Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, chci-li si udělat obrázek o hře, přečtu si diskuzi o ní. *1*
  • ucho
    odklad se dal čekat, ale jak jsou na tom ty "velké" souboje, co už mají být v betě? tedy asi ten jeden. v tom traileru to vypadá tak trochu divně a neumím si představit, že to vypadá při hraní realisticky. není už někde nějaké video?
  • Jj je to humus...
  • Still
    To už bych si raději koupil GTX970, ale jak říkám, za chvíli budou nové grafiky, tak to teď asi nemá moc cenu hrotit tyhle grafiky.... lidi to pak budou prodávat :)
  • spoock
    na tech soubojich mě irituje, že nefunguje krytí, mám štít a stejně dostanu na šíšu, když se na vás sesype víc jak jeden, tak ten target systém začně dělat potíže
  • Paulcz
    Ale tvé argumenty typu "by proti prumernemu vyvojari v diskuzi neobstaly" zaručeně obstojí, že? :)
  • Alfu jsem pravidelně zkoušel, ale při vydání bety jsem to smazal. Už je tam na můj vkus příliš mnoho spoilerů, protože se přeci jen jedná o zážitkovou hru. Nainstaluji to, až to vyjde ve finální verzi a pořídím nové PC.
  • animace soubojů, resp. navazování pohybů (blendování) je na úrovni hry Die by the Sword, bez přehánění
  • Neni duvod utikat z Mordoru!
  • Ty jeho argumenty by proti prumernemu vyvojari v diskuzi neobstaly. Jeho vyhoda je v tom, ze pise jen monology. Zatim nejvic mne bavi jeho argumenty "jedna pani povidala" (neboli "mam znameho")...
  • Prvně řeš co kritizoval a proč.
    Napsal jsi to jako kdyby řekl: Hra A je španá protože proto a konec. Pak by to byl *****.

Co si pamatuji, tak vždy měl argumenty z hlediska jeho pozice a to je sakra rozdíl. Pak to je normální kritika k věci.
  • V tom případě je celý středověk/starověk tragédie. Vzpamatuj se a běž si bojovat v tom tvém skyrimu.
  • Doorkickers. Hra která je důkazem toho že se pleteš. Bež šířit hate někam jinam skřete.
  • Magister_Peditum
    Jak nikdy nepochválil hru? Zaklínač se mu líbil.
  • Pořád tam je hodně placeholderů. Animace, dabing, charaktery, prostě to pořád má k finálnímu produktu daleko. Hmm, tak aby to vůbec někdy bylo hotový.
  • Blue.Shark
    Ber to tak, že pokud by hry nevznikaly za účelem výdělku, čekal bys na ně mnohem déle a zároveň by se téměř nikam neposouvaly - kdo by jen tak pro radost dělal ve svém volnu např. Half-Life 2, když doteď všem stačil DOOM 2?

Samozřejmě mě také mrzí absence českého dabingu, ale ta absence je jednoduše logická.
  • lenze mi tu porovnavame dva fantasy sermi lebo ani KC nema realny, tak neviem o co vam ide. Vsetci sa stazuju ze je tazkopadny a nezabavny. A nazvat early alphu beta verziou je tiez optimizmus.
  • Srovnávat fantasy šerm a reálný šerm je směšné samo o sobě... Jeden má vypadat dobře (i když tomu tak není všude) a druhý zabít, to se těžko porovnává, ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit