Přejít na výpis diskuzí
Warhorse Studios představili své středověké RPG – Kingdom Come: Deliverance
18.12.2013 | Aleš Smutný
496 příspěvků
-
Jelikož nudné historické RPG je nudné, měl bych plot twist, který by se Američanům mohl líbit. Hlavním hrdina bude mladý student z Hill Valley, když v tom ho jeho přítel-vědec omylem přesune v čase a prostoru do středověku!!??!! STŘEDOVĚKU!! Kde se musí provraždit až na vrchol, aby mohl zachránil princeznu z područí krutého císaře. Vávro, doufám, že to pozorně čteš a děláš si poznámky.
-
Citace z hrej.cz "Kritika vychází především z toho, jak málo o hře víme, s přihlédnutím ke zmiňovanému realismu a ne zrovna západně střiženému traileru se ale většina hráčů domnívá, že vlastně půjde o nezajímavou, složitou hru, v níž bude chybět všechno to zábavné"
Kritika vychází z toho, jak málo o hře víme.... To je teda věta. -
Každýmu, co má rád. Ale popravdě, to cos popsal je pro mě ideál (World of Darkness!). To a nebo čistej středověk. Jen to high fantasy už mi šíleně leze krkem... bohužel, to je to nejčastější.
-
http://i.imgur.com/uqgCAKh.jpg
-
řekl bych, že si tu hodně lidí plete, co Dan myslí tou realističností
-
Vyjde to stylově přesně 600 let od smrti Jana Husa. Léta Páně 1403 je mu 33 let, je čerstvě vysvěceným knězem a káže v Betlémské kapli Viklefovo učení. Janu Žižkovi je už zřejmě přes 40, nikdo ho nezná a slavná zbojnická a vojevůdcovská léta ho teprve čekají. Václav IV, syn Karla IV, český a římský král, byl nedávno sesazen z trůnu, uvězněn Zikmundem a prchá ze zajetí v rakouském hradu Schaunberg. Venkovem se šíří další morová rána a východní korunou Svaté říše římské zase rozvratné myšlenky o chudobě církve a Bibli jako jediné autoritě zpochybňující svatost papeže. Zajímavá doba.
-
jinak špatně se díváš, v tom videu je záběr nejméně na 10 mrtvých koní...
-
Pokial to je obrazok a video z mapky Capture the Flag je to ok, ak to ma realne zobrazit vojnu tak je to fail a realizmu tam je ako v Skyrime
-
na bojišti má každý vojcl svou vlastní
-
Viděl jsi reakce na teaser Bannerlord??? To by jsi koukal *1* *1* *1* *1* *1*
-
Tady jsou to zas samí promovaní inženýři *1*
-
Nemyslím, že je jezdec osamělý. za kopcem má slezskou armádu v plné polní
-
rovnostářsky.
správně:
http://lh6.ggpht.com/_4ruQ7t4zrFA/SdpDR7UcrxI/AAAAAAAAB84/LWF2xID8s24/perceive-random-ludolf.JPG
špatně:
http://lh6.ggpht.com/_4ruQ7t4zrFA/SdpDRokBvAI/AAAAAAAAB8w/rphpg7uhtrk/perceive-random-coulomb.JPG
Drobnost, ale když už do toho všichni šijou... *15* -
Já v to tajně doufám.... A až tohle dohraju, tak by mohl vyjít Bannerlord. :D
-
co to znamená? :)
-
A počkej, až bude v následujících trailerech záběr na hazl. Počítám, že takový kolokvium nad kulturně-historickým významem a jeho vlivem zobrazení ve videohrách 21. století, už Vávra asi mít nebude.
-
Ja myslím, že to bude všetko vpohode, záchody v hre majú..
-
Možná ano, ale jiné téma by tomu hodně pomohlo - bylo by to trochu prvoplánové, to je fakt. :)
-
Naprosto souhlasím!
-
Jde o to, že když se snažím dělat netuctovou a originální hru, tak k teaseru, který měl podle mne velmi klidnou ,,mezibojovou" atmosféru, přece nehodím něco takového, nehledě na to, že to slyšíme uplně všude. Nepopsatelně mě to rušilo.
Ale jak jsem řekl, proti vkusu žádnej dišputát, jestli se ti to líbilo, tak je to jedině dobře pro tebe *4*