. Kdyby to udělali něco ve stylu SP vs CSP a Imperial Guard vs Orcs, pak by to šlo samozřejmě bez problémů.

K tomu Dreadovi, jak bys to jako vybalancoval v MP, když jeden Dread bez problému zničí celou squad Space Marines?

Původně ve Space Marine být MP neměl, asi proto jen ty dva mody a P2P. Ostatně v blízké budoucnosti se ukáže zda THQ potenciál MP využije.

Systém krytí by MP uplně znehodnotil, to by pak všichni byli zalezlí a s frenetické akce by se stala nudná zákopvá válka. Sem rád že tam není, krom toho překážek je v mapách dost a nevím jak ty, ale já se kryju neustále...
        • Ale no tak, kdyz zminuju Imperialni gardu,tak ta by samozrejme proti SM nebojovala.
          Stacilo by udelat ruzne scenare&mapy. Uvedom si,ze kupa WH fanousku vylozene lacni po moznosti hrat za ruzne xenos!

Dread samozrejme znicit jde (od ceho je melta,missile launcher) a vyvazil bych to treba tak,ze do Dreada by mohl sednout hrac,ktery by mel nasbiran velky pocet bodu,nebo udelal nejaky mega kill streak.

Pokud puvodne do hry ani MP dat nechteli, tak se na to meli vykaslat.
          Singleplayer je vylozene slaby a repetitivni, jedina nadeje je v multiplayeru,ktery ale stejne vubec nevyuziva potencial WH sveta ani ze setiny a je to velka skoda :(.
          • Tak mi to nevyznělo. Jinak samozřejmě souhlasím, taky bych si rád střihnul Warp Spidera, ale prostě nevidim moc možností jak to zakomponovat do hry, aby zůstala vyvážená a alespoň trochu věrná předloze. To by šlo jedině v případě Imperial Guard vs Orcs vs Eldar vs Dark Eldar vs Tau, snad jen Necroni a Inkvizice by šla vhodit ještě do dua SM a CSP...

Osobně jsem moc rád, že v MP Dread neni, ostatně celkově ve F/TPS hrách nesnáším jakékoli stroji, které naprosto devalvují hraní, např. BF2/Quake Wars.

Naopak je to velice dobře, že to nakonec udělali, sám bych nevěřil že se jim to tak povede, oni asi taky ne, specielně v případě TPS. Samozřejmě že nevyužívá, ale pokud nepočítám 386kové hry, tak je to pořádně druhý akční počin a to Fire Warrior byl právě onen čistý průměr, který mu bych se 5/10 nerozpakoval dát s naprosto nic neříkajícím MP.
          • uplne by stacil terminator armor, to me trosku zklamalo ze neni ani v singlu

traitor guard je samozrejme jednim z nejcastejsich nepratel co imperium potkava, gardisti jsou slabi a snadno se nechaji zlakat chaosem, stava se ze cele regimenty nebo dokonce armady konverzuji k chaosu

co se tyka MP, prijde mi to celkem jasne, tim ze dali dve zrcadlove strany na zrcadlove mapy meli v minute vyreseny problem s game balancem, coz neni nic jednoducheho, staci se podivat na Starcraft 2 ktery doladuje balanc 3 stran rok po vydani nebo puvodni DoW, ktere proste nebude vyvazene nikdy protoze 11 ras nebo kolik jich tam je totalne vybalancovat proste nejde. takhle mas sice jen 2 strany, ale totalne vyrovnane bez nejakych vyhod, tedy 100% fer a bez for plnych hracu co dlouhe mesice vyrvavaji jak je ktera trida imba. Podle me jsou oba pristupy rovnocene, ale kdyz se s tim nechteli parat je jasne ze zvolili ten prvni
        • Já si myslim že to bude vypadat jako s Dawn of war tam taky začali tak že do mulťáku dali jen 4 rasy a ty ostatní postupně přidávali. Hlavně záleží na tom jakej to bude mít úspěch.
          • Já si tím moc jistej nejsem, protože si myslím, že Space Marine byl zamýšlen čistě jako MoneyMaker před GoW 3 a DoW 3. To že MP měl velký ohlas asi nikdo nečekal. A pro THQ může být výhodnější zapracovat na Space Marine 2, kde dovede MP k dokonalosti než zadarmo dělat úpravy na stávající hře... Bohužel... Ostatně to se brzy ukáže, zda si THQ svých zákazníků váží...
            • Jenže prioritou jsou teď "Dedicated servers", Coop sice potěší, ale opět pokud to bude lagovat, tak k čemu to je...
            • SA-reg
              Pokud vím, tak je slíbenej coop mód. Tedy že ho přidají patchem.
  • rmt: Ty sice hru velmi vychvalujes, ale zajimal by me tvuj nazor, kdyby jsi zil v UK, kde jsou obrovska kvanta lidi, co si jeste nezahrali hru bez lagu. Myslim, ze oni by rozhodne nedavali 8/10 hre, kterou diky chybam si jeste nemohli ani poradne zahrat.
    • Samozřejmě že tu naštvanost lidí chápu a štve to i mě. Teď je to v rukách THQ, pokud nijak nezareagují a situace se nezlepší, v mém případě přišli o zákazníka...

Ale s jistou dávkou trpělivosti nakonec člověk narazí na tu správnou P2P hru bez lagu, která povětšinou jede mnoho hodin. Jak sem psal dole, THQ podle mě přidali MP jen aby se neřeklo a nepočítali s tím, že lidi tolik zaujme.
  • smejki
    Nevím, jak moc vypovídá o kvalitě plné verze téhle hry její demo, ale musím říct, že nic tak skrznaskrz průměrného jsem už dlouho nehrál. Neurazí, nenadchne.
  • Pro mě ODPAD!! Po pul hodině jsem to smazal.
    • bobsh
      a neni to škoda peněz? *1*
      • škoda byla si to kupovat to už raději Dead Island nebo počkat na Rage, tady je krásnej příklad proč si lidi ty hry stahujou, chtěl jsem si koupit tu sběratelskou verzi ale už demo mne dost odradilo a plná verze jen ujistila že jsou mnohem lepší hry
      • MishKonn
        No, stoprocentně si to s takovýmto přístupem koupil :) To by byl trošičku víc naštvanej...
        • bobsh
          to je mi právě jasný, že si to asi nekoupil *2*
          • MishKonn
            Ano, to jsem z tvého příspěvku samozřejmě vycítil, jen potvrzuju *3*
  • Mě naopak hra mile překvapila. Líbí se mi její celková atmosféra, hratelnost, postavy, hudba. Prostě krásný výlet do světa Warhammeru 40 000.

Multiplayer je také zábavný...

Jinak doporučuji sběratelskou edici.
    Stojí za to!
    • Jsem rad ze nejsem blazen kdyz jsem se u hry skvele bavil, ac se mi recenze snazi namluvit pravy opak :))
      • janchor
        A jsme u toho. Recenze se ti nesnaží namluvit, že ses u hry nebavil. Recenze popisuje, jak se bavil recenzent.
        • 2 Pupik: Samozřejmě záleží na tom jak THQ zareaguje, ale upřímně znovu se opakuje. Space Marine nebyl prezentován jako MP hra, a sám vydavatel s úspěchem MP pravděpodobně nepočítal. Každopádně i přes delší čekací dobu a odpojování a připojování, člověk vždy nakonec na hru s dobrým pingem a bez lagu narazí. A následně hraje několik hodin v kuse a pak to sakra stojí za to...
        • to je pravda, jenze recenze by se mela snazit divat se na tu hru obecne, neutralne, nikoliv za kazdou cenu prosazovat osobni subjektivni nazor. kdyz je ten nazor moc vyhraneny a neshoduje se s pohledem hracske komunity, je recenze jednak spatna a druhak zcela zbytecna, jelikoz se ji stejne nebude pri nakupu nikdo ridit
          • janchor
            Takže úkolem recenzenta je trefovat se do obecnýho vkusu a čím víc se odchýlí, tím hůř odvádí svou práci? Jesus.

(plus by mě zajímal ten seznam kokotin za osmičku, ale to je zase jiná pohádka)
            • Zayl
              @ _:?

No pokud bys dával takové známky zmíněným hrám, tak jsi úplně mimo a netušíš co 1/10 znamená.
            • S recenzemi je to těžká, autor sice má právo dát známku jakou dal. V tom případě kdybych já psal recenze tak bude mít např Starcraft 4/10 Blacko Ops 3/10 WoW 1/10 atd. no prostě bych moc populární recenzent asi nebyl (a to mám rád jak RTS a FPS tak MMORPG) takže buď mít objektivní názor a nebo daný titul přenechat někomu jinému. PS Samozřejmě když je hra bl*á špatnou známku si zaslouží W40k SM ale špatná není možná trochu nedotažená ale špatná není. PS 2 Mě osobně ve hře chyběly nějací ti opravdu nebezpeční protivníci nebo monstra chaosu přidat pár hodin a vyplnit je boji např s dreadnoughty či defilery chaosu větší množství démonů atd. Jinak 7/10
          • Hodne lidi to bavi, protoze to je novy a pomerne neokoukany. Ale mnoho z tech co krici jak je MP skvely, to za mesic nebudou uz mit ani na HDD. Me v tuto chvili taky MP velmi bavi, ale s tim jak je omezeny si nemyslim, ze me bude bavit za 2-3 tydny.

Navic 5 je prumer z 10 a tahle hra by mohla byt definici prumernosti.
            • rmt: Mas pravdu,jsou to vsechno veci, ktere se muzou(?) vyresit v budoucnu. Kratkodobe je MP zabavny, ale vsechny ty chyby, ktere ma, se museji brat v uvahu. Nemuzes hodnotit podle toho, jaky by vypadala bez chyb. Takze ve vysledku by se ani MP nemohl v soucasne dobe oznacit za prumer, protoze neni normalni, aby tak velke procento lidi na svete nemohlo hrat kvuli lagum. Navic i ve hre bez lagu jsou velmi pochybne zasahove zony pri pouzivani zbrani nablizko.
            • K tomu dalšímu komentáři, autor který je převážně zaměřen na recenze filmů, dle mého názoru nemá nárok zavádět novoty... To si mohl dovolit Eisler nebo Anastasov... A bohužel žádné novoty se konat nebudou, tohle byl prostě úlet jednotlivce...
            • Samozřejmě že záleží na THQ, ale jen ovado by po nečekaném úspěchu MP nezačlo vylepšovat. Snad dobrým znamením je, jak se doposud starali o DoW I a II. Vše by vyřešili dedikované servery a s tím v konečném důsledku mnohem víc možností. Dovedu si bez problému představit na stávajících mapách 12vs12 hráčů, následně dobívací mod. A z pohledu MP o průměrnosti nemůže být ani řeč.

PS: Wolfa ET jsem hrál přes 5 let a oněch 6 základních map mě za celou dobu neomrzelo. Sice vyšlo mnoho povedených fanmade map jako např. Venice, žádná ale nedosahovala kvalit oněch originálních šesti map. Karty jsou vyloženy na stůl, teď skutečně záleží jen na THQ jak zareaguje...
            • Petr: nejaky autor s tim musi zacit :) Treba tohle bude pocatek hodnoceni, kdyz 5 bude znamenat prumer a hype hry budou hodnoceny dle pravdy
            • jenomze doted tu dostavala 8 z 10 kazda kokotina, pokud ma byt 5 skutecne znamka za prumer, tak prosim pro vsechny hry stejne
  • Teda už dlouho jsem nečetl takový žvást jako je takhle recenze, kdyby zde aspoň autor nějak obhájil své špatné hodnocení jenže je zde typická snúška řečí která mají obhájit průměrné hodnocení jenže v zásadě nic neřeknou. Pane Smutný nesnažte se za každou cenu odlišit od recenzetské obce a zkuste taky někdy hrát. Jelikož poslední dobou vaše příspěvky jsou dosti slabé.
  • Asi jako jeden z mala souhlasim s autorovym hodnocenim.

Jakozto pro nefanouska (avsak ne uplnyho neznalce) WH40k me SP nijak neuchvatil. Neda se to pojmou ani jako cista mlaticka, uz jen z duvodu, z tech par "komb" se tvori opakovanym mackanim jednoho tlacitka.

MP me velmi bavi, bohuzel maly pocat stereotypnich map, problemy s lagy, chyby v netcodu... Za tri dny jsem udelal 37 lvl a odemknul vsechny zbranove perky az na multikilly u meltagunu.

Bude vas hra bavit prvni dva tydny? Rozhodne ano. Zvladnete u ni stravit mesic? To asi tezko. Je velmi pravdepodobne, ze budouci patche hodne techto chyb a nesvaru opravi, ale verze, ktera je ted k dispozici si lepsi hodnoceni prilis nezaslouzi.
    • Popisujes presne to,ceho jsem se obaval a proc jsem si Space Marina nekoupil.
      Dival jsem se na MP videa na youtube a i kdyz jsem mel cukani si to kvuli MP koupit,tak pri blizsim sledovani mi pripadalo,ze MP nabizi spise jenom jednoduchou a frenetickou hratelnost,ktera clovek zabavi na par dnu (nez odemkne vsechny zbrane).
      MP nenabizi zadne zajimave mody, nenabizi ovladani zadnych stroju, nenabizi vice ras nez jen okoukane Space Marinaky a chaos SM a jako bonus hra nenabizi dedikovane servery (o absenci moznosti hrat kampan v coopu radeji pomlcim).

Takhle jsem si radeji za 550Kc koupil Dead Island a uz se na to trepu. Maine_CZ, doba naseho kooperativniho vrazdeni zombu nastala! *1*
  • Prostě si neodpustím...

Citace "Hru zcela otevřeně zachraňuje atmosférický multiplayer, který se té brutální vřavě Warhammer 40K blíží nejvíc ze všeho, co hra obsahuje. K dispozici je sice jen Team Deathmatch a Domination, ale to, co můžete se svým mariňákem po pár levelech dělat, je čirá zábava. Budete sice hodně, opravdu hodně umírat, ale to k tomuhle světu prostě patří. Multiplayer je zábavný, frenetický a až se zbaví technických problémů s opravdu dlouhým nahráváním her v matchmakingu, bude na tom ještě líp."

Výsledné hodnocení: 5/10
  • Nesmyslná recenze. Ohodnovení je opravdu přestřel. Většina fanoušků WH je hrou unešena a dokonce i ti Hardcore ( jako já :) ) vyjímečně jen uznale pokyvují a nebrblají jako většinou ;)
    • jsem taky dost WH fanda ale tohle se jim fakt nepovedlo
  • Souhlasím s 5/10 je to děsná nuda svět WH má na mnohem více než na kopie Hack and Slash her typu Dmc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší