Přejít na výpis diskuzí
Warhorse vydali betu Kingdom Come a oznámili odklad PC verze
4.3.2016 | Petr Poláček
395 příspěvků
-
No, chci-li si udělat obrázek o hře, přečtu si diskuzi o ní. *1*
-
odklad se dal čekat, ale jak jsou na tom ty "velké" souboje, co už mají být v betě? tedy asi ten jeden. v tom traileru to vypadá tak trochu divně a neumím si představit, že to vypadá při hraní realisticky. není už někde nějaké video?
-
Jj je to humus...
-
To už bych si raději koupil GTX970, ale jak říkám, za chvíli budou nové grafiky, tak to teď asi nemá moc cenu hrotit tyhle grafiky.... lidi to pak budou prodávat :)
-
na tech soubojich mě irituje, že nefunguje krytí, mám štít a stejně dostanu na šíšu, když se na vás sesype víc jak jeden, tak ten target systém začně dělat potíže
-
Ale tvé argumenty typu "by proti prumernemu vyvojari v diskuzi neobstaly" zaručeně obstojí, že? :)
-
Alfu jsem pravidelně zkoušel, ale při vydání bety jsem to smazal. Už je tam na můj vkus příliš mnoho spoilerů, protože se přeci jen jedná o zážitkovou hru. Nainstaluji to, až to vyjde ve finální verzi a pořídím nové PC.
-
animace soubojů, resp. navazování pohybů (blendování) je na úrovni hry Die by the Sword, bez přehánění
-
Neni duvod utikat z Mordoru!
-
Ty jeho argumenty by proti prumernemu vyvojari v diskuzi neobstaly. Jeho vyhoda je v tom, ze pise jen monology. Zatim nejvic mne bavi jeho argumenty "jedna pani povidala" (neboli "mam znameho")...
-
Prvně řeš co kritizoval a proč.
Napsal jsi to jako kdyby řekl: Hra A je španá protože proto a konec. Pak by to byl *****.
Co si pamatuji, tak vždy měl argumenty z hlediska jeho pozice a to je sakra rozdíl. Pak to je normální kritika k věci. -
V tom případě je celý středověk/starověk tragédie. Vzpamatuj se a běž si bojovat v tom tvém skyrimu.
-
Doorkickers. Hra která je důkazem toho že se pleteš. Bež šířit hate někam jinam skřete.
-
Jak nikdy nepochválil hru? Zaklínač se mu líbil.
-
Pořád tam je hodně placeholderů. Animace, dabing, charaktery, prostě to pořád má k finálnímu produktu daleko. Hmm, tak aby to vůbec někdy bylo hotový.
-
Ber to tak, že pokud by hry nevznikaly za účelem výdělku, čekal bys na ně mnohem déle a zároveň by se téměř nikam neposouvaly - kdo by jen tak pro radost dělal ve svém volnu např. Half-Life 2, když doteď všem stačil DOOM 2?
Samozřejmě mě také mrzí absence českého dabingu, ale ta absence je jednoduše logická. -
lenze mi tu porovnavame dva fantasy sermi lebo ani KC nema realny, tak neviem o co vam ide. Vsetci sa stazuju ze je tazkopadny a nezabavny. A nazvat early alphu beta verziou je tiez optimizmus.
-
Srovnávat fantasy šerm a reálný šerm je směšné samo o sobě... Jeden má vypadat dobře (i když tomu tak není všude) a druhý zabít, to se těžko porovnává, ne?