Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a este jeden k tomu, ze pc verzia bola odsunuta na neskor, lebo konzole maju prednost ...
    byt kickstarter backer, tak natrhnem vavrovi bradu
    • alladjex
      Jsem backer, mám backnutou i alfu, ale nainstaluju až finální hru. Jestli to bude letos nebo příští rok je mi fuk. Hlavně, když to bude dotáhnuté.
    • Jako baker klidně říkám, že je mi to putna. Nikam nespěchám.
    • O to lepší, pak ten dabing bude v den vydání :)
    • Já jsem backer a nikomu trhat bradu nebudu.
  • Uz se tesim, 100+ uz sem si i vytisk ... zatim vse nasvedcuje tomu, ze bude mozno s klidem a prehledem sepsat 100+ co vsechno dokaze Vavra naslibovat, aby z toho nakonec bylo prd.

BTW: Od bety se ocekava, ze obsah je komplet (jak funkcne tak herne) a ladi se chyby a vykon. Tohle ze ma byt beta? Tohle vypada na nejmin dalsi 3 roky.
  • Nevíte jestli má Dan Vávra přítelkyni nebo manželku?
    • Ještě má i milenku.
    • Jen taková skromná otázka - proč tě to zajímá? :D
    • Ženu a dítě má.
    • oboje a k tomu navic jeste psa *5*
  • Princ.Jablon
    Souhlas, že to je spíš Alpha než Beta...katastrofální (ne)optimalizace se dá přežít..je to prerelease ale i ta spíš poukazuje na alphu než na Betu, která by nějaký to ladění už poznat měla, v tomdle releasu nic takovýho neexistuje.

Ocelový ploty na zamezení pohybu jako z demonstrací zase poukazujou spíš na demoverzi než betaverzi.

Alphy jsem vynechával, kvuli tomu, že nemám žádný dělo a tak jsem čekal na betaverzi, i přes to, že je CRY3 starej nějakých 5let je běh v KC vcelku úděsnej...holt musim počkat zřejmě na skutečnou betu,..né jen alphu pojmenovanou jako "beta" jen proto, že její vydání slíbili
    • USER47
      To označení alpha/beta není úplně vycucaný z prstu a zrovna v tomhle případě celkem odpovídá tradičním konvencím. Tohle je beta, protože už implementovali všechny hlavní mechaniky, tedy questění, větvený rozhovory, boj, bylinkářství apod. Všechny tyhle věci budou muset pořádně odladit, ale to už je součástí betatestu.
    • Špatná optimalizace nesouvisí nijak zvlášť s cryenginem, největší propady fps způsobuje bottleneck na CPU kvůli šíleně nenažrané AI :)
    • optimalizace by take nemeli delat problem, pokud je to jen zalezitost streamingu. Cryengine ma na to bohove tooly :-P
  • Tak asi budu muset po pár letech upgradovat počítač. Navyšovat se bude RAM a budu muset též najít náhradu za starou GTX 670. Hra padá pod 30 FPS i na střední nastavení. Tak trochu jsem doufal, že to nebude nutné.
    • V tuhle chvíli s upgradem počkej, protože koupí lepší grafiky by sis aktuálně nepomohl. Já mám GTX 980 a jedu taky na +-30FPS. Prostě to nestíhá procesor. Což i potvrzuje fakt, že na min nebo ultra detaily mám FPS stejný. Sice nemám žádný extra dělo, ale 3570K na 4,5 GHz by snad mělo ještě něco utáhnout, takže věřím, že optimalizace tohle srovná a do tý doby nemá cenu spekulovat o tom, jakej HW bude potřeba.
      • Mám právě ten stejný procesor a taktéž přetaktovaný...
    • Počkej na nové karty a plnou hru. Tohle není finální optimalizace. RAM jsou levné, jen ta karta....
      Základ je, mít co nejnovětší generaci. Mrkni na 970 vs 670. To je tvoje třída a je to sakra rozdíl :)

CPU máš 4 jádro i5 / AMD FX? To je také důležité a asi bude, protože hodně postav a AI. Hra jinak stále moc nepoužívá HW podle % zatížení. Witcher používal kartu na 99% a CPU také. Do toho bude verze pro konzole a tedy pro PC by to mělo šlapat na levném HW ve 30fps.
      • Premiru optimizmu bych krotil. Beta je uz temer finalni verze hry, kde se jenom vychytavaji chyby. Ocekavat vylepseni optimalizace, fyziky, animaci a pod. lze v pripade Alfy. Ledaze Warhorse to vidi jinak. Ale i v tom pripade bych stal nohama na zemi. Pokud ted optimalizace drhne a v bete se to nejak vyresi, pak az nastoupi ve finalni veze cela mapa, muze to zase celkem lehce klesnout.
        Nechci syckovat, ale prehnana ocekavani nejsou na miste. To by mohlo nasledovat velke zklamani. *3*
        • pokud já vim je to teprv první beta, animace, hlasy i obličeje jsou víceméně placeholdery a optimalizace je věc která se dělá vždy až na konci bety protože když se přidá nějaká fičura je pak nutny znova optimalizovat.
    • Zas tak dobře aby ospravedlnila takto krvavé hw nároky hra nevypadá
      • Vypadá totiž ještě líp.
        • Vypadá to jak Crysis s mečema, plus mínus a Crysis takhle náročný nebylo
          • Lukass
            Doted pamatuju jak sem hral Crysis 3 na stredni detaily na 550 TI v HD rozliseni a 40 FPS. nejenom ze dodneska hru graficky nic neprekonalo ale ta optimalizace byla skvela.
            • Ano, srovnávat koridorovku, kde všechny objekty v dálce jsou 2d placky s open world RPG hrou, kde je ultradetailní terén o velikosti 4x4km, je opravdu velmi chytré... Jinak Crysis 3 bylo graficky překonáno v den, kdy vyšel update do KC:D s novým global illumination nasvětlením.
          • wenceslaus
            Přijde mi to hezčí než Crysis. Ale hlavně - Crysus už vyšel, takže ho optimalizovali.
  • Už se těším na tu angličtiu husitů, která bude slyšet široko daleko po rozlehlých českých hájích. A pro ty, co tu tvrdí, že nejsem negramoti a stačí nám české titulky- už slyším američany, kdyby GTA V nevyšla v angličtitě, jak říkají "no anglicky číst umíme, dabing nepotřebujem, nejsme žádní negramoti".
    Tady jde předevčím o hrdost a ne o lenost si něco přečíst.
    • Blue.Shark
      Ano, jistě je pro výdělek (což je vždy hlavní záměr při tvorbě jakéhokoliv zboží) naprosto nejvýhodnější ukázat prostředníček v podobě cizojazyčné hry největšímu hernímu trhu, tedy USA. Zamysli se znovu.
      • Mě je jasný, že jde hlavně o peníze a to je na tom to smutný. Já osobně si počkám na češtinu, i když to nebude hned.
        • Blue.Shark
          Ber to tak, že pokud by hry nevznikaly za účelem výdělku, čekal bys na ně mnohem déle a zároveň by se téměř nikam neposouvaly - kdo by jen tak pro radost dělal ve svém volnu např. Half-Life 2, když doteď všem stačil DOOM 2?

Samozřejmě mě také mrzí absence českého dabingu, ale ta absence je jednoduše logická.
    • Magister_Peditum
      Upřímně, slyšet husitu (který ve hře nebude, ale to je vedlejší) mluvit moderní češtinou je stejné sci-fi, jako ho slyšet mluvit moderní angličtinou... *15*
  • Draken69CZ
    Taknějak jak tohle https://youtu.be/Iwt0H349Z5U?t=2m10s

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit