Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • proč hned sakrasmus? Ten combat(zatím) vypadá směšně... Takže ano, i God of War je na tom o dost lépe a zábavněji.
  • Aaaaa... sry. Ja si to splet s 960 grrr
  • To asi jen v cechach. Za hranicema ho sotva znaji
  • Já se jen těším, až se na Vávrovu hru po vydání snese kritika a on, který v životě nepochválil hru, jen vše kritizuje, se bude vztekat jako děcko.

Nic proti té hře, já jí fandím, ale kritika přijde i kdyby byla sebelepší.
  • Mě je jasný, že jde hlavně o peníze a to je na tom to smutný. Já osobně si počkám na češtinu, i když to nebude hned.
  • Magister_Peditum
    Prý v God of War. *3*
  • Kde ti přijdou dobře zpracované?
  • Blue.Shark
    Ano, jistě je pro výdělek (což je vždy hlavní záměr při tvorbě jakéhokoliv zboží) naprosto nejvýhodnější ukázat prostředníček v podobě cizojazyčné hry největšímu hernímu trhu, tedy USA. Zamysli se znovu.
  • Zcela vážně, Vávrovi fandím, i když ty jeho výkřiky mě začínají čím dál více unavovat, ale tohle není beta, tohle je alpha, beta by měla být blízko finální hře a opravovat jenom chyby, tohle je aplha s naprosto hloupým combatem, kdy postavy stojí a nic nedělají. Tohle vydání mělo být nazváno jen další alphou, jelikož tímhle na jeho hlavu půjde zbytečně moc hejtu.
  • Magister_Peditum
    Upřímně, slyšet husitu (který ve hře nebude, ale to je vedlejší) mluvit moderní češtinou je stejné sci-fi, jako ho slyšet mluvit moderní angličtinou... *15*
  • KrPa
    Ty jsi tak naivni, dnes se jakekoliv firmy zakladaji kvuli zisku, i herni firmy, fanousci jim jsou u zadnice. Jestli chces hry pro komunitu a fanousky, musis jit hledat inide hry nebo na kikcstarter.
  • 660 střelíš min. za 2 a za 4-4,5 koupíš GTX770. *13*
  • Už se těším na tu angličtiu husitů, která bude slyšet široko daleko po rozlehlých českých hájích. A pro ty, co tu tvrdí, že nejsem negramoti a stačí nám české titulky- už slyším američany, kdyby GTA V nevyšla v angličtitě, jak říkají "no anglicky číst umíme, dabing nepotřebujem, nejsme žádní negramoti".
    Tady jde předevčím o hrdost a ne o lenost si něco přečíst.
  • Neda mi nereagovat na dalsiu otazku ohladom dabingu. Keby si aspon videl jednu konferenciu na ktorej Vavra bol, tak by si vedel, ze dabing tam chce. Lenze ako sam priznava pocas vyvoja hry je to posledna vec ktora ho zaujima. Dabing sa robi na finalnej hre, ked vedia presne ake repliky treba nadabovat. Ak budu musiet menit urcite questy a ich vetvenie tak znova zavolaju dablerov na par viet ?
  • Bude tam olizovaní polygonových postav? U Zaklinače by z toho bylo šouflo, tak doufám, že žádné olizovaní, maximálně držení za ruce...
  • absolutne katastrofalne suboje, tragedia. cely twitch sa bavi.
  • jakejkoliv host je dobrej, kdyz tam jsou jen mazaci z games, tak to nema naboj
  • Máš blbou graf. kartu. Na ram tolik nezáleží
  • Já jsem hrdý že jsem čech... uznávám že občas míň a občas víc, ale chtěl jsem tím vyjádřit že jsem pyšný že tak výborná hra vzniká právě v česku a ukáže že dobrý středověk může být lepší než fantasy... Navíc se to odehrává na českém území... Proč bych neměl být pyšný?
  • To je dost smutny ze k hrdosti k vlastnimu narodu te prinuti az nejaka hra :-(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit