Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tato diskuse opět potvrzuje to, že ti, kteří toho ví nejmíň, mají potřebu to vše strašně řešit a rozumovat.. Borci, kteří to očividně nehráli, tady kážou o tom, jak je ta hra špatná, špatně optimalizovaná a jak si tím WH dělají ostudu. Tomu se dá maximálně tak zasmát. Všichni tady přece ví úplně nejlíp, jak se hry dělají, jak má správně vypadat beta a kdy a co se jak optimalizuje *1*

Jo, takové jsou holt internetové diskuse, vždycky plné tajtrdlíků, kteří potřebují rozdávat své rozumy aniž by se v čemkoliv vyznali...
    • A kde ty bereš jistotu, že to nehráli? na čem zakládáš svůj předpoklad, borče?
      • Stačí si ty bláboly přečíst pozorně, spousta lidí si protiřečí a nejsou schopni odpovídat na konkrétní dotazy, jediné co z nich vyleze je že "to nefunguje"
        • tím se ovšem dostáváme do vtipné situace, kdy sám fabuluješ bez jakýchkoliv podkladů nebo důkazů (ti lidé tu hru zjevně nehráli) a zároveň obvinuješ někoho, kdo svou kritiku zakládá na zjevně objektivním faktu (hra je špatně optimalizovaná), asi jsi snídal vtipnou kaši *1*
          • WortexCZ
            Netusim s kym vsim si se dostal do "vtipne situace", ale ja teda na hlouposti / nevedomosti / tupe aroganci nic vtipneho nevidim. Asi jinej vkus. Sem si navic jistej, ze clovek nemusi blufovat, aby z VETSINY! haterskejch prispevku vycuchal, ze absolutne netusi (ani naznakem) o cem vlastne pisou. Na to staci nepatrit mezi ne. Tata je nepusti ke kompu, na ajfounu to nebezi, tak musej holt cerpat "informace" ze sveta fantazie, nebo z tech par (vesmes) ubohych gameplay videi, ktere se zatim od vydani bety na webu objevily... a zadna slava.
            Ale ke hre: Optimalizaci u bety neresim. Nikdo by nemel. Co vic k tomu dodat.
            "Vavra tvrdil, ze..." Vavra toho uz napovidal. No a? Napovidal a snazi se. Navic ma vousy, neni plesatej - hubenej, nema medovej hlas a postrada SLAVNE francouzke prijmeni. Zatim se mi dokonce ani nepokusil prodat "tukani do krichlicek"... tak bych mu snad i veril.
            Clovek co ma prsty v mafii (v ty z nul a jednicek), vizi, zapaleni a schopnej tym, ma naslapnuto na vytecnou zalezitost.
            Co se tyce neciho komentu o "slepenci z vykradenejch mechanik"... No a? Ma to tam bejt? Hodi se to? Funguje to? Tak sup tam s tim.
            Srovnani se Skyrimem? To si Dan docela nabeh, ze se nechal strhnout prave k tomuhle srovnani. Podle me je porovnavani pohadkovyho sandoxu s historickym eposem zcela mimo misu. Ale nabeh si sam, tak se nemuze divit, ze mu to ted kazdej predhazuje.
            Srovnani ze zaklinacem... Zaklinac. Nevim. Dostal sem Witchera trojku jako kupon, o koupi sem vubec neuvazoval - neni to muj salek ranni kavy. Po nainstalovani mi na disku vydrzel necely ctyri hodiny. Takze tezko muzu soudit. Sice sem si ze zvedavosti udelal cas a u znamyho shlidnul komplet celej prubeh hrani od zacatku do konce... do tri koncu, ale porad nemam pocit, ze bych mel svet plnej magie, bazilisku, harpii a... potratu srovnavat prave s pripravovanym KC. Krom pevne dany historie hlavniho hrdiny nevidim zadnou za zminku stojici souvislost.
            Grafika. Cert vem videa. V behu na plnou palbu do vypada vytecne... az na ty neustale, par metru pred postavou doskakujici detaily. To je otresny! A cim vyssi nastaveni, tim vic to bije do oci... Nastesti se to da zase (jako SKORO VZDY!) zachranit vlastnim configem. Rychlost behu zatim odpovida +/- behu v Cryengine editoru. Optimalizace zatim jen zakladni. Ono to dokonce pocita i nevidene objekty. Ale to sou minority. Technicky stranky se nebojim. Spis ten obsah. Uz ted je v bete spusta zajimavych mechanik, ktery nejsou vsude uplne bezny. Pokud se podari hru naplnit, nevidim duvod, proc by nemela sbirat oceneni po celym svete.
            ...Ale videl bych to este tak na rok prace :o/
          • Jen řvi dál, potrefená huso *3*
  • Odklad sice zamrzi, ale v porovnani s DayZ napriklad, se porad jedna o raketove tempo vyvoje. *15*
  • Nejvíc na to plivou ti, co nemají železo a shlédnou gameplay ve 480 na youtube. Hraji na high detaily s GTX770(někdy trhá, někdy ne) .... a ta hra je naprosto úžasná. Máme tady vizuální nextgen hru. Pořád čekám kdy po té lesní cestě pojede cyklista a pro dřevo přijede tatrovka :D

Souboje s 2-3 protivníky, sakra kupa adrenalinu ....ještě že luk. Rozhovory pěkné, spousta možností. Bavím se.

Každá hra nemusí být o tom, že po lese hledám hloučky potvor, abych se naleveloval, abych měl dostatečný level na další hlouček velkých potvor atd. atd...

Jo respektp za hudbu v pozadí :)

A vůbec, kašlu na KDC a zítra jdu do lesa *5*
    • TheGGG
      ty si teda hustomil... proč by to měli lidi sledovat v 480p? A proč myslíš, že to hatujou jen lidi se slabým PC, navíc když dneska kdekdo má doma 970... (já spíš pokukuju po 980, zvlášť když to platí rodiče), ta hra je prostě neoptimalizovaná, ale to není její problém (je to koneckonců beta). Problém je, že jak je na scéně víc jak čtyři bojující vojaci, začne to vypadat super směšně a né jako tvrdá medieval řežba.
      • Hele, super smesne to vypada v DS 2 v bitve s bosem v lavovem poli , kdyz proskakuji 3 metry vysokou rukou.
        • TheGGG
          nice try anonymku, ale toto má být vávrovo reálné geniální a superepické next gen historicky přesné a struhující drama. Pokud to chceš srovnávat s old gen DS2, kde navíc procházení skrz textury bylo ojedinělé, pak je to docela trapas...
          • Ojedinele, tak to bys mel nafasovat k tem cernym brylim i bilou hul.
            • TheGGG
              ta by se hodila na trollíky jako ty. Bylo to víc ojediněle, než v pěti minutách King Kong C*m...
    • Jo a zvuky celkově supr..... jdu lesem, slýším klapání .... a opravdu jsem podle toho zvuku došel k potůčku kde byl dřevěný "mlýnek" a klapátko :) Hustý :D
      • Fordzy
        To klapátko jsem zrovna před chvilkou našel. :D
        Jsem si myslel, že někdo rozbijí šutry, tak jsem hned běžel to zkontrolovat a je to hezký pocit objevit v lese takový malý detail.
  • animace soubojů, resp. navazování pohybů (blendování) je na úrovni hry Die by the Sword, bez přehánění
    • zapojit blendspace v cryenginu by nemelo trvat dlouho. I kdyby to dnes nemeli, zvladnout to do vydani by meli s prehledem. Stejne tak i blendovani fyz. animaci.
    • jj, zatím je to bída, ale věřím, že to zlepší. postavy momentálně působí hodně roboticky ve všech situacích.
    • Jj je to humus...
      • Paulcz
        Bude zázrak jestli se jim podaří zlepšit přechody z jednotlivých stavů (útok, nic nedělání, obrana..). Je to hrozně nepřirozený, což je škoda. Nejlépe působí pohybová fyzika z GTA IV kde to je plně matematický model, ale k tomu je údajně špatný přístup, resp. to je asi dost drahý.
        • test
        • zazrak ani ne. Spis trochu poctive prace.
        • Euphoria prý totiž neprodává produkt, ale kompletní řešení na míru i s konzultanty. Je to prý drahé jako prase.
  • tu bitvu tam nemeli vubec davat, vzdyt nemaji AI...pusobi to otresne, kdyz tam polovina NPC jen tak stoji a dalsi je ze zadu pichaji do hlavy
    • Tak shana se cení. Ale Vávra říkal, že se to takhle dělá. Prostě tam přidávají postupně jednu funkci za druhou a pak to ladí. Není to tak, že to prostě vydají extra vyladěný. Mají aspoň něco, na čem můžou stavět a nevyvíjí dvě rozdílný hry jakože jednu pro sebe a tu druhou, kterou pak budou publikovat. Mějte strpení lidi, vždyť to vychází až za rok.
  • Tahle hra mě nutí být pyšný na to že jsem Čech... Je bomba že se o zajímavé části naší historie dozví více lidí...
    • To je dost smutny ze k hrdosti k vlastnimu narodu te prinuti az nejaka hra :-(
      • Já jsem hrdý že jsem čech... uznávám že občas míň a občas víc, ale chtěl jsem tím vyjádřit že jsem pyšný že tak výborná hra vzniká právě v česku a ukáže že dobrý středověk může být lepší než fantasy... Navíc se to odehrává na českém území... Proč bych neměl být pyšný?
  • 2016 je podle mě nereálné. 2017 1Q to vyjde. Leda snad možná kolem prosince 2016, ale stejně bych vsadil na 2017.

Držím jim palce. Nečekám od toho více než Mafii ze středověku. Hlavně bych nečekal super velkou hru typu Zaklínač 3, Skyrim. Tohle nemá takový rozpočet a k tomu to bude nejspíše jen 1/3 zamýšlené hry.

Já už to zaplatil, takže jen čekám, až mi to prostě dají. Alfa verze už nezkouším. K čemu? Projdu se kolem vsi a zjistím, že potřebuju nejméně GTX 970, aby to jelo plynule. To už vím dávno, takže netřeba si to ověřovat znovu a znovu.
  • Best hra vsech dob!!!
  • vypada to fantasticky, minimalne po graficke strance
    • zatim to vypada fantasticky pouze po graficke strance :D
  • Bude to chtít slušné PC aby to vypadalo skvěle. Doufejme, že nové karty něco přinesou.

- Chci vidět verzi pro konzole.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit