Přejít na výpis diskuzí
Warhorse Studios představili své středověké RPG – Kingdom Come: Deliverance
18.12.2013 | Aleš Smutný
496 příspěvků
-
nepár fajn lidí jsem poznal osobně, bavím se o diskutujících na fórech
-
Popravdě se mi zdá název hry krapet tuctový - nepříliš originální, hra samotná však vypadá z toho (mála) co o ní víme velmi slibně. Jsem velmi zvědav s čím (zda vůbec něčím) se Dan vytasí v zítřejším podcastu.
-
pardón kecám, je to 37% nedávno jsem tu v diskusi četl, že někdo někomu vyčítal, že neví kde leží nějaký stát konfederace usa tak je fér, že oni nevědí, kde leží evropa, chudinky *7*
-
Komentáře na kotaku nejsou moc příznivé, ale není se až tak moc čemu divit. Na rozdíl od většiny z nás nemají načtené WH blogy a naposlouchané podcasty s Danem. Ostatně nakonec i nás bude muset WH přesvědčit až samotnouou hrou, že vybrali správnou cestu.
-
A tak, ty znáš teaser na hru, z kterýho se hned posereš? Teda, kromě takových jakože zjevení nápisu třeba Zaklínač a jiných pokračování, ze kterých si každej ucvrnkne už z principu. Na zcela novou hru, která se ještě musí pořádně představit? Nic mě nenapadá. Ale na zájmu o tuhle autenticky-historickým podkladem řešenou RPG věc bez magičů a vil to rozhodně neubírá.
-
Docela by mě zajímal realistický bojový systém. Dan Vávra by byl první, který by měl přinést něco jiného než útok - krok vzad-blok a zase od znova. No uvidíme?
-
tezko rict. Ale pusobi to na me jako kdyby Warhorse delali další Mount and Blade, snad se pletu..
-
http://kingdomcomerpg.com/ Tady trochu zpomalit animaci na pozadí a bude to dobrý ^^.
-
Ty jsi američana viděl leda na obrázku ty brepto
-
Tak na to, že víme pouze jak to vypadá a kde se to bude odehrávat jsi toho vyvěštil dost.
-
Jedná se o teaser. Teaser není o tom, aby tě hra pořádně oslovila, nýbrž má za úkol hru oznámit, či naznačit její blízké oznámení. Mě se ale i ten Teaser moc líbí a jsem rád, že konečně se v ČR tvoří něco nadějného, co si myslím, že má velké ambice nejen po celé Evropě. Přeji WH a panu Vávrovi mnoho úspěchů. *4*
-
středověk v americe taky neměli... lépeřečeno tam 2:3 populace ani neví co to je... z draků je tam zblblej kde kdo, však je jasné že po skyrimu nemůže být v RPG tahákem drak ani létající blesky z řitě.
-
No když tam je More info, tak asi jo, ne? :D
-
věštit můžeš, ale z toho teaseru nejde poznat prakticky nic, jen má navnadit a představit hru. tedy oznámit světu veřejně, co se kutí...
-
Ano je americký a dost slavný ale i kdyby nebyl americký tak američana na fóru poznám i kdyby psal japonsky, mám s nimi bohaté zkušenosti, vlastně se chovají jako trol - absolutní nabubřelý cockoti s neoblomným názorem a dost velká část ti na in my country we.... odpoví here in US we call your country 3rd world a taky čechům rádi nadávají do rusáků a podobně ale hlavní rozdíl mezi trolem a američanem je, že amík d€m€nci nepředstírá a jsou hrdí na svojí národní příslušnost, přestože 27% nedokáže najít USA na mapě světa
-
Hodně lidí hraje Total War serie apod. Kde to vyžaduje určitě myšlení. I když taky hrají fantasy RPG tak ihned nezatracuji věrohodné hry. Například HC simulátory nehraji.
Je lepší když je více věrohodných her. Pak hry budou mezi širou veřejností zase brány jinak. -
Nikdy neřekl že všechny hry jsou shit, a jeho je bombička. Tak laskavě aspoň nelži když už chceš trolovat.
-
Tak se konečně ukázalo, že Dan "všechny hry jsou shit, jen ta naše je bombička" Vávra si zase jen plácal játra a skutek utek. Tohle vypadá nadmíru nezajímavě a věštím tomu propadák.
-
Vávru podporím na PS4 full cenou, ale nabudúce chcem nejakú drsnú gangsterku alebo drakov....
-
a 20. ledna má být co? další info?