Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alladjex
    Myslím, že se to nedá brát plošně. Dabuje se toho podstatně víc než dřív a samozřejmě finanční stránka tu hraje velkou roli. Hodně toho je nadabováno hrozně. Ale taky je spousta kvalitních dabingů. Hodně je to znát na audioknihách, u kterých je vidět ... slyšet, že tu pořád máme špičkové herce/dabéry.

Dabing jsem do nedávna striktně odmítal, ale kvůli partnerce cizince v poslední době hodně koukám i na dabované věci. A musím říct, že u spousty filmu jsem byl hodně mile překvapený.
  • Tak rychle Vávru do fight clubu!
  • alladjex
    Jsem backer, mám backnutou i alfu, ale nainstaluju až finální hru. Jestli to bude letos nebo příští rok je mi fuk. Hlavně, když to bude dotáhnuté.
  • alladjex
    Mám hru koupenou, ale asi dopadnu stejně *1*
  • nic vic se do 16GB ram nenacte, pokud na to nejsou textury, ktere jsou tak velke vetsinou jen pro 4k rozliseni. (nicmene ani ty nepotrebuji 16GB)
  • gtx se 4gb a fici to docela dobre ;)
  • Still
    F4 mám a nehrál jsem učitě na low... Ale to je zase Bethesda, tam jsem ani zázraky netrhal.
    Jo, tahhle grafika už není bůhvíco, ale je teď blbost kupovat novou grafiku.
  • Still
    F4 po tom posledním patchi se opravdu trhá, předtím uplně na pohodu.
  • Magister_Peditum
    Ano.
  • mikezz
    Neviem no, hovorím za seba, pre mňa by bol pôvodný dabing pri vývoji priorita, nehľadiac na financie ale chápem, že som v dnešnom svete pragmatizmu brutálne naivný. Podľa mňa na dabingu konkrétne pri tejto hre fakt dosť záleží.
  • Meow
    Já jen opravdu doufám v český dabing. I kdybych si měl počkat několik měsícu po vydání.
  • Tahle hra mě nutí být pyšný na to že jsem Čech... Je bomba že se o zajímavé části naší historie dozví více lidí...
  • na hru se těším, ale nejspíš s hraním nějaký ten rok počkám, až si zase koupím nový počítač. Takto bych to musel hrát na nejmenší detaily a do toho se mi nechce. Navíc později už bude kompletní a odladěná edice.Už Witchera 3 jsem hrál na jedno z nejnižších rozlišení. Co jsem ze hry zatím viděl, tak to vypadá skvěle, ale stát to bude na příběhu.
  • Ona GTX660 už hold není žádná sláva ....zahraj si na tom F4, nebo postarší DA:Inquisition ... pojedeš trhaně na low ... znám to ...
  • Tak ono zabývat se ještě originální češtinou v roce 1403, bez upgradu mistra Husa, by bylo už moc, nemyslíš?
  • "Taky jsem chtěl být dobrodruh jako ty, ale pak jsem dostal šípem do kolena..." *1*
  • Jako baker klidně říkám, že je mi to putna. Nikam nespěchám.
  • standard!!!!!
  • Ani ne. Mam to podobny, Fallout 4 byl skoro na full, az na nektery efekty a rozliseni stinu.
  • Po dvou letech ve vyvoji uz neni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit