Přejít na výpis diskuzí
Warhorse Studios představili své středověké RPG – Kingdom Come: Deliverance
18.12.2013 | Aleš Smutný
496 příspěvků
-
Ne..ale budou tam lizardmeni, a kazdymu husitovi co se jmenuje Smajdal strci ocas do pr.ele *5*
-
To je zvláštní, na ofiko blogu jsou v tom traileru jiné titulky než v té verzi co máte embedovanou tady. Každopádně, někoho by měli najmout na to, aby jim ty úderné texty psal, protože momentálně to působí dost divně.
A ten font v názvu je docela nečitelný - snad je to autorská licence *7* -
Doufám, že si nebudou ve Warhorse dělat hlavu z toho, že jim někdo bude vyčítat, že nejdou naproti "modernímu hráči" nebo-li recenze na MAFII I v britském Eurogameru, kde recenzent vůbec nepochopil hru. To, že je někdo líný udělat něco víc, než jen mačkat tlačítka, je jen jeho problém. Nemusí být každý historik, ale čím větší mám přehled, tím si hru/film/knihu/divadelní představení vychutnám.
-
Tak hlavně, že žádná rostlinka nepřišla k úhoně, nějaký ten mák dokonce zdatně sekunduje šípům v penetraci těl.
-
Takhle si ničit njohy na prknech a bez rukavic :P
-
Nádhera
-
Doufám, že půjde hrát za čaroděje nebo elfy, bych těm husitům pěkně rozhodil sandál.
-
a ja ani jedno črevo a kvapku krvi...to boli nejakí slamení pandrláci?
-
Mysleli ekologicky a hnojili pole *3*
-
Snad se dozvím něco o fyzice poškození. Podle obrázku to nevypadá :(
-
Nevidim u bojiste ani jednu kadiboudu!
-
Mě z toho zase vychází, že se dají čekat další díly daleko v budoucnu...
-
to píšou až na webu a ne ve videu
-
tie mŕtvoly na kopečku sú nejaké bez krvi...kde je realizmus??? To vyzerá ako Disney rozprávka a nie ako zábery na vojenský masaker, torzá tiel a potoky krvi ako to bolo v skutočnosti....vidím to na 100+ chýb vo Vávrovom RPGčku.... *9* *13*
-
Jo to bylo v tom videu na engine. Tam to vypadalo i na možnost pohybu + QTE. To je celkem zajímavý. Důvod proč to tak je (jestli) si dokážu představit. Asi proto aby vynikly pohyby podle nějaké šermířské předlohy a hráč tam neplácal jak klacekem do vody.
-
Co se ti na tom nezdá? Mně to přijde naprosto v pohodě.
-
Dane co ten ocas?! Cos říkal o tvorbě koňskýho ocasu?! NOOOO? :D Ale jako teaser fajn. Nenadchne, neurazí, ale prosím sežeňte si někoho, kdo aspoň trochu umí s After Effects a udělá trochu kvalitnější titulky.
-
Ano, navic letopocet v logu, barvy a standardy muzou znalcum historie napovedet :)
-
Viz trailer na skyrim kde letěl ten drak.
Fakticky: Hnusná grafika (v dané době a na dané poměry) a nic tam nebylo jako zde.
Zde dobrá grafika a nic extra tam není. Ale je to téma které není časté.
A z toho prvního se stalo stádo fandů. :)
Ale co s tupcema. Nadávky jsou na nic lepší je nějak donutit aby se stali fanoušky. Snad se to povede. -
co jsem pochopil, je to něco na způsob QTE, ale ne tak triviální. tedy bude se muset při souboji časovat. ale myslím, že o soubojích se toho příští rok dozvíme dost.