Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Té hry je mi upřímně líto. Ne že bych chtěl omlouvat vývojáře nebo lidi odpovědné za port, koneckonců můžou si za to sami, ale ta hra je stran technických potíží podle mě skvělá. Příběh jsem si maximálně užil a zábavnost gameplaye na mě funguje naprosto bezprecedentně. Jediné, na co jsem se vykašlal, byl Riddler, těch trofejí, hádanek a bomb je podle mě příliš mnoho. Jinak jsem si ale všechno maximálně užíval včetně batmobilu
  • Lukyz
    Pěkně to vystihla jedna recenze na Steamu:

If you see a PC port from WB...

WARN A BROTHER. *1*
  • Opravdu nemilé :D
  • Huch ti PCckari ale musi mit nervy. Kupovat hry a doufat, ze si je i zahraji... *15*
  • A hádejte koho ta hra stála 3x tolik s krásně zamknutym 30 fps lockem? *1*
  • Další topinkovačův rádoby příznivce s mindrákem uživatelské omezenosti.. prosim tě, radši si kup remaster za 2 klacky na tu svou konzoli. Užívej si těch stovek "exkluzivitek", autoaimů ve FPS hrách, placeného multiplayeru a omezeného výkonu těch vašich nextgenů. Hlavně prosim pěkně mlč *5* divil bych se, kdybys bez googlu vůbec věděl, co to ta zkratka PC vůbec znamená.
  • Už jen z principu nebudu podporovat vývojáře/vydavatele, který mi za full price do hry cpe mikrotransakce. Nemluvě o dalších $$$ za season pass. Tohle prostě neni mobilní free appka!
    hnus! *11*
  • *7* topinkovačův fanboy achbože.. ještě aby hry na tato stará PCčka pod TV chodila s problémy.. okleštěné verze her, 30fps locky atd, užijte si je *5*
  • FX 6300@4GHz, R9 280X, Windows 10- průměr v in game benchmarku 58 FPS. Na Windows 7 se stejnou sestavou bez taktování jsem jel z nějakého důvodu na 30 (lock to myslím nebyl). Všechno na plné detaily, Nvivida serepetičky vypnuté.
  • MrSanta
    To si nemyslím. Na konzolích problém nebyl, prodej na konzolích taky tvoří většinu. Reputace podělaná na PC, ale tam je na tom mizerně každá druhá hra při vydání. Holt si musíme zvykat. Nedělám si iluze, že se QA Microsoftu a SONY je extra přísná, ale přece jen tam nějaký ten schvalovací proces před puštěním hry na Xbox One/PS4 je. Na PC je to jen na vydavatelovi.
    Tady by snad něco zmohlo maximálně Valve se Steamem, kdyby zavedli nějaký podobný schvalovací proces. Ale to je utopie. Holt dokud tržby potáhnou konzole, tak se na PC tolik snažit nebudou. Holt penízky vládnou.
  • MrSanta
    Jak bys chtěl tohle žalovat?
  • x_ander
    Tak jedině že by roli hrálo to, že ten komp byl úplně nový a tedy čistý, Batman byl jedna z prvních věcí, kterou jsem na něj instaloval (měl jsem ho ke kartě). Každopádně teď jsem zkusil chvilku zahrát a projet ten ingame performance test. Při všem na full (krom V-Syncu) 57 FPS. Při vypnutých nvidia pičičandách 87 FPS.
  • Draken69CZ
    Hmm čekal jsem nějaké SLI řešení, ne že by jsi měl slabej stroj to ne spíš naopak, ale vzhlede k tomu že se to seká snad na všem asi opravdu štěstí s komponenty.
  • x_ander
    i7, GTX 970, 8 GB RAM. Ale četl jsem, že lidi měli i lagy na 970, asi jsem měl prostě štěstí a vyhlo se mi to.
  • Draken69CZ
    Taky se z historie nesmaže že první dva díly jsou super hry.
  • Draken69CZ
    Mohl bych poprosit o specifikaci tvé sestavy, protože jediná možnost jak si tu hru zahrát bude pořídit to co máš ty, dík.
  • x_ander
    50-60 fps, vše na full, žadné dropy. Když vypnu ty nvidia serepetičky, tak to pod 60 nešlo. Ještě něco?
  • děláš si srandu?? jsou i lidi kterým hra jede bez problémů...a ty tu píšeš ža zadarmo by byla k ničomu též, héj ty vůbec nevíš *15*
  • TheGGG
    doufám, že si užíváš lagy a dropy... *3*
  • x_ander
    Já. Na PC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit