Přejít na výpis diskuzí
Warhorse vydali betu Kingdom Come a oznámili odklad PC verze
4.3.2016 | Petr Poláček
395 příspěvků
-
Jen řvi dál, potrefená huso *3*
-
Vypadá to fakt nádherně. Taková možnost projít se středověkým světem tady ještě nebyla a asi ani dlouho nebude. Ta hra je vlastně unikát a tady se na ní hlavně plive. Kdo chce tak si hru užije i přes nějakou tu chybu a kdo chce hledat chybu, vždy nějakou najde. Hlavně bych si na vypichování chyb opravdu počkal až na plnou verzi, teď to nemá moc smysl.
-
To bych netvrdil, každá hra je jiná.
-
vypada to fantasticky, minimalne po graficke strance
-
V tuhle chvíli s upgradem počkej, protože koupí lepší grafiky by sis aktuálně nepomohl. Já mám GTX 980 a jedu taky na +-30FPS. Prostě to nestíhá procesor. Což i potvrzuje fakt, že na min nebo ultra detaily mám FPS stejný. Sice nemám žádný extra dělo, ale 3570K na 4,5 GHz by snad mělo ještě něco utáhnout, takže věřím, že optimalizace tohle srovná a do tý doby nemá cenu spekulovat o tom, jakej HW bude potřeba.
-
Můžu tě ujistit, že toto je asi nejhorší gameplay video, kde se zrovna sešly všechny možné bugy, které ve hře jsou.
-
Po precteni jednoho z prispevku mne napadla otazka, zda bude mozne bojovat se dvema protivniky najednou... myslim doopravdy najednou ... to znamena ze na me zautoci oba dva a ja budu vykryvat utoky jen mecem nebo stikem nebo kombinaci obojiho...
Tedy rychle prehazovani pozornosti z jednoho protivnika na druhyho a zase na prvniho.. -
a možná to dostane i nějakou optimalizaci díky konzolím, jelikož zatím ji nic optimalizace neříká...
-
a to je takový problém downgradovat jen ty konzolové verze a ty PC verze ponechat v lepším rozlišení?
-
No grafika se bude downgradovat, protoze nextgen konzole. O hrani v 10 framech nemaji zajem ani nejvetsi obhajovatele filmovyho frameratu.
-
hlavne at to vyjde driv než mount and blade protože pak po tom neštekne ani pes
-
jo ty lesy se jim fakt povedly, ale přiznejme si to, ta naše česká krajina je prostě krásná, taková fotogenická, posázaví obzvlášť, jen to převést do hry *4*
-
tím se ovšem dostáváme do vtipné situace, kdy sám fabuluješ bez jakýchkoliv podkladů nebo důkazů (ti lidé tu hru zjevně nehráli) a zároveň obvinuješ někoho, kdo svou kritiku zakládá na zjevně objektivním faktu (hra je špatně optimalizovaná), asi jsi snídal vtipnou kaši *1*
-
https://www.youtube.com/watch?v=qLTu9Ih75HI
EG.net - Moc pěkné lesy, ale ten combat je úplně mimo. Donačítávaní objektu taky žádný zázrak. -
Ty kráso, kdo se v tém může vyznat? Ty lidi musí být fakt Einšteini. Fakt smekám.
-
Stačí si ty bláboly přečíst pozorně, spousta lidí si protiřečí a nejsou schopni odpovídat na konkrétní dotazy, jediné co z nich vyleze je že "to nefunguje"
-
Pro technicky znaleší, článek o optimalizaci
http://www.azillionmonkeys.com/qed/optimize.html#tricks -
On celkově ten level design v Kingdom Come je na špičkové úrovni. V Cryenginu dělám několik let, takže mě strašně baví sledovat práci profíků a před level designery z WH musím opravdu smeknout. Toto je první hra, kde lesy vypadají naprosto realisticky a krásně - je to hlavně tím, že borci nepoužívají žádné stupidní generátory terénu, ale sází ručně stromek po stromku, to samé s trávou a rostlinama (tam už to samořejmě není kus po kusu, ale po skupinách :-))
Je tam fakt strašně moc míst, kde mě baví se jen procházet a kochat se dechberoucí grafikou, třeba ta lovecká chata (resp dům s parohami a kožešinami) kousek od hradu na kopci, odtud je krásný výhled... Nebo třeba vylézt na skálu naproti lomu, rovněž nádherný plac... Opravdu nikdy předtím se mi v žádné hře nestalo, aby mě tolik bavilo se jen kochat scenériemi (a to jinak v reálu trávím v přírodě prakticky všechen volný čas, takže opravdu nemám potřebu si to nahrazovat u PC :-) )
No a co teprve když začne pršet? Rovnež fantazie... NPC běží se schovávat pod střechy, aby nezmokly, na cestách se tvoří realiticky vypadající louže, na stolech před hospodou jde vidět, jak po nich v prudkém lijáku teče voda... Prostě spousta krásných detailů.
A musím uznat že ty souboje jsou taky super, v alfě mě to nebavilo, ale tady když si vyberu postavu, která má naskillovaný combat, tak je to hned o něčem jiném a kupodivu to fakt dobře funguje... Občas mě teda štve, když na mě útočí dva Kumáni, že se blbě vybírá, na kterého chci zaútočit (růžice je pořád fixnutá na jednoho z nich), ale možná jsem jen nepřišel na to, jak to přehodit... -
A kde ty bereš jistotu, že to nehráli? na čem zakládáš svůj předpoklad, borče?
-
Tato diskuse opět potvrzuje to, že ti, kteří toho ví nejmíň, mají potřebu to vše strašně řešit a rozumovat.. Borci, kteří to očividně nehráli, tady kážou o tom, jak je ta hra špatná, špatně optimalizovaná a jak si tím WH dělají ostudu. Tomu se dá maximálně tak zasmát. Všichni tady přece ví úplně nejlíp, jak se hry dělají, jak má správně vypadat beta a kdy a co se jak optimalizuje *1*
Jo, takové jsou holt internetové diskuse, vždycky plné tajtrdlíků, kteří potřebují rozdávat své rozumy aniž by se v čemkoliv vyznali...