Přejít na výpis diskuzí
Warner Bros vrátí peníze všem majitelům PC verze Batman: Arkham Knight
2.11.2015 | Aleš Smutný
83 příspěvků
-
Pokud je k ni hra za 1200, tak to znamena ,ze karta je o 1200 levnejsi a polovina lidi by to nez toho vubec nekoupila.
Nvidia te regulerne okradla o tisic korun =) -
Holt někteří lidé ještě mají i trochu té morálky - jestli to nazýváš ovčím chováním, tak to už je tvůj problém.
Koupil jsem hru, bez problémů ji dohrál a bavil se = nemám důvod požadovat vrácení peněz a to ani z nějakého směšného "principu" či msty
Kdybych ale byl v pozici těch, kterým hra ani dnes nefunguje správně, tak samozřejmě refunduju. -
Tak některým lidem to jede bez větších problémů. Pamatuji podobnou situaci u Lords of the Fallen. Také špatné recenze kvůli technickému stavu a ochraně, ale našli se lidi, kterým to jelo. Tehdy jsem to risknul a šlo mi to krásně plynule bez bugů.
Tady díky refundu defacto nic neriskuju :) -
O to horší, že to Ubi prošlo. Vydali další AC, na vše se zapomnělo a jede se to nové. To, že zde je stále nějaký hnus za peníze, jaksi nikomu nevadí.
Kdyby to lidem vadilo, tak to připomínají pořád a udělají tlak. To samé weby kde se to o tom píše. Mají odolnou komunitu. -
Podle mě fail letošního roku... Buď jsou dobré porty her, špatné porty her a pak je tu Batman Arkham Knight...
-
PC vede nad konzolemi, protože konzolisti to mají přehrané a na PC se to dá hrát tak napůl? Zrovna tohle nebude PC-win...
-
Jestli je to ve stavu jak se všude píše, tak by si musel být docela masochista to hrát :)
-
kdyby kazdej podelaval kazdyho je to tu jak v jungli. Takhle svet nefunguje a nikdy fungovat nebude. Tech par vychcanku jen tezi z toho ze vetsina je slusna a normalni. Ostatne kdybys me nejak podelal, ja bych ti na oplatku tak zmaloval ksicht ze by ses pri vzpomince na tu valchovacku choval jak pana marie. Ty ovce
-
Mě to povídej, na jaře jsem projel předešlé dva díly a na tohle jsem se tě šil jak stromeček na vánoce a pak jsme skončili jak stromeček na vánoce (podřízli nás). Podobně jsem dopadl u Tomb Rideru. Naštěstí tu jsou i světlé stránky, např. Zaklínač nebo Elite.
-
Hezky, mega AAA titul jako freeware. PC opět vede nad konzolami:)
-
Taky bych to zakazal.
-
Já vždycky říkal, že svědomí je jen nástroj, jak ovcím zabránit namastit si kapsu.
-
no když myslíš....... na druhou stranu přidaným bundlem si potenciálně zvednou prodej a myslím si, že refound je na místě. Proč má být kupec potrestán za to, že batman je šmejd? Když ten co koupil kartu předtím dostal např. Witchera, který je bez problémů.... Tím chci říct, pokud bude nvidia jednat fér, dá ti nový bundle. *3*
-
Já to tak taky měl po koupi PS3, ale 2 roky poté už se na ni spíš jenom práší a zapnu ji jen občas.
-
Je to hnusné, ale mám nutkání si to koupit, dohrát a vrátit.
Ale proti WB jinak nic nemám. Vlastním předchozí Batmany, Mordor a Maxe. Všechnno super hry se super optimalizací. Nechápu jak takhle velkou značku mohli nechat po*ělat. Tak ať si vyžerou, aby se to příště neopakovalo.
Škoda, že něco takového neudělal Ubi s Unity, které doteď také není opravené. -
Cena karty se neodvíjí podle toho, zda k ní je nebo není hra, takže v ceně určitě není = je to bonus zdarma, tudíž promo kódy nemají nárok na refundaci.
-
Za co ty mínusy, vy zamindrákovaní debílci? Tak tady máte další příspěvek a klikejte mínusy, ideálně stejnou rukou, kterou si po večerech třete vaše pěticementrové šulínky.
-
Tak je pravda, že co jsem si pořídil PS3 a začal postupně hrát exkluzivky, tak k PC ve volném čase usedám výrazně méně (většinou jen ke Crusader Kings a Europa Universalis). Ale pokud bych si měl vybrat, zda si novinku zahrát na mém poměrně výkoném desktopu, nebo na PS4, tak volím PC.
-
Tak né všichni na PC serou. Nicméně je mi to tak nějak buřt-fuk. Pokud si chci zahrát něco, co na PC nevyjde, tak si tu konzoli koupím někdy později, až těch exkluzivek bude více. Udělal jsem to tak s PS1,2,3 a udělám to i s PS4. Naštěstí je zatím na PC co hrát a zatím to nevypadá, že by na PC velcí vydavatelé zanevřeli.
-
No je škoda, že to skončilo takhle..mám taky trochu vychcané nutkání refundovat, ale vzhledem k tomu, že mi hra jela hned od vydání v pohodě (až na pár poklesů k 30fps v batmobilu, ale nic "game-breaking"), dojel jsem ji prakticky bez problémů a bavila mě, tak mi to svědomí nepovolí *15*
Jen pro info - hráno na FX-8320, 16GB RAM a R9 280 3GB (takže prakticky HD7950 3GB jak zmiňoval někdo níže, komu to taky jelo v poho). Na stabilních 60fps to nebylo, ale jinak pohoda.
Jak to jede dnes po těch updatech nevím, protože jsem hru dohrál hned po vydání a od té doby se k ní neměl čas vrátit.