Přejít na výpis diskuzí
Warner Bros vrátí peníze všem majitelům PC verze Batman: Arkham Knight
2.11.2015 | Aleš Smutný
83 příspěvků
-
Hááádejte kdo už to má krásně a bez problému a lagů dohráno? *5* *5* *5*
Jinak hra je stejně trochu naprd, kvůli shitty boss fightům a moc jezdění v autě, řekl bych tak 8/10. -
Tohle mi přijde fér.
Pro WB tvrdé poučení pro příště. Věřím, že si příští díly pohlídají. -
Ty máš asi silnej mindrák, ty malej ptáku.
-
tam krades tak mozna akorat ty . Jo a mimochodem, nauc se psat, vypada to strasne. *12*
-
Tleskám.
-
Ne, to si pleteš, to byl Hugo Boss. K tomu před válkou ještě navrhoval nacistické uniformy. Tohle jsou Warner Bros. Chico, Harpo, Groucho, Gummo a Zeppo.
-
Důležité je nekoupit. Jak už jednou mají tvoje peníze, tak je pozdě. Měli taky poskytnout refund. Já bych to nevyužil kvůli sběratelce, ale mnoho lidí ano a něco by se možná začlo dít.
Batman série je dobrá, ale nemám k ní vztah. Na tento díl jsem se těšil, ale nebude mi vadit, když si ho nezahraju. U AC jsem si ten vztah vybudoval, takže hra by musela být tak hrozná, že bych ji nevydržel hrát ani hodinu.
Přiznám se ale, že bez Unity a Syndicate bych se obešel. Hry na stejném enginu podobné jak vejce vejci se stejnými nedostatky.
Ta série musí evolvovat a s dalším dílem/díly jsem v určitém očekávání, ikdyž asi víme, že to bude první světová válka. -
Warner Boss? Jó, to jsou ti co chtěli podplatit(Dokázáno TotalBiscuitem) lidi, aby dělali kladné recenze na dobrou hru.
-
Takhle házet flintu do žita! To mě teda ve Warner Bros. příšerně zklamali. Těšil jsem se na další pokračování téhle komedie.
-
Tenhle průšvih naprosto pojebal Arkham sérii reputaci. To už se z historie nesmázne.
-
tak ja dostal batouse od znamyho zdarma který ho dostal ke karte.. napred jsem ho nehral a ted jsem to zkusil a desivy propady fps (60-1) jsou fakt něco... na to ze na masine rozjedu na ultra zaklinace je to docela smutny....
-
Vratit to mozu len ti co to kupili priamo na Steame...vzhladom na to ze u nas kupuje 90% pc zachrancov hern.priem. kradnute kluce z Kuala Lumpur zo stranok ako allkeysunder10eur tak ich sa to netyka.
-
Nedovedu si představit co by rozčílilo fandu AC, aby něco udělal. To by tedy musel být extra problém.
-
škoda škoda, mám relativně výkoné PC ale i tak jsem byl nucen si hru za cenu horší grafiky pořídit na konzoli, je to opravdu škoda protože po mírném zklamání z Origins, je tohle zase hrozná pecka dle mého názoru.... škoda škoda
-
Když to bereš takhle, tak to zkus :) Já jsem většinou na opačné straně :) Kdyby hra nejela 5% lidí, tak jsem mezi nima *1*
-
Okamzite k soudu a takovy pokuty a postihy zeto celz slavny WB zruinuje, zmetci!
-
Nechci videt tvoje zdeseni, az si vygooglujes "profit margin" a zjistis fakt, ze veci maji ve skutecnosti jinou vyrobni hodnotu, nez trzni.
-
Tuhle hru už nic nezachrání, ani kdyby jí dávali zadarmo...
-
Jak píšeš. Oni sází na to, že příští rok vydají další díl, naslibujou hory doly a možnou ztrátu doženou.
Humbuk kolem toho byl, nízké uživatelské hodnocení, ale nic z toho. Jen Season Pass nebo hra jako omluva.
Prostě někde ani velký prů*er neznamená, že se něco změní. I jako fanoušek AC a jejich her obecně bych jim přál nějaký pořádný průšvih, aby se jim rozsvítilo. -
Já mám asi štěstí, už jsem to dohrál na 100%.. žádný bugy jsem tam moc neměl až na jeden v Interface-u. A po tom posledním patchi mě to jde ještě o fous líp dokonce můžu i zapnout V-synch. A to nemám žádný dělo za 30 klacků. Já to vracet nebudu.