Přejít na výpis diskuzí
Warhorse vydali betu Kingdom Come a oznámili odklad PC verze
4.3.2016 | Petr Poláček
395 příspěvků
-
hory maji oci
-
Už z pohledu občana téhle zemičky doufám, že tu hru vypiplá spíš víc, než míň.
-
Radši odložit, než vydat produkt nedosahující kýžené kvality. Jednoznačně plusový bod.
-
Po precteni jednoho z prispevku mne napadla otazka, zda bude mozne bojovat se dvema protivniky najednou... myslim doopravdy najednou ... to znamena ze na me zautoci oba dva a ja budu vykryvat utoky jen mecem nebo stikem nebo kombinaci obojiho...
Tedy rychle prehazovani pozornosti z jednoho protivnika na druhyho a zase na prvniho.. -
Snad nějak poladěj ty souboje, stopy po zásazích na postavách a zbroji, šplíchance krve, možná sem tam nějaká useklá ruka nebo noha abychom si mohli přehrát scénku s černým rytířem od Monty Pythonů, teď to je hrozné mlácení pytlů slámy. A taky ten dabing no, když už nebude staročeština můžem mítt aspoň staroangličtinu?
-
-
Bohuzel Vavra prohlasil ze useknute koncetiny budou problem a ve hre urcite nebudou... aspon useknuta hlava by snad problem byt nemela, ale jak rikas, kdyz nemuzou byt useknute koncetiny, tak by tam aspon mely byt stopy po zasazich zbrane.. nejaky tam jiz jsou, ale zatim to nejsou moc presne stopy Pripomina mi to spis operaci flashpoint, kdy se zbarvi kus tela do cervena, ovsem ja bych uvital o dost presnejsi zasahy, rezne rany a i treba modriny, pobouchane brneni, ikdyz to asi opravdu nebude.
-
-
Nj ve Witcherovi tohle vše bylo, tak hejtujte :D
-
-
Oni nekdy polaci prohlasovali, ze delaji historicky vernou simulaci?
-
-
-
-
Vyzkouseno na Phenomu 955, GTX 560Ti, 8GB ram a na plne detaily 10FPS, na LOW 18FPS. Takze asi po dlouhe dobe vec kvuli ktere je cas vymenit zelezo. Jinak grafika vazne kouzelna a atmosfera take. Uvidime jak budou hosi pokracovat.
-
-
no na fx8300 gtx 970 8gb ram to šlo na medium cca 24+fps (až někam k 40fps) na very high to šlo tak 20+ a low sem nezkousel, prislo mi to že to de dost stejně akorát very high sežere VRAM jak přesnídávku, medium stači tak 2,5gb vram ale stejně se to furt cuká jak to něco nahrává... na very high to taky padalo, medium ci high mi nepadalo. Moc sem to nehrál, nechci si to kazit, komp mi to evidentne moc nestiha, furt to neco nahrava atd. Ale vypada to teda od high včetně a vejs moc hezky o tom nic. Práce je natom furt jak nakostele, driv nez za rok bych to necekal ani omylem, pokud to ma bejt v nejakym rozumnym stavu,
-
-
hmm s 3570K a GTX6602GB a s 8GB RAm to deta moc dobře nejede... Asi by to fakt chtělo těch doporučených 16 RAM :D Ale to už se mi zdá fakt brutál..
-
-
Máš blbou graf. kartu. Na ram tolik nezáleží
-
Ona GTX660 už hold není žádná sláva ....zahraj si na tom F4, nebo postarší DA:Inquisition ... pojedeš trhaně na low ... znám to ...
-
-
gtx se 4gb a fici to docela dobre ;)
-
F4 mám a nehrál jsem učitě na low... Ale to je zase Bethesda, tam jsem ani zázraky netrhal.
Jo, tahhle grafika už není bůhvíco, ale je teď blbost kupovat novou grafiku. -
-
660 střelíš min. za 2 a za 4-4,5 koupíš GTX770. *13*
-
-
To už bych si raději koupil GTX970, ale jak říkám, za chvíli budou nové grafiky, tak to teď asi nemá moc cenu hrotit tyhle grafiky.... lidi to pak budou prodávat :)
-
-
-
-
No jo. Na tom se cuká i nový Fallout a Xcom
-
-
F4 po tom posledním patchi se opravdu trhá, předtím uplně na pohodu.
-
Ani ne. Mam to podobny, Fallout 4 byl skoro na full, az na nektery efekty a rozliseni stinu.
-
-
Aaaaa... sry. Ja si to splet s 960 grrr
-
-
-
Je to beta.
16GB RAM je asi nepravděpodobné minimu, když tohle nemají konzole a tam to bude.
Jinak RAM je nejmenší problém, ta je dnes vyloženě levná.
Hlavně to chce mít co nejméně starou generaci karet. To dělá strašně moc. GTX 960 má velký náskok před GTX 660, to samé u AMD.
Ale jak jsem říkal. Je to beta. Ale 16GB Ram bych stejně doporučil. Pak se tam načte více a bude to lepší zážitek.
Jestli budeš něco měnit, tak počkej na nové karty. Minimálně ty starší pak budou levnější a ty nové možná přinesou něco nového a to by mělo mít větší dopad na výkon. -
-
nic vic se do 16GB ram nenacte, pokud na to nejsou textury, ktere jsou tak velke vetsinou jen pro 4k rozliseni. (nicmene ani ty nepotrebuji 16GB)
-
-
Tak ono až to vyjde, tak to třeba bude už standart. *4*
-
-
standard!!!!!
-
-
Ano.
-
-
-
-
asi ne, v jednom videu odbornik na dobovej boj tvrdil, ze sam proti dvema = utek, sam proti vice = smrt
-
Dokonce i ten Far Cry Primal neni v anglictine, no...
-
-
Tak ono zabývat se ještě originální češtinou v roce 1403, bez upgradu mistra Husa, by bylo už moc, nemyslíš?
-
Far Cry Primal je v betě?
-
-
Po dvou letech ve vyvoji uz neni.
-
-
To není špatný čas - na mód pro FarCry...
-
-
-