Přejít na výpis diskuzí
Warhorse Studios představili své středověké RPG – Kingdom Come: Deliverance
18.12.2013 | Aleš Smutný
496 příspěvků
-
Možná zaměření na americké publikum... Tolik filmů z americké produkce a her má podobné známé "epické" hudební doprovody. Plus kecy a nápisy atd. Tedy klasika. A asi to funguje. Jinak by to dělali jinak.
+ to co píše jonatan.hanzlik
Tady bych rád viděl něco originálního. -
podľa toho príkladu questu v hre, by som zvolil radšej názov: CSI: Stredovek
-
vidíš velmi malý výsek bojiště. mě spíš překvapuje ten žhavý popel, co tam vylétá ze země, jak už je tam ten nápis. to je ale asi nějaká fičura cryenginu.
-
Uz je po desaty hodine, tak si nestezuj:)
-
Máš asi pravdu, ale je otázkou nakolik to je opravdový úmysl Warhorse. Na jejich blogu Vávra mluví o tom, že pro něj v této chvíli je nejdůležitější zavděčit se developerům a ty zajímá co je na tom celém "wow," takže to musí být se vším všudy žejo...
-
Tahle hra by mohla ukojit moje choutky. Konečně středověk bez příkras, proto nemám rád Zaklínače. Přeju úspěch.
-
je úplně jedno, jaké je téma. důležitý je obsah, provedení a smysl pro detail. když se vše podá správně, tak má šanci na mainstreamový úspěch cokoli. i kdyby to bylo zasazeno mezi pračlověky...
-
ono u Vás ešte je dačo české?? lebo u nás to už všetko patrí voľakomu zo zahraničia :D
-
Ty seš ale sprostej, měj nějaké vychování pro pána jána.
-
Nechci být rejpal, ale ta hudba je tak tuctově epická, že mně přešla chuť si to znovu pouštět. Chápu, že je to teaser a má navnadit, ale vsázet na takovou klasiku plnou přeřvaných chorálů bych teda zrovna od Warhorse nečekal. Každopádně je to možná jen věc vkusu.
-
*1* To moc nevychytali....
Snad ten mák nebude hlavní nepřítel, jestli takto projede tělem. -
Na druhej strane kopca je 400 mŕtvol koní, bohužial útok do kopca im nevyšiel a na druhú stranu sa dostal len jeden jazdec.
-
ale zdá se že ty jsi nikdy nečetl komentář na youtube či kdekoliv jinde nebo se na nějaký ve vší slušnosti pokusit odpovědět, abys pak byl nazván jako sheepfucker mimo diskusi v osobní zprávě. Poznal jsem osobně fajn lidi, hlavně holky, nejvíc v pohodě byly vysokoškolačky ale to je jasný, páč jednak jsou to holky a jednak fakt chytrý. Ale když už mám na youtube někoho v blokovaných tak to je vždycky američan, bohužel
-
To postavení koně na zadní na konci vypadá trochu zvláštně.... A ten meč by taky mohl zvednout trochu dřív a ne až kůň dopadne *1*
-
To ne ale je to více autentické a k "realistickému RPG" (jak mají napsáno) se to hodí.
Podle tebe je asi každý kdo se dívá na dokumenty o válce nějaký cvok. To je nesmysl.
A ano. Rád bych aby hry byly klidně tak drsné jako některé filmy a dokumenty.
Jako kdybych požadoval abych mohl vidět jak něco kdysi bylo včetně toho hnusného a to by se = cvok. -
Nevypadá to úplně špatně, ale žádný zázrak to taky není. Vzhledem k tématu se taky obávám, že to nebude mít moc šanci na velký mainstreamový úspěch. :(
-
A kde jsou slovenský hry se svym realismem? *3*
-
V bitve se formace velice casto rozpadly a vznikl typicky chumel
-
Při vší úctě, ty musíš být nějaký úchylný individuum. Co hra, to touha po rozsekaných údech a mrzačení. Vávra dva roky do vydání láme hlavu nad funkčností světa a on by rád zkoumal šedý kůry a artérie. :D
-
myslel som, že jazdecké pluky boli samostatné v rámci vojska a pešie pluky šli tiež zvlášť...na tom kopečku je na 30 ľudských mŕtvol pohodená jedna konská mrcina...nepríde mi to moc realistické a historicky presné.